Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra København til Bangkok

-
-
-
-

Last minute-flyvninger fra København til Bangkok

Book nu, før det er for sent

København Bangkok
man., 22 jul. CPH - BKK
fre., 26 jul. BKK - CPH
8003kr.
Pris pr. passager
København Bangkok
man., 09 sep. CPH - BKK
1496kr.
Pris pr. passager
København Bangkok
søn., 28 jul. CPH - BKK
tir., 30 jul. BKK - CPH
7035kr.
Pris pr. passager
København Bangkok
tor., 01 aug. CPH - BKK
man., 05 aug. BKK - CPH
9221kr.
Pris pr. passager
København Bangkok
tir., 06 aug. CPH - BKK
lør., 10 aug. BKK - CPH
8868kr.
Pris pr. passager
København Bangkok
man., 12 aug. CPH - BKK
tor., 15 aug. BKK - CPH
11564kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
66% Togrejser i Bangkok er 66 % billigere end i København.
København 24kr.
Bangkok 8,19kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
87% Et måltid i Bangkok er 87 % billigere end et måltid i København.
København 150kr.
Bangkok 18,99kr.
Vekselkurs
1 DKK = 5.31 THB
1 THB = 0.19 DKK
Sidst kontrolleret 16 juli 2024
Afstand: 8620 kms
Lufthavne i København
Kastrup (CPH) Afstand fra byens centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Afstand fra byens centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Afstand fra byens centrum: 1 kms
Lufthavne i Bangkok
Suvarnabhumi Airport (BKK) Afstand fra byens centrum: 29 kms
Don Mueang International Airport (DMK) Afstand fra byens centrum: 21 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra København

I Københavns Lufthavn er passageren i centrum. Lige fra man ankommer til terminalen venter der et mekka af fristelser indenfor alle genrer. Spisesteder, fashion, parfume, slik, elektronik, legetøj og meget andet kan shoppes i et udvalg med mere end 120 butikker. Bygningen og indretningen er også en oplevelse i sig selv med masser af arkitekttegnede konstruktioner, der hæver livskvaliteten, inden man skal med fly fra København til Bangkok. Egyptair, Norwegian og Aeroflot er nogle af de selskaber, der bringer dig hele vejen til den thailandske storby. Lufthavnen råder i dag over T2 og T3 samt CPH Go, der er en forlængelse af T3, og som huser de forskellige lavprisselskaber.

Transport til København lufthavn

Uanset om man ankommer i bil eller med offentlig transport, så er det nemt at finde til Amager, hvor Københavns Lufthavn ligger. Skiltningen er også god, så det er blot at vælge mellem bil, bus, tog eller metro. Hvis du tager bilen, når du skal nå dit fly København Bangkok, så kommer du enten via Knippelsbro, Langebro eller Sjællandsbroen. Man kan også tage Amagermotorvejen i syd. Alt efter afstanden fra terminalerne og parkeringspladsen koster det fra omkring 360 pr. uge og op til 1550 pr. uge. Man kan også booke online. Bus 5C er en offentlig mulighed, og den kører i døgndrift. Yderligere findes der en metrolinje M2 fra Nørreport samt regionaltog fra Hovedbanegården.

Transport til Bangkok

Bangkok er et rigtig populært sted at lande, inden man tager videre til nogle af de lækre bounty-øer. Byen er vokset eksplosivt fra at være en lille handelsplads til at huse mere end 8 millioner folk. Vejret er altid godt – dog med en våd regnsæson fra maj til oktober. Byen er fyldt med smukke templer som eksempelvis Grand Palace, Wat Prakaew og Wat Arun. Besøg også det flydende bådmarked Damnoen Saduak, der er en autentisk oplevelse af de store. Chatuchak Marked er også populær, hvor alverdens ting og sager sælges. Vil man opleve noget af arkitekturen, så slå et smut forbi Vimanmek Mansion, der er verdens største bygning opført i teaktræ.

Transport til Bangkok centrum

Der er to oplagte muligheder, når det drejer sig om landingssteder i Thailands mest befolkede by. Den første er Suvarnabhumi Lufthavn, hvorfra man kan tage toget Airport Rail Link fra første sal. Her skal man med ruten SA City Line. Der kører også en Airport Express Bus, hvor turen tager ca. 45 minutter ind til down town. Prisen er omkring 30 kr. for en enkeltbillet. En taxi koster ca. 80 kr., mens billeje også er en mulighed. Når dine flybilletter København Bangkok skal bruges, så kan du også lande i Don Mueang Lufthavn, hvorfra bus nummer 29 kører til byen. En taxitur koster omkring 40 kr. Alle de internationale biludlejningsfirmaer er også repræsenteret i lufthavnen.