Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra Hamborg til Barcelona

-
-
-
-

Last minute-flyvninger fra Hamborg til Barcelona

Book nu, før det er for sent

Hamborg Barcelona
tir., 23 jul. HAM - BCN
tor., 25 jul. BCN - HAM
1607kr.
Pris pr. passager
Hamborg Barcelona
tir., 15 okt. HAM - BCN
247kr.
Pris pr. passager
Hamborg Barcelona
søn., 28 jul. HAM - BCN
ons., 31 jul. BCN - HAM
896kr.
Pris pr. passager
Hamborg Barcelona
fre., 02 aug. HAM - BCN
man., 05 aug. BCN - HAM
1469kr.
Pris pr. passager
Hamborg Barcelona
fre., 09 aug. HAM - BCN
lør., 10 aug. BCN - HAM
1364kr.
Pris pr. passager
Hamborg Barcelona
søn., 11 aug. HAM - BCN
tor., 15 aug. BCN - HAM
1080kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
26% Togrejser i Barcelona er 26 % billigere end i Hamborg.
Hamborg 25,37kr.
Barcelona 18,65kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
0% Et måltid i Barcelona koster nogenlunde det samme som i Hamborg.
Hamborg 111,92kr.
Barcelona 111,92kr.
Vekselkurs
1 DKK = 0.14 EUR
1 EUR = 7.53 DKK
Sidst kontrolleret 21 juli 2024
Afstand: 1473 kms
Lufthavne i Hamborg
Lübeck (LBC) Afstand fra byens centrum: 55 kms
Airport Helmut Schmidt (HAM) Afstand fra byens centrum: 9 kms
Lufthavne i Barcelona
El Prat (BCN) Afstand fra byens centrum: 12 kms
Reus (REU) Afstand fra byens centrum: 92 kms
Costa Brava (GRO) Afstand fra byens centrum: 82 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Hamborg

Mange byer bygger nye terminaler, men Hamburg har valgt at beholde sjælen og charmen med den samme bygning fra 1911. Som en af de rigeste byer i Europa er alt naturligvis velholdt og restaureret. I år 2000 blev en plan om renovering og udvidelse vedtaget med et samlet budget på 350 millioner Euro, og i 2005 blev den nye Terminal 1 indviet. Derfor kan du rejse med fly fra Hamburg til Barcelona i en topmoderne lufthavn med over 40 butikker, tandlæge, gratis internet samt et væld af andre services. Imellem T1 og T2 finder man AirportPlaza, der forbinder de to terminaler med hinanden.

Transport til Hamborg lufthavn

Hamburg er Tysklands andenstørste by, så der er flere muligheder at ankomme til lufthavnen på. Rejser man med offentlig transport er det lettest at tage toget linje S1, som kører fra Hovedbanegården. Man skal tage plads i en af de tre forreste vogne, da toget deles i Ohlsdorf. Det koster ca. 25 kr. for en enkeltbillet, og togene kører hvert 10 minut fra tidlig morgen til sen aften. Foretrækker man at tage en taxi på den 11 km lange strækning, så er prisen ca. 220 kr. Derfor er det altid nemt at rejse med fly Hamburg Barcelona.

Transport til Barcelona

Det er ikke underligt, at Barcelona er en af de mest besøgte byer i Europa. Den har nemlig alt, hvad turister efterspørger. Alle vil nemlig se byens berømte attraktioner samt nyde en stranddag eller to. Det er også en by, hvor man kan mæske sig i tapas og god vin, få svinget dankortet, danset benene møre og dyrke vandsport med fart over feltet. Den ufærdige katedral La Sagrada Família er topattraktionen. Det samme er andre af Gaudí's værker, som eksempelvis smukke Park Güell. La Rambla er byens hovedstrøg med masser af butikker. Vil man lidt ud af byen findes der mange vandreture i mere bakket terræn – Montjuïc giver et smukt view over byen.

Transport til Barcelona centrum

Barcelona Lufthavn er byens eneste internationale lufthavn – også kendt som El Prat. Ryanair, IBERIA og Vueling er nogle af de mange selskaber, der byder på flybilletter Hamburg Barcelona. De ca. 12 km ind til byen kan klares med Aerobús, hvor en enkeltbillet koster omkring 45 kr., og turen tager knap en halv times tid. En anden mulighed er Metro L9, der kører fra begge terminaler. Den er lidt billigere end bussen med en pris på tæt ved 35 kr. En taxitur kan klares for ca. 220 kr., men billeje også er en mulighed. Dermed er der nok af transportformer, og så er det bare at overveje komfort og pris, inden du tager en beslutning.