Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Malaysia Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Malaysia Airlines flytilbud

Book nu, før det er for sent.

København Kuala Lumpur
12 okt. CPH - KUL
20 okt. KUL - CPH
10737kr
Pris pr. passager
København Kota Kinabalu
13 okt. CPH - BKI
22 okt. BKI - CPH
9170kr
Pris pr. passager
København Melbourne
14 okt. CPH - MEL
23 okt. MEL - CPH
51074kr
Pris pr. passager
København Kuching
17 okt. CPH - KCH
21 okt. KCH - CPH
10943kr
Pris pr. passager
København Bali
13 okt. CPH - DPS
21 okt. DPS - CPH
12695kr
Pris pr. passager
København Phuket
17 okt. CPH - HKT
18 okt. HKT - CPH
15418kr
Pris pr. passager

Bedste Malaysia Airlines flytilbud

Book nu, før det er for sent.

KUL
12 okt. - 20 okt.
København Kuala Lumpur
kr10737
Pris pr. passager
BKI
13 okt. - 22 okt.
København Kota Kinabalu
kr9170
Pris pr. passager
MEL
14 okt. - 23 okt.
København Melbourne
kr51074
Pris pr. passager
KCH
17 okt. - 21 okt.
København Kuching
kr10943
Pris pr. passager
DPS
13 okt. - 21 okt.
København Bali
kr12695
Pris pr. passager
HKT
17 okt. - 18 okt.
København Phuket
kr15418
Pris pr. passager

Malaysia Airlines

Om Malaysia Airlines

Ofte kan man på selskabsnavnet høre, hvor i verden et flyselskab kommer fra, hvilket også er tilfældet med Malaysia Airlines, det netop har base i Malaysia i byen Kuala Lumpur. Derudover har selskabet også fokus på byer som Kota Kinabalu og Penang. Siden 2011 har Malaysia Airlines været medlem af alliancen oneworld, der også tæller selskaber som Iberia, SriLankan Airlines, Finnair, British Airways, Cathay Pacific og flere andre.

Malaysia Airlines flyver ud til mange destinationer i både Asien, Mellemøsten, Australien og Europa. Med en flåde på mere end 75 Malaysia Airlines-fly er det blot at hoppe på flyveren og tage afsted til byer som Shanghai, Manila, Taipei, London, Melbourne, Auckland og mange andre steder.

Online check-in

Tiden flyver afsted, og udviklingen skaber nye muligheder inden for mange brancher. I luftfartsbranchen er man også klar med den nyeste teknologi, hvilket betyder nem og bekvem online check-in. Hos Malaysia Airlines er det muligt fra 48 timer og op til 90 minutter før flyet letter, så nyd denne tidsbesparende løsning.

Man bestemmer selv, hvordan man vil foretage online check-in, og uanset hvad man vælger, så er det blot at logge ind med bookingnummer og efternavn. Derefter kan man vælge at printe boardingkortet med det samme, men det er endnu smartere at bruge en smartphone, så man har boardingpasset liggende på selve telefonen.

Håndbagage regler

Alle rejseglade folk kan glæde sig over at flyve med Malaysia Airlines, da selskabet tilbyder alle passagerer, at de kan medbringe håndbagage gratis ombord. Rejsende på Economy Class må medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 7 kg, mens rejsende på Business- eller First Class må medbringe 2 stk. håndbagage på maks. 14 kg sammenlagt.

Uanset hvilken klasse, man rejser på, så må hver en håndbagage maks. måle 56 x 36 x 23 cm – eller hvad der svarer til 115 cm alt i alt. Ikke nok med det, for dette malaysiske selskab tillader også, at man medbringer yderligere 1 stk. bagage i form af en lille håndtaske, kamerataske eller lignende, som maks. må veje 4 kg.

Check in bagage

Det er svært at undvære check-in bagage på længere rejser, og derfor forkæler Malaysia Airlines sine rejsende med bagage uden ekstra gebyrer. Den tilladte mængde afhænger dog af billettypen, hvor man på Economy Class må medbringe 30 kg, mens man på Business Class må medtage 40 kg. Rejser man derimod på First Class kan man tage 50 kg check-in bagage med. Hver en taske må maks. måle 158 cm alt i alt.

Man kan godt medbringe yderligere bagage end den tilladte mængde på billetten, men det skal der naturligvis betales for, hvor prisen afhænger af forskellige zoner og kiloantal. Hvis man ønsker at medbringe sportsudstyr, så må det gerne pakkes ned i den tilladte check-in bagage, når blot det overholder de gældende maksimumregler.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Malaysia Airlines
  • IATA-kode: MH
  • Grundlagt i: 1947
  • Hovedkvarter: Kuala Lumpur, Malaysia
  • Hjemmeside: malaysiaairlines.com

Bestil billige Malaysia Airlines-flybilletter på Travellink og tæl ned til ferien!