Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Aer Lingus med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Aer Lingus flytilbud

Hamborg - Dublin
Retur fra 1.595kr
Bruxelles - Dublin
Retur fra 1.413kr
Frankfurt - Dublin
Retur fra 1.073kr

Aer Lingus

Om Aer Lingus

Aer Lingus er et irsk flyselskab med rødder helt tilbage til 1936, hvor det var statsejet. Hovedlufthavnen ligger i Dublin, men man har også udvalgte fokusbyer som Belfast, Cork og Shannon. I dag er selskabet en del af International Airlines Group (IAG), der også ejer British Airways, Iberia og Vueling. Derudover samarbejder man med forskellige andre selskaber i form af Air Canada, Etihad Airways, JetBlue, Flybe, KLM, United Airlines og WestJet.

Hele IAG-koncernen ejer flere end 550 fly, hvoraf omkring 50 af dem er Aer Lingus-fly. Dermed er der masser af maskiner til at bringe rejsende fra A til B, da rutekortet dækker en lang række destinationer. Det er lige fra Amsterdam, London, Paris, Rom, Madrid og Prag til Lissabon, Berlin, Barcelona, Kuala Lumpur, Los Angeles samt mange andre byer.

Online check-in

Det er altid en glæde at booke billige Aer Lingus-flybilletter, men inden afrejse skal man lige huske at være klar til check-in. Nutidens teknologiske løsninger anvendes også af dette irske selskab, så man kan foretage online check-in hjemmefra eller på farten, og dermed spare tid når man møder op i lufthavnen.

Langt de fleste rejsende med Aer Lingus kan foretage check-in fra 30 timer og op til 2 timer før afrejse, hvor man blot skal indtaste bookingnummer og efternavn. På rejser til USA åbnes der op for online check-in 24 timer før afrejse, mens det på enkelte europæiske destinationer er muligt at klare check-in 4 timer før afgang. Det er lettest at benytte selskabets app, så man ikke behøver at printe boardingkort ud.

Håndbagage regler

På flyrejser med Aer Lingus kan man nyde godt af selskabets bagagepolitik, der tillader gratis håndbagage i kabinen. Man deler rejserne op i regionale rejser og internationale rejser, hvor man på førstnævnte må medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 7 kg med følgende maks. mål: 48 x 33 x 20 cm. På internationale ture må man medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 10 kg og maks. 55 x 40 x 24 cm.

På de internationale rejser med Aer Lingus er det desuden tilladt at medtage 1 stk. personlig bagage i form af en håndtaske, en pc-taske eller lignende. Denne mindre taske må maks. være 25 x 33 x 25 cm. Overholder man ikke selskabets bagageregler, skal man betale et gebyr, og man risikerer, at håndbagagen ryger med som check-in bagage.

Check in bagage

Hos Aer Lingus er det billettypen og destinationen, der afgør den tilladte bagagemængde. På europæiske rejser på en Saver Fare-billet deler man priserne op i afstand, der består af henholdsvis nær, mellemlang og lang afstand til destinationen. Det er muligt at tjekke 15, 20, 25 eller 40 kg ind til priser fra ca. 112 og op til omkring 640 DKK. Rejser man på en Plus/Advantage-billet, så er 20 kg inkluderet på alle afstande, og ellers kan man tilkøbe 25 eller 40 kg.

Vælger man at købe 40 kg bagage til check-in, så er det muligt at fordele vægten i 2 tasker. Derudover er det altid billigst at købe bagage online i forbindelse med bookingen, så man slipper for administrationsgebyr i lufthavnen. Rejser man transatlantisk, så er det gratis at medbringe 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg og en samlet taskestørrelse på maks. 158 cm.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Aer Lingus
  • IATA-kode: EI
  • Grundlagt i: 1936
  • Hovedkvarter: Dublin, Irland
  • Hjemmeside: aerlingus.com/html/en-US/home.html

Flyv ud i den vide verden på en Aer Lingus-billet, der kan bookes via Travellink!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere