Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Fly fra Billund til Amsterdam

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
 • Sammenlign de bedste tilbud
 • Flyrejser til Amsterdam til den bedste pris

Afbudsrejser til Amsterdam

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Billund

Afrejse ma, 07 feb. Hjemrejse on, 09 feb.
BLL Billund
AMS Amsterdam
hjemrejse fra 502kr
Afrejse ma, 14 feb. Hjemrejse on, 16 feb.
BLL Billund
AMS Amsterdam
hjemrejse fra 914kr
Rute information
Find brugbart information om Billund og Amsterdam til at planlægge din rejse
Lufthavne i Billund
 • ( Billund (BLL)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Amsterdam
 • ( Schiphol (AMS)
  Afstand fra byens centrum: 2 kms
 • ( Welschap (EIN)
  Afstand fra byens centrum: 108 kms
 • ( Rotterdam (RTM)
  Afstand fra byens centrum: 64 kms
K Afstand: 464 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Det gør ikke spor, at man skal møde op i god tid for at rejse med fly fra Billund til Amsterdam. Ventetiden er nemlig hurtig overstået, når man opholder sig i Billund Lufthavn. Massagestole, skattejagt for børnene, gratis Wi-Fi, butikker og restauranter er blot nogle af de ting, der underholder rejsende fra Danmarks andenstørste lufthavn. Med flyselskaber som Norwegian, SAS og British Airways er lufthavnen samtidig populær blandt mange forskellige udbydere. Den består af én stor terminal, der håndterer mere end 3 millioner rejsende om året, så der er gang i den i det midtjyske. Den gamle terminal anvendes ikke længere til kommerciel turistflyvning.

Transport til Billund lufthavn

Billund by liger nærmest kun en spytklat fra lufthavnen. Kommer man udenbys fra via Rute 30 så er det super nemt at køre fra enten Nordmarksvej eller Grindstedvej, hvorefter man blot skal følge lufthavnsskiltet og Båstlundvej. Parkeringspladser er der nok af, så det er blot at vælge fra P1 til P9, alt efter om det skal være kort- eller langtidsparkering. Vælger man at cykle fra Billund, så kan man parkere den i P-hus B overfor terminalen. Du kan også tage bussen, når du skal med fly Billund Amsterdam. Kommer man fra Vejle-Horsens-Aarhus området, skal man med bus 912X, og fra Brande-Silkeborg-Aarhus hedder den 913X. Fra Esbjerg er det nummer 44 eller 144.

Transport til Amsterdam

Da Amsterdam er en attraktiv, trendy og kreativ storby tæt på Danmark, sælges der mange flybilletter Billund Amsterdam. Det er så dejlig nemt at hoppe på flyveren og vupti – så står man i nye omgivelser klar til at blive fyldt op med kulturelle indtryk. Byens kulturelle hjerte finder man på Museumplein, hvor Van Gogh-museet også ligger. En bådtur på byens kanalring fra 1613 er også et must, da den er på UNESCOs liste. Ingen tur til Holland uden tulipaner, som du finder i massevis på Singel blomstermarked. Nyd en frokost i De Hallen, der også huser gallerier, modebutikker og biograf. Husk også Jordaan, der er et af byens hyggeligste kvarterer med en helt særlig atmosfære.

Transport til Amsterdam centrum

Amsterdam Schiphol Lufthavn er stedet, hvor du kan træde ud af flyet og fortsætte din videre rejse ind mod centrum. Amsterdam Airport Express er en af de letteste løsninger. Den har nummer 197 og kører fra stop B9 hvert kvarter. Rækken med taxis finder du ved udgangen, og turen på ca. en halv time koster omkring 300 kr. Schiphol har sin egen togstation under lufthavnen, hvor du kan springe på toget med retning mod Amsterdam Hovedbanegård. Lejer du en bil på Schiphol Plaza i lufthavnen så skal du ud på A4 og videre på A10, inden du skal dreje fra ved afkørsel 12.

Andre relevante ruter

Lennot Billund - Amsterdam
Fly fra Billund til Amsterdam
Flyg från Billund till Amsterdam