Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra Aalborg til Barcelona

Last minute-flyvninger fra Aalborg til Barcelona

Book nu, før det er for sent

Aalborg Barcelona
tir., 28 maj AAL - BCN
tir., 28 maj BCN - AAL
2926kr.
Pris pr. passager
Aalborg Barcelona
tor., 13 jun. AAL - BCN
275kr.
Pris pr. passager
Aalborg Barcelona
tor., 13 jun. AAL - BCN
søn., 16 jun. BCN - AAL
660kr.
Pris pr. passager
Aalborg Barcelona
søn., 02 jun. AAL - BCN
tor., 06 jun. BCN - AAL
660kr.
Pris pr. passager
Aalborg Barcelona
fre., 07 jun. AAL - BCN
tir., 11 jun. BCN - AAL
2025kr.
Pris pr. passager
Aalborg Barcelona
ons., 19 jun. AAL - BCN
fre., 21 jun. BCN - AAL
2230kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
22% Togrejser i Barcelona er 22 % billigere end i Aalborg.
Aalborg 24kr.
Barcelona 18,69kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
25% Et måltid i Barcelona er 25 % billigere end et måltid i Aalborg.
Aalborg 150kr.
Barcelona 112,17kr.
Vekselkurs
1 DKK = 0.14 EUR
1 EUR = 7.53 DKK
Sidst kontrolleret 22 maj 2024
Afstand: 1826 kms
Lufthavne i Aalborg
Aalborg (AAL) Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Barcelona
El Prat (BCN) Afstand fra byens centrum: 12 kms
Reus (REU) Afstand fra byens centrum: 92 kms
Costa Brava (GRO) Afstand fra byens centrum: 82 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Aalborg

Aalborg er populær blandt indbyggere og turister takket være de mange kulturelle aktiviteter samt byens særlige puls. Man er tilmed så heldig, at der ligger en lufthavn lige på den anden side af Limfjorden, hvilket giver optimale betingelser, når man rejser indenrigs eller til udlandet. Når du skal med fly fra Aalborg til Barcelona er Aalborg Lufthavn stedet, der sørger for, at du kommer godt afsted. Med en lufthavn, der er restaureret og udvidet løbende i 2007, 2010 og 2013, rejser du fra et internationalt knudepunkt med de nyeste faciliteter. Dermed får du den bedste start på rejsen!

Transport til Aalborg lufthavn

Med sin placering ca. 6 km nordvest for Aalborg centrum er denne nordjyske storby beriget med en port til udlandet, så du kan komme ud og få nogle oplevelser. Den korte afstand gør det nemt og hurtigt at komme fra centrum til lufthavnen. Husk dog altid at møde op i god tid, hvad enten du rejser med en af de lokale busser eller tager en taxi. Turen tager omkring en time med offentlig transport, da man netop lige skal over Limfjorden først. Står du på i Nørresundby er turen kun ganske kort. Når du skal nå dit fly Aalborg Barcelona så kan du også køre til Aalborg Lufthavn i egen bil via broen eller tunnelen.

Transport til Barcelona

Har du bestilt flybilletter Aalborg Barcelona så glæder du dig med sikkerhed! Det er der også god grund til, da byen på den spanske nordøstkyst har alt at byde på. Her behøver du ikke at vælge mellem byferie eller badeferie, for denne catalonske storby er lig med begge dele på ét og samme sted! Listen med seværdigheder er lang, så det er blot at vælge fra et overflødighedshorn af sport, musik eller kunst - og kulturelle tilbud i det hele taget. Sagrada Família-kirken er et must, og det samme er Gaudís andre værker rundt i byen. Camp Nou er også en fed oplevelse. Husk også La Rambla-strøget samt La Barceloneta med de lækre badestrande.

Transport til Barcelona centrum

Med sin placering blot 14 km sydvest for centrum tager det ikke mere end en halv times tid at nå fra Barcelona Lufthavn og ind til byen. El Prat – som den også kaldes, er nemlig forbundet via forskellige former for offentlig transport. Metro L9 har stop i begge terminaler T1 og T2. Ønsker du at tage bussen så hop på en Aerobús, der hurtigt bringer dig ind til Plaça Catalunya. Ydermere kører der et L2-tog fra T2, så der er nok af muligheder for at komme frem til destinationen. Taxi og billeje er naturligvis også en del af valgsortimentet i Barcelona Lufthavn, så der er garanti for, at du ikke strander i lufthavnen!