Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Fly fra København til Wien

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyrejser til Wien til den bedste pris

Afbudsrejser til Wien

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær København

Afrejse fr, 10 dec. Hjemrejse ma, 13 dec.
CPH København
VIE Wien
hjemrejse fra 269kr
Afrejse ma, 27 dec. Hjemrejse fr, 31 dec.
CPH København
VIE Wien
hjemrejse fra 486kr
Rute information
Find brugbart information om København og Wien til at planlægge din rejse
Sammenligning af prisniveau
Vekselkurs
1.00 DKK = 0.14 EUR
Danish Krone Euro
1 EUR = 7.5 DKK
Sidst kontrolleret 08 december 2021
Tog
Lokal, enkeltbillet
26%

Togrejser i Wien er 26 % billigere end i København.

København
24kr
Wien
17,85kr
Måltid
Restaurant i mellemklassen
32%

Et måltid i Wien er 32 % billigere end et måltid i København.

København
131,15kr
Wien
89,24kr
Taxa
Normal starttakst i dagtimerne
36%

En taxatur i Wien er 36 % billigere end i København.

København
46,5kr
Wien
29,75kr
Kaffe
Almindelig cappuccino
35%

Kaffe i Wien er 35 % billigere end i København.

København
38,72kr
Wien
25,13kr
Lufthavne i København
 • ( Kastrup (CPH)
  Afstand fra byens centrum: 8 kms
 • ( Malmo (MMA)
  Afstand fra byens centrum: 32 kms
 • ( Roskilde (RKE)
  Afstand fra byens centrum: 1 kms
Lufthavne i Wien
 • ( Schwechat (VIE)
  Afstand fra byens centrum: 14 kms
 • ( Ivanka (BTS)
  Afstand fra byens centrum: 63 kms
K Afstand: 870 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra København

Der er masser af grunde til at rejse med fly fra København til Wien. Rejsen begynder nemlig i Københavns Lufthavn, der med sine mange kvadratmeter samt store shopping-center gør det sjovt og komfortabelt at rejse ud på nye eventyr. Starten går fra Terminal 2, Terminal 3 eller CPH Go, hvorfra selskaber som eksempelvis LOT, Austrian Airlines og Air Baltic bringer dig sikkert afsted på den knap to timer lange rejse. Inden da kan du shoppe de sidste ting, hvad enten det er tøj, snacks, parfume eller et magasin at læse i. Nyd også godt af den hurtige Wi-Fi-forbindelse, der giver dig sidste nyt om rejsetider og vejrudsigten.

Transport til København lufthavn

Det er nemt at springe på en eller anden form for offentlig transportmiddel, når man skal til Københavns Lufthavn. Danmarks største by er nemlig godt dækket ind med miljøvenlige løsninger, hvad enten det er bus 5C, metrolinje M2 eller regionaltoget. Når du skal med fly København Wien, kan du også vælge at lade en taxichauffør gøre arbejdet eller at køre selv. I så fald skal du over en af de fire broer for at komme til Amager. Det er Kalvebodbroerne i syd, Sjællandsbroen en tand længere mod nord – efterfulgt af Langebro og Knippelsbro. Når man først er ovre på øen, så tager det ikke mere end et kvarters tid at nå til lufthavnen.

Transport til Wien

I Wien er man sikker på at få tilfredsstillet alle sanser. Der er musik for ørerne i byen, hvor komponister som Beethoven og Mozart har huseret. Der er også guf for mundvandet med en af byens nationalretter – den smagfulde Wienerschnitzel. Prøv også en af de lokale vinstuer, hvor man serverer lokalproduceret vin. Øjnene bliver heller ikke snydt i Østrigs største by med pompøs arkitektur tegnet af fortidens adelige samt masser af bygninger i Barokstil. Schönbrunn Slot er en af hovedattraktionerne. Det samme er den gudesmukke Stephansdom i gotisk-romansk stil. Se også Hofburg – der var kejserens østrigske tilholdssted. Husk også verdens mest kendte operahus, Wiener Staatsoper, hvor både Mahler og Strauss har været direktør.

Transport til Wien centrum

Wien Lufthavn er stedet, hvor du kan sætte dine fødder på østrigsk grund, når du indløser dine flybilletter København Wien. Lufthavnen er placeret ca. 18 km sydøst for centrum, og du bliver en del af de mere end 24 millioner passagerer, der frekventerer lufthavnen årligt. Når du lander, er der forskellige transportmuligheder at vælge imellem. Vienna Airport Lines er selskabet der kører i pendulfart mellem lufthavnen og bymidten. Turen tager blot 20 minutter. Det er også muligt at tage et tog – her skal man med linje S7 eller Railjet. Ønsker man at leje en bil, sker det fra Car Rental Center ved P4. Taxis holder ude foran ankomsthallen.

Andre relevante ruter

Lennot Kööpenhamina - Wien
Fly fra København til Wien
Flyg från Köpenhamn till Wien