Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Japan Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Japan Airlines flytilbud

Book nu, før det er for sent.

Japan Airlines

Om Japan Airlines

JAL blev grundlagt helt tilbage i 1951, og i dag har det base i Tokyo netop i Japan. Derudover har selskabet også fokus på flere andre – primært japanske hoved-hubs – i form af Osaka, Sapporo og Okinawa. JAL, som Japan Airlines også kaldes, er desuden med i alliancen oneworld sammen med andre selskaber som Qatar Airways, Iberia, Qantas, Finnair, British Airways, Cathay Pacific og flere andre.

JAL er et yderst velrenommeret selskab, der afspejler Japans høje kvalitet generelt. En flåde på mere end 160 JAL-fly sørger for mange rejsemuligheder, når der skal opleves nyt. Flyv ud til destinationer som Riga, Amsterdam, New Orleans, Las Vegas, Chiang Mai, Athen og mange andre byer.

Online check-in

Der er flere naturlige processer i forhold til at rejse, hvor langt de fleste kender rutinerne, der allerede starter, når man booker en billig flybillet på Travellink. Tidligst 72 timer inden afrejse kan man så foretage online check-in, og det er muligt at afslutte denne tidsbesparende løsning helt op til 1 time før afgang.

Når man logger ind med bookingnummer og efternavn, så er det blot at vælge sæde samt indtaste ens personlige pasoplysninger, inden det er muligt at printe sit boardingkort ud. Logger man på fra en smartphone, så kan man drage fordel af en papirløs udgave af et boardingkort, som blot skal vises i lufthavnen.

Håndbagage regler

Hvordan er det nu med reglerne for håndbagage? Hos JAL tillader man alle rejsende at medbringe 1 stk. håndbagage i kabinen. Denne medbragte taske må maks. måle 55 x 40 x 25 cm – eller 115 cm alt i alt. Tasken skal enten placeres i skabene ovenover sæderne eller under sædet foran en.

På rejser med JAL må man yderligere medbringe 1 stk. ekstra bagage i form af en mindre håndtaske, pc-taske, tæppe eller lignende. Vægten på håndbagage plus en ekstra lille taske må maks. være 10 kg alt i alt. Overholder man ikke reglerne, vil taskerne blive sendt med som check-in bagage.

Check in bagage

JAL har bygget deres bagagepolitik op omkring forskellige billettyper, hvor det netop er den specifikke klasse, der bestemmer kilomængden. Det betyder, at man på Economy Class samt Premium Economy Class må medbringe 2 stk. check-in bagage på maks. 23 kg hver især. På Business- eller First Class må man derimod medbringe 3 x 32 kg.

De japanske flyselskaber er kendt for at tillade rejsende en stor mængde check-in bagage, men har man brug for at medbringe ekstra kufferter, så koster det ca. 1.100 DKK per taske. Hvis man har overvægt, så betales der et engangsbeløb på ca. 550 DKK. Uanset hvilken klasse, man rejser på, så må hver en taske maks. måle 203 cm alt i alt.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Japan Airlines
  • IATA-kode: JL
  • Grundlagt i: 1951
  • Hovedkvarter: Tokyo, Japan
  • Hjemmeside: nl.jal.com

Lad Travellink forkæle dig med billige JAL-flybilletter, så book allerede i dag!