Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:
Europe
Finland (€)
Sweden (SEK)

Book fly hos Germania med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Germania

Om Germania

Germania er et tysk selskab, der blev startet i Berlin tilbage i 1979. I denne populære tyske hovedstad har selskabet ligeledes hovedkontor, og hovedlufthavnen ligger i Schönefeld. Derudover har man fokus på forskellige byer i form af Bremen, Beirut, Dresden, Erfurt, Hamborg, Düsseldorf og Münster. Man er ikke med i nogen alliance, men man har startet to datterselskaber i kraft af Germania Flug med fokus på Schweiz, samt Bulgarian Eagle, der netop er en bulgarsk afdeling.

Med en flåde, der i år tæller 29 Germania-fly, byder dette populære selskab på masser af destinationer i både Europa, Mellemøsten og Afrika. Vælg mellem alt fra Dubrovnik, Toulouse, Athen, Reykjavik, Alanya, London, Teheran, Marrakech, Beirut og masser af andre steder.

Online check-in

Det er fedt at rejse – specielt når man har fået fingrene i billige Germania-flybilletter. Inden man skal afsted, så er det muligt at foretage check-in online, hvilket mindsker ventetiden i lufthavnen. Man skal huske, at der åbnes op for denne smarte løsning 23 timer før afrejse, og der lukkes igen 4 timer inden afgang.

Det er endnu ikke muligt at foretage online check-in fra alle lufthavne, men har man muligheden, så skal man blot bruge en pc og en internetforbindelse, hvorefter man indtaster bookingnummer og efternavn. Efterfølgende er det så muligt at printe boardingkort. Vil man undgå papirudgaven, skal man blot bruge selskabets app, hvorfra man kan modtage et elektronisk boardingkort.

Håndbagage regler

Hos Germania er man så venlige at tillade alle rejsende at medbringe 1 stk. håndbagage gratis. Har man ikke anden bagage med, så kan man foretage online check-in og gå direkte til sikkerhedstjek og boardingområdet. Målene på den medbragte håndbagage må ikke overstige 55 x 40 x 20 cm eller veje mere end 6 kg.

Rejser man på Premium Economy til eller fra Teheran, så gælder de samme mål, men man må medtage maks. 8 kg bagage. Udover håndbagage, så er det også tilladt at medbringe 1 stk. mindre bagage i form af en lille håndtaske, en pc-taske eller lignende. Overholdes reglerne ikke, skal der betales et gebyr på ca. 375 DKK.

Check in bagage

Ikke nok med at det er gratis at medbringe håndbagage på Germania fly, selskabet tillader også alle rejsende at medtage 20 kg bagage til check-in. Børn under 2 år må dog maks. medbringe 10 kg. På mange af rejserne til Mellemøsten må man dog medbringe 25 kg, og til og fra Iran er det tilladt at medtage 35 kg som check-in bagage.

Germania kører desuden med en særlig bagageregel, der tillader 30 kg bagage til check-in, hvis rejsen varer mindst 28 dage. Har man overvægt med, så skal der betales et gebyr per kilo, som for tiden er på ca. 75 DKK. Ønsker man at medbringe sportsudstyr som eksempelvis en cykel eller dykkerudstyr, så må det maks. veje 30 kg, og prisen er ca. 375 DKK.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Germania
  • IATA-kode: ST
  • Grundlagt i: 1979
  • Hovedkvarter: Berlin, Tyskland
  • Hjemmeside: flygermania.com/en/

Europa, Afrika eller Mellemøsten? Book en Germania-billet via Travellink og oplev flere verdensdele!

Andre populære flyselskaber

Germania lennot
Germania flyg