Book fly hos Onur Air med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Onur Air

Om Onur Air

Onur Air blev oprettet i Tyrkiet tilbage i 1992 og er i dag kendt som et populært lavprisselskab. Man har hovedbase i Istanbul, hvor lufthavnen Atatürk danner ramme om både lokale, regionale og internationale rejser. Selskabet er ikke med i nogen alliance, men har et datterselskab i form af Zagrosjet, og derudover er det med i et billetsystem sammen med selskaber som Aeroflot, Air Serbia, Atlasglobal og flere andre.

Der er gode muligheder for at rejse med dette tyrkiske selskab, da flåden består af 22 Onur Air-fly, der bringer rejsende ud til mange forskellige destinationer. Vælg mellem Paris, Berlin, Amsterdam, Ankara, Bodrum, Antalya, Hamborg, Moskva, Izmir samt mange andre byer. Uanset hvor turen går hen, så er man sikret billige flybilletter med dette lavprisselskab.

Online check-in

Er du også træt af lange køer i lufthavnen, så kan du med fordel benytte nutidens digitale muligheder og foretage check-in online inden rejsen med Onur Air. Selskabet åbner op for muligheden 24 timer før afrejse, og der lukkes igen 3 timer inden afgang. Har man tjekket ind online og kun medbringer håndbagage, kan man gå direkte videre til sikkerhedskontrol og boardingområdet, når man ankommer i lufthavnen.

Det er ganske enkelt at foretage online check-in, da man blot skal indtaste bookingnummer samt for- og efternavn. Denne digitale løsning kræver blot en pc samt en internetforbindelse, og derefter kan man printe boardingkort ud. Vælger man at benytte en smartphone, så er det muligt at modtage et elektronisk boardingkort.

Håndbagage regler

Der er flere ting at forholde sig til, når man skal ud og rejse, for hvordan er det nu med bagagereglerne hos de forskellige flyselskaber. Hos Onur Air tillader man alle rejsende, at de må medbringe 1 stk. håndbagage ombord på flyet. Tasken må maks. veje 8 kg samt måle maks. 56 x 45 x 25 cm.

Dette tyrkiske selskab holder priserne nede ved blandt andet at begrænse kiloantallet på den medbragte bagage, der er inkluderet i billetprisen, og derfor er det vigtigt, at man overholder reglerne. Det betyder også, at det kun er denne ene håndbagage, der må medtages i kabinen, for ellers risikerer man ekstra gebyrer.

Check in bagage

Der er masser af fordele ved at rejse med Onur Air, for selvom billetterne er billige, så er det stadig gratis at medbringe bagage til check-in. Mængden af bagage afhænger af billettypen og destinationen, hvor man på indenrigsrejser i Tyrkiet på Promotion, Flexible og Extra Flexible må medbringe 15 kg maks.

Hvis man rejser internationalt, så må man medbringe maks. 20 kg check-in bagage på alle tre billettyper – Promotion, Flexible og Extra Flexible. Hvis man har ekstra bagage med, så kan det tilkøbes, og som altid er det billigst online, hvor der koster omkring 8 DKK per kilo på indenrigsture, mens det koster ca. 23 DKK per kilo på internationale rejser.

Flyselskab information

Billige Onur Air-flybilletter kan bookes via Travellink, så du kan rejse til fordelagtige priser!