Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra København til Málaga

Last minute-flyvninger fra København til Málaga

Book nu, før det er for sent

København Málaga
tor., 09 maj CPH - AGP
søn., 12 maj AGP - CPH
2699kr.
Pris pr. passager
København Málaga
fre., 26 apr. CPH - AGP
290kr.
Pris pr. passager
København Málaga
man., 29 apr. CPH - AGP
tor., 02 maj AGP - CPH
849kr.
Pris pr. passager
København Málaga
lør., 27 apr. CPH - AGP
lør., 27 apr. AGP - CPH
2005kr.
Pris pr. passager
København Málaga
fre., 03 maj CPH - AGP
søn., 05 maj AGP - CPH
1790kr.
Pris pr. passager
København Málaga
man., 13 maj CPH - AGP
fre., 17 maj AGP - CPH
1344kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
56% Togrejser i Málaga er 56 % billigere end i København.
København 24kr.
Málaga 10,46kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
40% Et måltid i Málaga er 40 % billigere end et måltid i København.
København 150kr.
Málaga 89,66kr.
Vekselkurs
1 DKK = 0.14 EUR
1 EUR = 7.53 DKK
Sidst kontrolleret 19 april 2024
Afstand: 2466 kms
Lufthavne i København
Kastrup (CPH) Afstand fra byens centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Afstand fra byens centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Afstand fra byens centrum: 1 kms
Lufthavne i Málaga
Málaga (AGP) Afstand fra byens centrum: 9 kms
Granada (GRX) Afstand fra byens centrum: 77 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra København

Det er en sand fornøjelse at rejse til og fra Københavns Lufthavn. Den har vundet adskillige priser indenfor effektivitet og kundetilfredshed, hvilket skyldes de dedikerede medarbejdere samt den nyeste teknologi og høje ambitioner. Der er mange flere parametre at bedømme lufthavnen på, men når du skal med fly fra København til Malaga, så foregår det i Nordens største lufthavn med to terminaler, CPH Go samt et kæmpe shoppingcenter. Dermed er det ingen sag at møde op til check-in i god tid, da der venter underholdning og komfort fra øverste hylde. Det er lige fra legeområde til gratis Wi-Fi samt lounge, butikker, udstillinger og meget andet.

Transport til København lufthavn

Der er flere muligheder i spil, inden man beslutter sig for, om man vil køre til lufthavnen i bil, bus, metro eller tog. Turen fra city og ud på Amager er ganske smertefri takket være de fire broer lige fra Knippelsbro i nord til Kalvebodbroerne i syd. Når du skal med fly København Malaga kan du også tage de offentlige transportmidler, hvor bus 5C er en af mulighederne. Metrolinje M2 er en anden hurtig forbindelse, der har stop ved både Nørreport samt Kongens Nytorv. Mange vælger også at tage toget fra Hovedbanegården og stige af direkte under Terminal 3.

Transport til Málaga

Malaga er især kendt for sin beliggenhed ved Costa del Sol samt sine mange resorts og fine strande. Men byen har også noget at byde på, når man nærmer sig den anden side af boulevarden, hvor man finder forskellige seværdigheder og topattraktioner. En af de helt uundgåelige og smukke er fortet Alcazabaen, der menes at have mere end 9.000 år på bagen. En anden historisk oplevelse finder man på Picasso-museet – han er nemlig født i byen. En Segway-tur er også populær, hvis man vil have lidt action i ferien. Populære strande er alt fra La Malagueta til Baños del Carmen – hvor man kan nyde det skønne klima. Prøv også det farverige Atarazanas-marked.

Transport til Málaga centrum

Når du endelig kan nyde dine flybilletter København Malaga for alvor, så er det i Malaga Lufthavn, at ferien for alvor starter. Lufthavnens beliggenhed ca. 8 km sydvest for byen gør det nemt at komme videre ind til byen. Mange vælger at leje en bil, så man kan opleve byen i eget tempo. Den kan bookes i ankomsthallen. Velázquez Avenue i city er forbundet med E-15, så det er nemt at finde til centrum fra lufthavnen. Der kører også en Express Bus A fra T3 – turen tager blot et kvarters tid udenfor myldretidstrafikken. Taxis holder på linje ude foran terminalerne, og her er det blot at stige ind i den forreste vogn.