Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Blue Air med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Blue Air

Om Blue Air

Blue Air er et rumænsk flyselskab, der så dagens lys i landets hovedstad, Bukarest, tilbage i 2004, og hovedlufthavnen er placeret i selvsamme by. Derudover har man et særligt fokus på en række hovedbyer som Cluj, Iasi, Larnaca, Liverpool, Constanta og Torino. Selskabet er ikke medlem af nogen alliance, men har for nylig indgået et partnerskab med græske Sky Express.

En flåde på 29 Blue Air-fly sørger for, at rejsende kan tage ud til mere end 80 destinationer, og derudover har man 18 spritnye fly i ordre. Rutekortet dækker primært Europa i form af byer som Madrid, Rom, Stockholm, Berlin, Heraklion, Dublin, Lissabon, Athen og London samt mange andre destinationer.

Online check-in

Når først man har bestilt billige Blue Air-flybilletter, så kan man begynde at tænke på online check-in. Hos dette rumænske selskab åbnes der op for denne tidsbesparende mulighed hele 30 dage før afgang, og der lukkes igen 12 timer inden afrejse. Der er dog enkelte afgangslufthavne, hvor online check-in endnu ikke er muligt.

Man behøver blot en smartphone, tablet eller pc samt en internetforbindelse for at foretage et online check-in. Dermed er det nemt at klare skærene hjemmefra, eller mens man er på farten. Man skal printe boardingkort ud hjemmefra, men det er også muligt at printe fra selvbetjeningsautomaterne i de forskellige lufthavne.

Håndbagage regler

Det er vigtigt at kende bagagereglerne et stykke tid, før dagen oprinder, hvor man stiger ombord på et Blue Air fly. Selskabet har en meget klar politik omkring håndbagage, hvor alle rejsende må medbringe én taske i kabinen. Vægten på denne medbragte taske må maks. veje 10 kg, og målene må ikke overstige 55 x 40 x 20 cm.

Man skal huske, at det kun er tilladt at medbringe denne ene taske i form af håndbagage, og genstande som pung, kamera og lignende skal opbevares i tasken. Det eneste man må medbringe udover håndbagage er eventuelt indkøbte varer fra Duty Free.

Check in bagage

Blue Air er et klassisk lavprisselskab, der altid er garant for billige flybilletter. Det betyder dog også, at der ikke er nogen check-in bagage inkluderet i billetprisen på linje med så mange andre lavprisselskaber. Dermed skal man betale for at medbringe bagage til check-in, hvor hver passager maks. må medtage 4 tasker, der maks. må veje 32 kg hver især.

Billetpriserne for check-in bagage afhænger af sæson, og dermed hvilke datoer og uger, man rejser på ferie. Lavsæsonen gælder fra midt januar til slut juni, og igen fra midt september til slut oktober – dog er påsken undtaget. Priserne varerier fra ca. 90 DKK og op til omkring 260 DKK – afhængigt af destination. Højsæsonen er perioderne imellem til bagagepriser fra ca. 120 og op til ca. 310 DKK.

Flyselskab information

Book Blue Air-billetter hos Travellink og tag på ferie eller forretningsrejse til fordelagtige priser!