Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Book fly hos Avianca med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Avianca flytilbud

Quito - Bogotá
Quito - Bogotá
Retur fra 1.695kr
Quito - Galapagos-øerne
Retur fra 2.676kr
Bogotá - San Salvador
Retur fra 1.080kr
Medellín - Madrid
Retur fra 4.719kr
Mexico City - San Jose
Retur fra 1.198kr
Se mere

Avianca

Om Avianca

Avianca er verdens andenældste flyselskab efter KLM. Det har hovedbase i hjemlandet Colombia, hvor byen Bogota danner udgangspunkt for mange rejser. Derudover har selskabet hovedfokus på flere andre byer i form af San Salvador, Miami, San Jose, San Pedro Sula og flere andre lokationer. Siden 2012 har Avianca været medlem af alliancen Star Alliance sammen med selskaber som Air China, SAS, TAP Portugal, United Airlines, Lufthansa, Brussels Airlines og flere andre.

Hvor skal rejsen gå hen? Der er i hvert fald nok af muligheder, når man flyver med dette colombianske selskab, som råder over en flåde på 172 Avianca-fly. Med et rutekort på mere end 100 destinationer er det blot at vælge mellem Lima, Barbados, Buenos Aires, Los Angeles, Madrid og mange andre spændende steder.

Online check-in

Det er rart at have styr på det hele, inden man ankommer til lufthavnen, og derfor gør langt de fleste rejsende i dag brug af muligheden for at foretage online check-in på forhånd. Det er også muligt på rejser med Avianca, hvor der åbnes op for muligheden 24 timer inden afrejse og lukkes igen 1 time før flyet letter.

Man skal naturligvis bruge en internetforbindelse for at foretage online check-in, hvorefter man blot indtaster bookingnummer samt afgangsdato. Efterfølgende kan man printe boardingkort ud, hvis man logger på via en pc, men ellers er det lige så nemt at anvende en smartphone, hvis man vil slippe for et boardingkort i papir.

Håndbagage regler

De fleste rejsende har brug for så megen bagage som mulig, og hos Avianca er der gode muligheder for at få fyldt op. Selskabet tillader nemlig alle rejsende at medbringe 1 stk. håndbagage i kabinen uden ekstra beregning. Den medbragte taske må maks. veje 10 kg samt maks. måle 115 cm alt i alt.

Udover selve håndbagagen i form af en kabinekuffert eller lignende, så har man også ofte brug for at medbringe yderligere en lille taske, hvilket også er tilladt på rejser med Avianca. Det kan være i form af en lille håndtaske med personlige ejendele, en bærbar pc, kamera, ekstra frakke eller andre ting.

Check in bagage

Inden man stiger ombord på et Avianca fly, må man som passager medbringe et vist antal check-in bagage, der afhænger af billettypen og destinationen. På internationale ture må man på Economy Class medbringe 2 x 23 kg check-in bagage, mens man på Business Class må medbringe 2 x 32 kg. Uanset klasse og rejsemål, så må hver en taske maks. måle 158 cm alt i alt.

Rejser man indenrigs i Colombia, Peru eller Ecuador, så må man dog maks. medbringe 1 stk. check-in bagage på Economy Class. Hvis man ønsker at medbringe sportsudstyr, så må det pakkes ned som almindelig check-in bagage, men vejer det for meget, så skal der betales et gebyr afhængigt af destination.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Avianca
  • IATA-kode: AV
  • Grundlagt i: 1919
  • Hovedkvarter: Bogota, Colombia
  • Hjemmeside: avianca.com

Rejs hvorhen du vil, når du har booket billige Avianca-flybilletter hos Travellink!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere

Avianca lennot
Avianca flyreiser
Avianca flyg