Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Royal Air Maroc med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Royal Air Maroc flytilbud

Book nu, før det er for sent

København Casablanca
21 dec. CPH - CMN
26 dec. CMN - CPH
4062kr
Pris pr. passager
København Oujda
20 dec. CPH - OUD
27 dec. OUD - CPH
3977kr
Pris pr. passager
Marrakech Accra
19 dec. RAK - ACC
26 dec. ACC - RAK
8413kr
Pris pr. passager
København Fez
21 dec. CPH - FEZ
27 dec. FEZ - CPH
10888kr
Pris pr. passager
Tangier Istanbul
19 dec. TNG - IST
27 dec. IST - TNG
3439kr
Pris pr. passager
Málaga Casablanca
24 dec. AGP - CMN
26 dec. CMN - AGP
1365kr
Pris pr. passager

Bedste Royal Air Maroc flytilbud

Book nu, før det er for sent

CMN
21 dec. - 26 dec.
København Casablanca
kr4062
Pris pr. passager
OUD
20 dec. - 27 dec.
København Oujda
kr3977
Pris pr. passager
ACC
19 dec. - 26 dec.
Marrakech Accra
kr8413
Pris pr. passager
FEZ
21 dec. - 27 dec.
København Fez
kr10888
Pris pr. passager
IST
19 dec. - 27 dec.
Tangier Istanbul
kr3439
Pris pr. passager
CMN
24 dec. - 26 dec.
Málaga Casablanca
kr1365
Pris pr. passager

Royal Air Maroc

Om Royal Air Maroc

Royal Air Maroc er et marokkansk flyselskab, der blev startet tilbage i 1953, og i dag ejes det af den marokkanske stat. Hovedlufthavnen er Casablanca Lufthavn, der netop ligger i byen med samme navn. Derudover har man hovedfokus på tre andre lufthavne i byerne Paris, Marrakech og Tangier. Selskabet er i øvrigt kåret som det bedste regionale flyselskab i Afrika tre år i træk.

Flåden hos dette nordvestafrikanske selskab består af 54 Royal Air Maroc-fly, som bringer turister rundt til mere end 90 destinationer. Eksempler på mulige destinationer er Bologna, Malaga, München, Bruxelles, New York, Marseille, Accra, Abu Dhabi, og der er mange andre. Royal Air Maroc indgår i forskellige partnerskaber med selskaber som Brussels Airlines, Iberia, JetBlue, Qatar Airways, Turkish Airlines og flere andre.

Online check-in

Det er muligt at foretage check-in online i mange af byerne på rutekortet hos Royal Air Maroc, men dog endnu ikke til alle destinationer. I de afrejse- og ankomstbyer, hvor det er muligt, kan man begynde processen 48 timer før afgang. Det kræver blot internetadgang og en browser, og man skal have afsluttet online check-in 2 timer før afrejse.

Det er tidsbesparende at tjekke ind online, så man undgår kø ved skranken i lufthavnen og blot kan stille bagagen i en af de såkaldte drop-off-skranke. Man skal bruge bookingnummer samt efternavn for at logge ind og udføre check-in online, og samme sted er det muligt at reservere sæde eller foretage ændringer.

Håndbagage regler

Når først man har bestilt billige Royal Air Maroc-flybilletter, så er det tid til at overveje, hvor megen bagage, man skal have med på rejsen. Reglerne for håndbagage tillader, at alle passagerer kan medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 10 kg. Målene på tasken må ikke overstige 115 cm i alt, når man lægger bredde, højde og længde sammen.

Udover selve håndbagagen må man også medbringe en mindre taske, der eksempelvis kan være en pc-taske, en lille håndtaske, et kamera eller lignende. Hvis ikke reglerne overholdes, risikerer man at skulle betale et gebyr, eller at selskabet sender håndbagagen med i lastrummet.

Check in bagage

På rejser med Royal Air Maroc er det billettypen, der afgør bagagemængden. Derudover er destinationen også afgørende for maks. dimensionerne, men som udgangspunkt må man medbringe 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg, når man rejser på Economy Class. Rejser man på Business Class, må man medtage 2 stk. bagage på maks. 23 kg hver især. Uanset billettype, så må hver taske ikke overstige 203 cm alt i alt.

Rejser man eksempelvis til USA, Canada, Brasilien eller til visse lande i Mellemøsten og Afrika – så kan man som udgangspunkt medbringe en del mere check-in bagage. Rejser man med små børn under 2 år, så må hvert barn have 10 kg bagage med samt en lille klapvogn. Har man brug for at medbringe en rullestol eller et andet hjælpemiddel, så må det medbringes gratis som check-in bagage.

Flyselskab information

Book en flybillet med Royal Air Maroc hos Travellink, og verden ligger for dine fødder!