Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Book fly hos China Airlines med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

China Airlines

Om China Airlines

China Airlines er et kinesisk flyselskab med hovedbase i Taoyuan på Taiwan, og det foretog sin første officielle flyvetur tilbage i 1959. Man har også fokus på tre andre byer i form af Kaohsiung, Hong Kong og Taipei. I 2011 blev selskabet optaget som medlem i alliancen SkyTeam, der også tæller selskaber som Air France, KLM, Aeroflot, Vietnam Airlines, Korean Air, Alitalia, Delta Air Lines og mange andre.

USA, Australien, Europa eller Asien – med dette kinesiske selskab har man mulighed for at rejse ud til mange lande, da flåden består af 93 China Airlines-fly. Hele 147 destinationer betjenes, hvor du kan vælge mellem Melbourne, New York, Tokyo, London, Seattle, Sydney, Krabi, Paris, Frankfurt og mange andre indbydende steder.

Online check-in

Mange steder i Asien er de vilde med teknologi, og man er også langt fremme i udviklingen af den. Derfor er det naturligvis også muligt at foretage online check-in hos China Airlines. Der åbnes op for denne komfortable løsning 24 timer inden afgang, og der lukkes igen 90 minutter før afrejse. Logger man ind fra en pc, skal man huske at printe sit boardingkort ud, men ellers er det også muligt i lufthavnen.

En af de nyere teknologiske løsninger fra China Airlines er selskabets app, hvorfra man også kan foretage online check-in. Det er blot at indtaste bookingnummer og efternavn, hvorefter man modtager et elektronisk boardingkort, som skal vises i lufthavnen.

Håndbagage regler

Man har brug for en eller anden form for bagage, når man skal ud og rejse, men det er personligt, hvor meget man har behov for. Uanset hvad, så tillader China Airlines, at alle passagerer må medbringe 1 stk. håndbagage i kabinen. Denne medbragte taske må maks. veje 7 kg og ikke overstige følgende mål: 56 x 36 x 23 cm.

Som en ekstra service er det også tilladt at medbringe yderligere 1 stk. ekstra bagage i form af en lille genstand. Det kan være en paraply, læsestof, en kamerataske eller lignende. Hvis man ikke overholder reglerne for håndbagage, så forbeholder selskabet sig retten til at sende håndbagagen med som check-in bagage.

Check in bagage

Destination og billettype er af afgørende betydning for den tilladte bagagemængde hos China Airlines. På rejser uden for USA og Canada tillader en Economy Class-billet, at man må medbringe 30 kg check-in bagage. På Premium Economy Class må man medbringe 35 kg, mens man på Business Class må medtage 40 kg bagage til check-in.

På rejser til og fra enten USA eller Canada må man på Economy Class medbringe 2 stk. check-in bagage på maks. 23 kg hver især. Flyver man derimod på Premium Economy, så er det tilladt at medbring 2 stk. bagage på maks. 28 kg hver især. Business Class giver som altid ret til mest bagage – nemlig i form af 2 stk. tasker på maks. 32 kg hver.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: China Airlines
  • IATA-kode: CI
  • Grundlagt i: 1959
  • Hovedkvarter: Taoyuan, Taiwan
  • Hjemmeside: china-airlines.com

Med billige flybilletter fra China Airlines hos Travellink kan du se frem til at rejse og få humøret i top!

Andre populære flyselskaber

China Airlines lennot
China Airlines flyreiser
China Airlines flyg