Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Air France med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Air France flytilbud

Book nu, før det er for sent.

Billund Lissabon
12 okt. BLL - LIS
15 okt. LIS - BLL
4725kr
Pris pr. passager
København Miami
18 okt. CPH - MIA
25 okt. MIA - CPH
3805kr
Pris pr. passager
Billund Málaga
11 okt. BLL - AGP
15 okt. AGP - BLL
3467kr
Pris pr. passager
København Malta
16 okt. CPH - MLA
22 okt. MLA - CPH
6235kr
Pris pr. passager
Billund Montpellier
16 okt. BLL - MPL
20 okt. MPL - BLL
6397kr
Pris pr. passager
Billund Düsseldorf
19 okt. BLL - DUS
24 okt. DUS - BLL
1635kr
Pris pr. passager

Bedste Air France flytilbud

Book nu, før det er for sent.

LIS
12 okt. - 15 okt.
Billund Lissabon
kr4725
Pris pr. passager
MIA
18 okt. - 25 okt.
København Miami
kr3805
Pris pr. passager
AGP
11 okt. - 15 okt.
Billund Málaga
kr3467
Pris pr. passager
MLA
16 okt. - 22 okt.
København Malta
kr6235
Pris pr. passager
MPL
16 okt. - 20 okt.
Billund Montpellier
kr6397
Pris pr. passager
DUS
19 okt. - 24 okt.
Billund Düsseldorf
kr1635
Pris pr. passager

Air France

Om Air France

Air France har været på vingerne siden 1933, hvor det blev grundlagt i Paris i Frankrig, som stadig er hovedbyen. Derudover har man også fokus på flere andre byer som Lyon, Nice, Toulouse, Bordeaux, Marseilles. Selskabet har desuden afdelinger herhjemme i form af Air France København og Air France Billund. Et velrenommeret selskab som dette er naturligvis også medlem af en alliance i form af SkyTeam sammen med aktører som China Southern Airlines, Delta Air Lines, Aeroflot, Aeromexico og flere andre.

Ikke nok med at dette franske selskab er medlem af en alliance, det er også en del af moderselskabet Air France-KLM, hvor de to selskaber flyver under hver deres logo. Derudover er HOP! og Transavia også en del af foretagendet. Flåden tæller mere end 230 Air France-fly, der bringer rejsende ud til byer som Firenze, Berlin, Lissabon, Washington, Beijing, Rabat og mange andre.

Online check-in

Som rejsende vil man naturligvis have en så god start på turen som mulig, og den starter allerede, når man har booket flybilletter. Så er det nemlig tid til at undersøge reglerne om check-in, og hos Air France kan det klares online fra 30 timer og op til 30 minutter inden afgang.

Man kan godt foretage online check-in, selvom man medbringer check-in bagage, man skal blot aflevere den i drop-off. Inden da skal man logge på med bookingnummer og flynummer, hvorefter det er muligt at printe boardingkort ud. Logger man på via en browser eller en app fra smartphonen, så er det ikke nødvendigt at printe.

Håndbagage regler

Når man rejser med håndbagage hos Air France, så er det billettypen, der afgør den tilladte mængde. Hvis man flyver på Economy Class, så er det tilladt at medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 12 kg. Rejser man derimod på Premium Economy, Business Class eller Premiere, så må man medtage 2 stk. håndbagage med en samlet vægt på maks. 18 kg.

Uanset klasse og destination, så må hver en taske med håndbagage maks. måle 55 x 35 x 25 cm. Udover selve håndbagagen, så må alle passagerer også medbringe en mindre taske med maks. målene 40 x 30 x 15 cm samt yderligere en genstand i form af en paraply, varer fra Duty Free eller lignende.

Check in bagage

Det er ligeledes billettypen, der afgør den tilladte mængde af check-in bagage, når man flyver med Air France. Rejser på Economy Class tillader 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg, mens rejser på Premium Economy tillader 2 x 23 kg. En flyvetur på Business Class giver ret til 2 x 32 kg, mens Premiere tillader 3 x 32 kg.

Taskestørrelsen til check-in bagage må maks. måle 158 cm alt i alt – uanset klasse og destination. Det er altid muligt at medbringe yderligere tasker til check-in, hvor prisen afhænger af klassen, og dermed svinger fra ca. 500 og op til omkring 1.500 DKK.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Air France
  • IATA-kode: AF
  • Grundlagt i: 1933
  • Hovedkvarter: Paris, Frankrig
  • Hjemmeside: airfrance.dk

Billige Air France-flybilletter er ikke til at modstå, og de kan bookes lige her på Travellink!