Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos South African Airways med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste South African Airways flytilbud

South African Airways

Om South African Airways

South African Airways (SSA) blev officielt grundlagt i 1934, hvor de første ture gik til Johannesburg og Durban. Derudover har man også fokus på byen Cape Town. SSA har desuden et datterselskab, bedre kendt som lavprisselskabet Mango, og derudover er man medlem af Star Alliance. Denne verdenskendte alliance tæller desuden selskaber som Thai Airways, SWISS, TAP Portugal, SAS, Lufthansa, Avianca, Air China og mange flere.

Planlægger man en rejse til Afrika eller til en anden international destination, så sørger mere end 60 South African Airways-fly for, at man kommer godt afsted. Rutekortet dækker det meste af Afrika – og især Sydafrika, hvor selskabet netop stammer fra. Vælg mellem destinationer som London, New York, Frankfurt, Dubai, Washington, Hong Kong, Bloemfontein, Pretoria samt et væld af andre steder.

Online check-in

Der er masser af gode grunde til at foretage online check-in, når man flyver med South African Airways. Dermed undgår man kø i lufthavnen, man kan møde lidt senere op, eller man kan bruge den ekstra tid på shopping og hygge. Selskabet åbner op for online check-in fra 24 timer og op til 90 minutter før afgang.

Det er muligt at foretage online check-in fra en pc, tablet eller smartphone. Anvender man en pc kan man printe boardingkortet ud med det samme, men det er også muligt at udskrive det i lufthavnen. Hvis man anvender en smartphone, så modtager man et elektronisk boardingkort, som man ikke behøver at udskrive.

Håndbagage regler

Ligesom ved så mange andre flyselskaber, så er det også billettypen hos South African Airways, der bestemmer den tilladte mængde. På Economy Class må man medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 8 kg, mens man på Business Class må medbringe 2 stk. på maks. 8 kg hver især. Hver en taske må maks. måle 56 x 36 x 26 cm.

Har man brug for at medbringe yderligere 1 stk. personlig bagage, så fortvivl ikke, for det er nemlig tilladt, når man rejser med dette sydafrikanske selskab. Uanset billettype, så må alle passagerer medbringe 1 stk. lille håndtaske, pc-taske eller lignende i kabinen.

Check in bagage

Det er ligeledes billettypen, der afgør mængden af check-in bagage. Så når man har booket billige South African Airways flybilletter kan man begynde at tænke på bagage. På Economy Class må man medbringe 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg, mens man på Business Class må medtage 2 stk. på 32 kg hver især. Hver en taske må maks. måle 158 sammenlagt, når længde, bredde og højde lægges sammen.

Hvis man har behov for at medbringe sportsudstyr, så må det pakkes som check-in bagage, så længe det overholder de gældende vægt- og kiloregler som ovenfor. Det er også muligt at medbringe ekstra bagage, men hver passager må maks. medbringe 3 stk. check-in bagage alt i alt.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: South African Airways
  • IATA-kode: SA
  • Grundlagt i: 1934
  • Hovedkvarter: Johannesburg, Sydafrika
  • Hjemmeside: flysaa.com

Er en rejse til Afrika i støbeskeen? Så book billige South African Airways-flybilletter her på Travellink!