Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra København til Barcelona

Last minute-flyvninger fra København til Barcelona

Book nu, før det er for sent

København Barcelona
tor., 30 maj CPH - BCN
lør., 01 jun. BCN - CPH
682kr.
Pris pr. passager
København Barcelona
man., 29 jul. CPH - BCN
190kr.
Pris pr. passager
København Barcelona
søn., 02 jun. CPH - BCN
ons., 05 jun. BCN - CPH
741kr.
Pris pr. passager
København Barcelona
søn., 09 jun. CPH - BCN
tir., 11 jun. BCN - CPH
1105kr.
Pris pr. passager
København Barcelona
fre., 14 jun. CPH - BCN
søn., 16 jun. BCN - CPH
1004kr.
Pris pr. passager
København Barcelona
tir., 18 jun. CPH - BCN
tor., 20 jun. BCN - CPH
870kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
22% Togrejser i Barcelona er 22 % billigere end i København.
København 24kr.
Barcelona 18,65kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
25% Et måltid i Barcelona er 25 % billigere end et måltid i København.
København 150kr.
Barcelona 111,92kr.
Vekselkurs
1 DKK = 0.14 EUR
1 EUR = 7.53 DKK
Sidst kontrolleret 20 maj 2024
Afstand: 1759 kms
Lufthavne i København
Kastrup (CPH) Afstand fra byens centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Afstand fra byens centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Afstand fra byens centrum: 1 kms
Lufthavne i Barcelona
El Prat (BCN) Afstand fra byens centrum: 12 kms
Reus (REU) Afstand fra byens centrum: 92 kms
Costa Brava (GRO) Afstand fra byens centrum: 82 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra København

Københavns Lufthavn er populær på sin egen unikke måde. De rejsende er nemlig vilde med de arkitektoniske omgivelser, de højteknologiske processer fra check-in til security-tjek, de moderne toiletfaciliteter og meget andet. Lufthavnen dækker ikke blot København og store dele af Danmark, men også hele Sydsverige. Man er også ved at ruste sig til fremtiden, så man kan gå fra at håndtere 29 millioner passagerer om året til at kunne klare 40 millioner. Her er Hamburg og Oslo også nogle af de byer, man gerne vil have fat i. I første omgang kan du så nyde en tur i fly fra København til Barcelona med afsæt i Nordens største lufthavn baseret på antal årligt rejsende.

Transport til København lufthavn

København er godt dækket ind, når det gælder offentlig transport. Ikke nok med, at det er en cykelby, for man er også med på fremtidens grønne omstilling. Derfor kan du tage bus 5C fra city og ud til lufthavnen på Amager. Den kører også om natten. Metroen er en anden mulighed i form af M2, der kører forbi Nørreport og Kongens Nytorv. Du kan også ankomme i bil, når du skal nå et fly København Barcelona. Her skal man så over E20 ved Avedøre Holme, men man kan også ankomme via Torvegade og Christianshavn eller Langebro og Amager Boulevard.

Transport til Barcelona

Barcelona er så fed en by, uanset om man er til fodbold, arkitektur, kunst, vandsportsaktiviteter eller noget af det hele. Byen har hele 8 steder på UNESCO's liste, så der er masser af kulturelle oplevelser at komme efter. Sagrada Família er et af de turist-spots, man ikke kommer uden om – en ufærdig katedral, der går for at være Gaudís mesterværk. Når der skal shoppes og spises, så tag en tur på La Rambla, der er hovedgaden med masser af butikker og restauranter. Nyd en strandtur på La Barceloneta, hvor Middelhavet og de lækre temperaturer er som balsam for krop og sjæl. Start eller slut ferien af med den bedste udsigt fra toppen af Montjuïc.

Transport til Barcelona centrum

Barcelona Lufthavn er altid fyldt med glade rejsende, der ser frem til at indtage byens mange attraktioner. Når det er din tur til at indløse dine flybilletter København Barcelona, så lander du 12 km sydvest for bymidten. For at komme ind til centrum kan du tage en Aerobús, der klarer distancen på omkring en halv time. En anden mulighed er metrolinje L9, der forbinder lufthavnen med byens undergrundsbaner. Taxis holder udenfor terminalen og er et fornuftigt og komfortabelt valg. Billeje foregår ved ankomsthallen, hvis ikke man booker hjemmefra. Her skal man ind på C-31, for at komme ind til centrum.