Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Virgin Atlantic med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Virgin Atlantic flytilbud

Book nu, før det er for sent

København Bridgetown
10 dec. CPH - BGI
19 dec. BGI - CPH
5989kr
Pris pr. passager

Bedste Virgin Atlantic flytilbud

Book nu, før det er for sent

BGI
10 dec. - 19 dec.
København Bridgetown
kr5989
Pris pr. passager

Virgin Atlantic

Om Virgin Atlantic

Virgin Atlantic er et flyselskab fra England med base i byen Crawley. Selskabet er startet af Sir Richard Branson, der er kendt for mange ting – blandt andet også for pladeselskabet Virgin Records. Udover basen i Crawley har man også fokus på byer som London og Manchester. Virgin Atlantic er ikke medlem af nogen alliance, men det har indgået partnerskaber med selskaber som Air New Zealand, Air China, Delta Air Lines, Singapore Airlines og flere andre.

Dette britiske selskab bringer rejsende ud til alverdens destinationer med en flåde, der består af 38 Virgin Atlantic-fly. Der er masser af byer at vælge imellem, hvad enten det er Dubai, Johannesburg, Shanghai, Las Vegas, New York, Havana eller mange andre lokationer.

Online check-in

Langt de fleste folk bruger i dag internettet dagligt til mange forskellige ting, og hvorfor ikke også foretage online check-in, når man skal ud og rejse. Det er nemlig muligt på flyveture med Virgin Atlantic, hvor man kan logge ind fra 24 timer og op til 70 minutter før, flyet letter.

Uanset om man sidder derhjemme foran en pc, eller om man er på farten med en smartphone eller tablet, så er det muligt at foretage online check-in. Det er blot at indtaste bookingnummer og afgangslufthavn, inden man kommer videre til en personlig side, hvorfra der også kan reserveres sæde.

Håndbagage regler

Hvis du overvejer at medbringe håndbagage på en flyvetur med Virgin Atlantic, så er det vigtigt at kende bagagereglerne først. På både Economy- og Premium Economy er det tilladt at medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 10 kg. Rejser man på Upper Class, så må man medbringe 2 stk. håndbagage, hvor den ene må veje 16 kg og den anden maks. 12 kg.

Hvert et stykke håndbagage må maks. måle 56 x 36 x 23 cm, mens tasken på 12 kg på Upper Class maks. må være 20 cm bred. Udover selve håndbagagen, så må alle rejsende desuden medbringe 1 stk. personlig bagage i form af en lille håndtaske, paraply, kamera eller lignende ting.

Check in bagage

Man skal naturligvis også kende check-in bagagereglerne, der hos Virgin Atlantic afhænger af billettypen. Rejser man på Economy Class, så må man medbringe 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg, mens man på Premium Economy maks. må medbringe 2 x 23 kg. Flyver man derimod på Upper Class, så er det tilladt at medbringe 3 x 32 kg.

På Economy og Premium Economy må man dog medbringe ekstra bagage, hvis man rejser fra Storbritannien eller USA til Indien. Uanset klasse og destination må hver en check-in taske maks. måle 90 x 75 x 43 cm. Hvis man ønsker at medbringe sportsudstyr, så må det gerne pakkes ned som check-in bagage, så længe det blot overholder de gældende regler.

Flyselskab information

Billige Virgin Atlantic-flybilletter kan naturligvis bookes på Travellink, så benyt muligheden med det samme!