Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos All Nippon Airways med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste All Nippon Airways flytilbud

Book nu, før det er for sent.

København Okinawa
17 okt. CPH - OKA
24 okt. OKA - CPH
10558kr
Pris pr. passager
København Hiroshima
14 okt. CPH - HIJ
22 okt. HIJ - CPH
15275kr
Pris pr. passager
København Fukuoka
13 okt. CPH - FUK
18 okt. FUK - CPH
11066kr
Pris pr. passager
Billund Nagoya
12 okt. BLL - NGO
22 okt. NGO - BLL
16719kr
Pris pr. passager

Bedste All Nippon Airways flytilbud

Book nu, før det er for sent.

OKA
17 okt. - 24 okt.
København Okinawa
kr10558
Pris pr. passager
HIJ
14 okt. - 22 okt.
København Hiroshima
kr15275
Pris pr. passager
FUK
13 okt. - 18 okt.
København Fukuoka
kr11066
Pris pr. passager
NGO
12 okt. - 22 okt.
Billund Nagoya
kr16719
Pris pr. passager

All Nippon Airways

Om All Nippon Airways

All Nippon Airways – også blot kaldet ANA – er det største flyselskab i Japan, hvor det blev stiftet i 1952. Basen ligger i Tokyo, og derudover har man fokus på byer som Osaka, Sapporo og Nagoya. ANA ejer desuden en række andre flyselskaber i form af Air Japan, Ana Wings, Vanilla Air og Peach. Derudover er det medlem af Star Alliance sammen med selskaber som Thai Airways, SAS, SWISS, Avianca, Lufthansa, Air Canada og mange andre.

Hos dette store flyselskab har man æren af at være det eneste japanske selskab med 5 stjerner fra Skytrax, der er en anerkendt organisation, som ranglister verdens flyselskaber. Med en flåde på over 220 All Nippon Airways-fly kan man rejse ud til destinationer som Chicago, Toronto, Brasilia, Paris, Wien, Johannesburg, Kuala Lumpur og mange andre byer.

Online check-in

Internettets uanede muligheder er også en fordel, når man skal ud og rejse. På flyveture med ANA er det nemlig muligt at spare tid i lufthavnen ved at foretage online check-in på forhånd. Dette japanske selskab åbner op for muligheden fra 24 timer og op til 75 minutter før take off.

Indtast bookingnummer og efternavn – og du er klar til at gå direkte til sikkerhedskontrollen i lufthavnen – i hvert fald hvis man kun medbringer håndbagage. Hvis check-in bagage medbringes, afleveres denne i drop off. Foretager man check-in fra en pc, så kan man printe boardingkortet med det samme eller senere, mens det ikke er nødvendigt fra en smartphone, da man der modtager boardingkortet elektronisk.

Håndbagage regler

De mest personlige ting, som man har brug for lige ved hånden, skal naturligvis med ind i kabinen, hvilket ikke er noget problem på rejser med ANA. Selskabet tillader nemlig alle rejsende at medbringe 1 stk. håndbagage i kabinen. Den medbragte taske må maks. veje 10 kg samt maks. måle 55 x 40 x 25 cm.

Ofte har man brug for at have lidt ekstra med udover selve håndbagagen, hvilket også er tilladt, når man flyver med ANA. Denne ekstra bagage i kabinen kan eksempelvis være en lille håndtaske, pc-taske, kamera, paraply eller lignende ting.

Check in bagage

Der er flere ting at holde styr på, inden man endelig kan læne sig tilbage og nyde flyveturen. Bagagereglerne er en af de ting, man skal have fundet ud af, og hos ANA må man på Economy Class medbringe 2 x 23 kg, mens man på Business Class må medbringe 2 x 32 kg. Rejser man på First Class, så er det tilladt at medtage 3 x 32 kg check-in bagage.

Uanset hvilken klasse, man flyver på, så må hver en taske til check-in maks. måle 158 cm alt i alt. Det er desuden muligt at medbringe yderligere check-in bagage, der koster et gebyr afhængigt af destinationen. Det er tilladt at bruge check-in bagage til sportsudstyr, så længe man overholder maks. mål og kiloantal.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: All Nippon Airways
  • IATA-kode: NH
  • Grundlagt i: 1952
  • Hovedkvarter: Tokyo, Japan
  • Hjemmeside: ana.co.jp

Book billige All Nippon Airways-flybilletter hos Travellink og få en uforglemmelig oplevelse!