Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos United Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste United Airlines flytilbud

San Francisco Honolulu
03 okt. SFO - HNL
06 okt. HNL - SFO
3747kr
København Denver
28 sep. CPH - DEN
07 okt. DEN - CPH
4684kr
Billund Memphis, TN
30 sep. BLL - MEM
04 okt. MEM - BLL
6909kr
Miami København
27 sep. MIA - CPH
04 okt. CPH - MIA
5167kr
Billund Las Vegas
02 okt. BLL - LAS
09 okt. LAS - BLL
4173kr
København San Francisco
29 sep. CPH - SFO
08 okt. SFO - CPH
4615kr

Bedste United Airlines flytilbud

HNL
03 okt. - 06 okt.
San Francisco Honolulu
kr3747
DEN
28 sep. - 07 okt.
København Denver
kr4684
MEM
30 sep. - 04 okt.
Billund Memphis, TN
kr6909
CPH
27 sep. - 04 okt.
Miami København
kr5167
LAS
02 okt. - 09 okt.
Billund Las Vegas
kr4173
SFO
29 sep. - 08 okt.
København San Francisco
kr4615

United Airlines

Om United Airlines

Et af verdens største flyselskaber finder man i form af United Airlines, der har hovedbase i Chicago i USA. Selskabet har yderligere fokus på en række amerikanske byer i form af Los Angeles, New York, San Francisco, Washington og flere andre lokationer. United Airlines var et af de grundlæggende medlemmer af Star Alliance i 1997 sammen med SAS, Thai Airways, Air Canada og Lufthansa. I dag tæller alliancen 27 medlemmer i alt.

At være et af klodens største selskaber betyder naturligvis også, at man har en stor flåde, der på nuværende tidspunkt tæller 748 United Airlines-fly. De mange maskiner flyver ud til 339 destinationer, hvor du kan vælge mellem London, Rom, Las Vegas, Paris, Venedig, Rio de Janeiro og mange andre byer.

Online check-in

Hvordan kommer man hurtigere frem til gaten, så man er endnu tættere på rejsemålet? Man kan i hvert fald skære noget ventetid af ved at foretage online check-in på forhånd. Det er også en mulighed, når man rejser med United Airlines, hvor det er muligt at logge ind fra 24 timer og op til 1 time før afgang.

Når man sidder foran en pc eller anvender en mobil enhed, så er det blot at have bookingnummer klar. Det skal nemlig indtastes sammen med ens efternavn for at komme ind til siden, hvorfra man kan foretage check-in. Vil man helst slippe for at printe, så er det blot at anvende en smartphone.

Håndbagage regler

Det er individuelt, hvor megen bagage, man har med på en flyvetur, men håndbagage kan man ikke rigtig undvære. På rejser med United Airlines må man på alle billettyper undtaget Basic Economy medbringe 1 stk. håndbagage, som maks. må måle 56 x 35 x 23 cm, og der er ingen vægtbegrænsning på.

Udover selve håndbagagen, så må alle rejsende med United Airlines medbringe en personlig genstand i form af en lille rygsæk, pc-taske eller lignende, som maks. må måle 43 x 25 x 22 cm. Denne lille taske er desuden den eneste, som man må have med på Basic Economy.

Check in bagage

Når man rejser med United Airlines, så er det billettypen, der afgør den tilladte bagagemængde til check-in. Hvis man har booket en flybillet på Economy Class, så er det tilladt at medbringe 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg. Flyver man på Business Class må man derimod medbringe 2 x 32 kg, mens man på First Class må medtage 3 x 32 kg til check-in.

Man skal desuden huske, at hver en check-in bagage maks. må måle 158 cm – uanset billettype. Har man brug for at medbringe sportsudstyr, så må det gerne pakkes ned i bagagen til check-in, men det er også muligt at bestille ekstra bagage, hvilket kun er muligt i lufthavnen, når det drejer sig om sportsudstyr.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: United Airlines
  • IATA-kode: UA
  • Grundlagt i: 1926
  • Hovedkvarter: Chicago, USA
  • Hjemmeside: united.com

Få glæde af billige United Airlines-flybilletter hos Travellink og indtag verden på en uforglemmelig ferie!