Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Fly fra Aalborg til Málaga

Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyv til Málaga fra 572 €

Afbudsrejser til Málaga

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Aalborg

Afrejse sø, 01 nov. Hjemrejse on, 04 nov.
AAL Aalborg
AGP Málaga
hjemrejse fra 572kr
Afrejse sø, 08 nov. Hjemrejse sø, 15 nov.
AAL Aalborg
AGP Málaga
hjemrejse fra 664kr
Rute information
Find brugbart information om Aalborg og Málaga til at planlægge din rejse
Sammenligning af prisniveau
Vekselkurs
1.00 DKK = 0.14 EUR
Danish Krone Euro
1 EUR = 7.51 DKK
Sidst kontrolleret 21 oktober 2020
Tog
Lokal, enkeltbillet
56%

Togrejser i Málaga er 56 % billigere end i Aalborg.

Aalborg
22kr
Málaga
9,68kr
Måltid
Restaurant i mellemklassen
45%

Et måltid i Málaga er 45 % billigere end et måltid i Aalborg.

Aalborg
135kr
Málaga
74,43kr
Taxa
Normal starttakst i dagtimerne
53%

En taxatur i Málaga er 53 % billigere end i Aalborg.

Aalborg
50kr
Málaga
23,67kr
Kaffe
Almindelig cappuccino
73%

Kaffe i Málaga er 73 % billigere end i Aalborg.

Aalborg
42,11kr
Málaga
11,28kr
Lufthavne i Aalborg
 • ( Aalborg (AAL)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Málaga
 • ( Málaga (AGP)
  Afstand fra byens centrum: 9 kms
 • ( Granada (GRX)
  Afstand fra byens centrum: 77 kms
K Afstand: 2496 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Aalborg

Nordjyllands største by er både centrum for fest, farver, kultur, natur og viden i en tilpas storby-størrelse. Indbyggerne er tilmed så heldige at have Aalborg Lufthavn i tæt afstand fra bykernen. Det er en moderne og renoveret lufthavn med alle de services, som man har brug for, inden man skal med fly fra Aalborg til Malaga. Der er Wi-Fi, så du kan tjekke vejrudsigten i Malaga en sidste gang, shopping-muligheder, spisesteder, komfortabelt lounge-område, hæveautomat samt mange andre ting, som sikrer de mere end 1,5 mio. passagerer en samlet pakke, der giver et rigtig godt omdømme. Terminalen er arkitekttegnet og sikrer en god livskvalitet i forening med den nydelse det er at rejse.

Transport til Aalborg lufthavn

Når du skal fra city og videre ud til Ny Lufthavnsvej 100 i Nørresundby, så kan de lade sig gøre på flere måder. Tager du bilen, slipper du får en dyr regning fra billetautomaten, når du lander fra Malaga, for de fire kæmpe parkeringsområder er nemlig gratis. Hvad enten du kommer ad Rute 180 eller E45, så skal du ind på Rute 55 for at komme til Aalborg Lufthavn. Vil du helt tæt på indgangene så vælg Direct Parking, der er praktisk og nemt. Lufthavnen har også moderne cykelskur og busterminal, så har du kun håndbagage er disse to typer af transportformer værd at overveje. Hold øje med busrute 12, 70, 71 eller 200.

Transport til Málaga

Mange rejsende tager et fly Aalborg Malaga, fordi de gerne vil ned i varmen. De milde temperaturer sørger nemlig for, at man kan være udendørs hele i ferien. I Malaga er aktiviteterne tilpasset vejret, hvilket betyder masser af vandsportsaktiviteter, strandture, udendørs caféliv og sightseeings. Et par enkelte indendørsaktiviteter skal der også til i form af besøg på Picasso-museet samt i Malaga Katedral. Fortet Alcazaba kommer man heller ikke udenom, da det er en af byens hovedattraktioner. Oplev også nogle af de lokale markeder, hvor man kan få en bid af byens specialiteter. Byen rummer også både turistede strande samt afskærmede laguner og bugte. Så der er plads til alle.

Transport til Málaga centrum

Flybilletter Aalborg Malaga sørger for, at du kan indtage denne spanske perle. Landingen foregår i Malaga Lufthavn, der er placeret blot 8 km fra byen. Lufthavnen er forsynet med flere transportmuligheder, som for alvor starter din rejse. Det er Express bus A fra T3, som kun er et kvarters tid om at bringe dig ind til city. Foretrækker du tog, så tag linje C1 lige i nærheden. Ellers kan man leje en bil, hvor motorvej E15 er hovedåren hele vejen ind til centrum – du skal blot fortsætte ad Velázquez Avenue. En fjerde mulighed er en taxi, der holder lige udenfor ankomsthallen.

Andre relevante ruter