Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra København til Amsterdam

-
-
-
-

Last minute-flyvninger fra København til Amsterdam

Book nu, før det er for sent

København Amsterdam
tor., 25 jul. CPH - AMS
fre., 26 jul. AMS - CPH
1686kr.
Pris pr. passager
København Amsterdam
tor., 15 aug. CPH - AMS
230kr.
Pris pr. passager
København Amsterdam
man., 29 jul. CPH - AMS
ons., 31 jul. AMS - CPH
1125kr.
Pris pr. passager
København Amsterdam
fre., 02 aug. CPH - AMS
lør., 03 aug. AMS - CPH
1518kr.
Pris pr. passager
København Amsterdam
tir., 06 aug. CPH - AMS
fre., 09 aug. AMS - CPH
1400kr.
Pris pr. passager
København Amsterdam
man., 12 aug. CPH - AMS
ons., 14 aug. AMS - CPH
1265kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
10% Togrejser er 10 % dyrere i Amsterdam end i København.
København 24kr.
Amsterdam 25,4kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
0% Et måltid i Amsterdam koster nogenlunde det samme som i København.
København 150kr.
Amsterdam 149,41kr.
Vekselkurs
1 DKK = 0.14 EUR
1 EUR = 7.53 DKK
Sidst kontrolleret 18 juli 2024
Afstand: 621 kms
Lufthavne i København
Kastrup (CPH) Afstand fra byens centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Afstand fra byens centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Afstand fra byens centrum: 1 kms
Lufthavne i Amsterdam
Schiphol (AMS) Afstand fra byens centrum: 2 kms
Welschap (EIN) Afstand fra byens centrum: 108 kms
Rotterdam (RTM) Afstand fra byens centrum: 64 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra København

Europas 14. største lufthavn roses til skyerne i internationale medier. Københavns Lufthavn er nemlig en oplevelse i sig selv med sine moderne omgivelser samt et shopping-center med over 120 butikker. Over 29 millioner passagerer blev det til i 2016, og man er netop gået i gang med en udvidelsesplan til 20 milliarder kr., så der i fremtiden kan blive plads til 40 millioner rejsende om året. Lige her og nu kan du så glæde dig til, at du skal med fly fra København til Amsterdam. Det foregår enten fra Terminal 2 eller T3, der er den nyeste opført i 1998.

Transport til København lufthavn

Infrastrukturen i Danmarks største by er super god. Det giver dig flere valgmuligheder, når du skal den korte tur fra bymidten og ud til Københavns Lufthavn på Amager. Ankommer du i egen bil, så kan det enten ske over Knippelsbro og Christianshavn, via Langebro eller på E20 og Amagermotorvejen i syd ved Avedøre og over Skrædderholmen. Når du skal med fly København Amsterdam, kan du også tage bussen til Amager – her er linje 5C den mest benyttede rute, da den kører omkring Hovedbanen og rådhuset. Metroen M2 er også forbundet med Indre By og Kongens Nytorv og lufthavnen, så du skal nok nå dit fly til tiden.

Transport til Amsterdam

Selvom Amsterdam er pakket med cyklister, så er den på samme tid luftig og hyggelig takket være de berømte kanaler, der også er optimale til sightseeing til vands. Byen rummer mange oaser i form af parker og spisesteder, hvor man kan slå sig ned og være en del af storbyens atmosfære. Det gælder lige fra Vondelpark og Westergasfabriek samt De Hallen og Rembrandtpark. Udover kanalerne, så er Museumplein en af byens største attraktioner med hele 3 verdenskendte museer i samme område. Anne Franks Hus er også et besøg værd, og når tiden er inde til shopping, så prøv Kalverstraat, Haarlemmerdijk eller Utrechtsestraat.

Transport til Amsterdam centrum

Amsterdam Schiphol Lufthavn er stedet, hvor du kan sætte dine ben, når du er i gang med at benytte dine flybilletter København Amsterdam. Den er et kæmpe knudepunkt i Europa, 9 km sydvest for byen. Norwegian, SAS og Brussels Airlines er blot nogle af de selskaber, der lander i lufthavnen. Turen ind til byen foretages bedst med Amsterdam Airport Express bus nummer 197. Ønsker man at køre i tog, så ligger stationen lige ved Schiphol Plaza. Det samme gør biludlejningsfirmaerne. Man kan også booke en bil hjemmefra. Overvejer du at tage en taxi, så starter din tur ind til byen lige efter, du er landet – de holder ude foran terminalen.