Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos American Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste American Airlines flytilbud

København - Miami
Retur fra 16.094kr
København - Phoenix
Retur fra 5.517kr
København - Seattle
Retur fra 7.186kr
København - Los Angeles
Retur fra 6.857kr
København - Raleigh, NC
Retur fra 6.257kr
København - Dallas
Retur fra 6.298kr
Se mere

American Airlines

Om American Airlines

American Airlines har over 90 år på bagen fra sin grundlæggelse i Fort Worth i USA helt tilbage i 1926. I dag har selskabet udover hovedbasen også fokus på byer som Dallas, Chicago, Los Angeles, New York, Miami, Washington og flere andre byer. American Airlines er desuden medlem af alliancen oneworld sammen med selskaber som Qantas, Iberia, Finnair, British Airways og flere andre.

Målt på flådestørrelse er dette amerikanske selskab verdens største. Den består nemlig af knap 1.000 American Airlines-fly, så glæd dig til at flyve ud i verden i en af de lækre maskiner. Rutekortet tæller massevis af byer som eksempelvis Vancouver, Edinburgh, Sao Paulo, Amsterdam, Alicante og mange andre steder.

Online check-in

Stor, større – USA! Landet, der er størst inden for det meste, er også hurtig på mange måder. Derfor har det allerede i mange år været muligt at foretage online check-in, når man rejser med American Airlines. Der åbnes op for denne smarte mulighed 24 timer inden afrejse, og på internationale ture lukkes der igen 90 minutter før afgang.

Bookingnummer samt for- og efternavn – det er alt, der skal til for at klikke ind til ens personlige side, hvorfra man netop kan foretage online check-in. Det er stadig nemt at logge på via en pc, hvorefter man kan printe boardingkort ud, men det er endnu nemmere fra en smartphone, hvor man kan bruge en browser eller selskabets app og dermed spare papiret.

Håndbagage regler

Når man rejser med American Airlines, så skal man være opmærksom på selskabet bagagepolitik, for det er nemlig billettypen, der afgør mængden. På alle klasser undtaget Basic Economy må man medbringe 1 stk. håndbagage, som der ikke er nogen vægtrestriktioner på. Tasken må dog maks. måle 56 x 36 x 23 cm.

Uanset billettype, så må alle rejsende medbringe 1 stk. personlig genstand i form af en lille håndtaske, pc-taske eller lignende, som maks. må måle 45 x 35 x 20 cm. Denne lille ekstra bagage skal placeres under sædet foran en, mens selve håndbagagen skal opbevares i skabene ovenover sæderne.

Check in bagage

Ligesom med håndbagagen, så er det også billettypen, der bestemmer den tilladte mængde af check-in bagage. Basic Economy og Main Cabin tillader ingen check-in bagage, men det kan tilkøbes for et gebyr. Rejser man på Premium Economy må man medbringe 1 stk. check-in bagage på maks. 32 kg. Flyver man på Business- eller First Class, så kan man medbringe 2 x 32 kg.

Det er muligt at bestille ekstra bagage, hvor prisen afhænger af mængde og destination. Ønsker man at medbringe sportsudstyr, så skal der også betales ekstra for det, hvor det koster omkring 940 DKK for at medtage eksempelvis en cykel. Har man overvægt med, så må tasken desuden maks. veje 45 kg.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: American Airlines
  • IATA-kode: AA
  • Grundlagt i: 1926
  • Hovedkvarter: Fort Worth, USA
  • Hjemmeside: aa.com

Få fingrene i billige American Airlines-flybilletter ved at booke dem her på Travellink!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere