Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Royal Air Maroc med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Royal Air Maroc flytilbud

Lissabon - Marrakech
Retur fra 11.744kr
Tunis - Casablanca
Retur fra 2.613kr
København - Banjul
Retur fra 6.369kr
Casablanca - Kairo
Retur fra 5.615kr

Royal Air Maroc

Om Royal Air Maroc

Royal Air Maroc er et marokkansk flyselskab, der blev startet tilbage i 1953, og i dag ejes det af den marokkanske stat. Hovedlufthavnen er Casablanca Lufthavn, der netop ligger i byen med samme navn. Derudover har man hovedfokus på tre andre lufthavne i byerne Paris, Marrakech og Tangier. Selskabet er i øvrigt kåret som det bedste regionale flyselskab i Afrika tre år i træk.

Flåden hos dette nordvestafrikanske selskab består af 54 Royal Air Maroc-fly, som bringer turister rundt til mere end 90 destinationer. Eksempler på mulige destinationer er Bologna, Malaga, München, Bruxelles, New York, Marseille, Accra, Abu Dhabi, og der er mange andre. Royal Air Maroc indgår i forskellige partnerskaber med selskaber som Brussels Airlines, Iberia, JetBlue, Qatar Airways, Turkish Airlines og flere andre.

Online check-in

Det er muligt at foretage check-in online i mange af byerne på rutekortet hos Royal Air Maroc, men dog endnu ikke til alle destinationer. I de afrejse- og ankomstbyer, hvor det er muligt, kan man begynde processen 48 timer før afgang. Det kræver blot internetadgang og en browser, og man skal have afsluttet online check-in 2 timer før afrejse.

Det er tidsbesparende at tjekke ind online, så man undgår kø ved skranken i lufthavnen og blot kan stille bagagen i en af de såkaldte drop-off-skranke. Man skal bruge bookingnummer samt efternavn for at logge ind og udføre check-in online, og samme sted er det muligt at reservere sæde eller foretage ændringer.

Håndbagage regler

Når først man har bestilt billige Royal Air Maroc-flybilletter, så er det tid til at overveje, hvor megen bagage, man skal have med på rejsen. Reglerne for håndbagage tillader, at alle passagerer kan medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 10 kg. Målene på tasken må ikke overstige 115 cm i alt, når man lægger bredde, højde og længde sammen.

Udover selve håndbagagen må man også medbringe en mindre taske, der eksempelvis kan være en pc-taske, en lille håndtaske, et kamera eller lignende. Hvis ikke reglerne overholdes, risikerer man at skulle betale et gebyr, eller at selskabet sender håndbagagen med i lastrummet.

Check in bagage

På rejser med Royal Air Maroc er det billettypen, der afgør bagagemængden. Derudover er destinationen også afgørende for maks. dimensionerne, men som udgangspunkt må man medbringe 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg, når man rejser på Economy Class. Rejser man på Business Class, må man medtage 2 stk. bagage på maks. 23 kg hver især. Uanset billettype, så må hver taske ikke overstige 203 cm alt i alt.

Rejser man eksempelvis til USA, Canada, Brasilien eller til visse lande i Mellemøsten og Afrika – så kan man som udgangspunkt medbringe en del mere check-in bagage. Rejser man med små børn under 2 år, så må hvert barn have 10 kg bagage med samt en lille klapvogn. Har man brug for at medbringe en rullestol eller et andet hjælpemiddel, så må det medbringes gratis som check-in bagage.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Royal Air Maroc
  • IATA-kode: AT
  • Grundlagt i: 1953
  • Hovedkvarter: Casablanca, Marokko
  • Hjemmeside: royalairmaroc.com/dk-en

Book en flybillet med Royal Air Maroc hos Travellink, og verden ligger for dine fødder!