Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Flydubai med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Flydubai flytilbud

Book nu, før det er for sent

Istanbul Kabul
16 dec. IST - KBL
24 dec. KBL - IST
4617kr
Pris pr. passager
Dubai Kabul
19 dec. DXB - KBL
23 dec. KBL - DXB
4778kr
Pris pr. passager

Bedste Flydubai flytilbud

Book nu, før det er for sent

KBL
16 dec. - 24 dec.
Istanbul Kabul
kr4617
Pris pr. passager
KBL
19 dec. - 23 dec.
Dubai Kabul
kr4778
Pris pr. passager

Flydubai

Om Flydubai

Der er efterhånden flere flyselskaber med base i Dubai, og flydubai er et af dem. Det har nemlig hjemme i de Forenede Arabiske Emirater, hvor det blev stiftet tilbage i 2009. Selskabet er ejet af staten i Dubai på samme måde som Emirates er det. Selskabet er ikke medlem af nogen alliance, men det har dog en række aftaler med andre aktører på markedet i form af Delta Air Lines, Air France, Philippine Airlines, KLM samt flere andre.

Skal man ud og rejse, så kan man roligt tage af sted med dette arabiske selskab, da mulighederne er mange takket være en flåde på over 50 flydubai-fly, der flyver til mere end 85 destinationer. Vælg blandt byer som Bangkok, Istanbul, Prag, Moskva, Male, Sofia, Wien og mange andre fantastiske lokationer.

Online check-in

Det gælder om at nyde rejsen mest muligt, og den starter allerede, når man ankommer til lufthavnen. Derfor har man ikke lyst til at spilde tiden i en kø, hvilket heller ikke er nødvendigt, da man på rejser med flydubai kan foretage online check-in. Det er muligt fra 24 timer og op til 90 minutter før afgang.

Hvis man logger på fra en pc, så er det blot at indtaste bookingnummer og efternavn, inden man ledes videre til ens personlige side, hvorfra online check-in foregår. Efterfølgende kan man så med fordel printe boardingkort ud på forhånd. Det er også muligt at anvende en smartphone, hvorfra man kan få sendt et elektronisk boardingkort direkte på telefonen.

Håndbagage regler

De færreste vil rejse uden nogen form for håndbagage, men det behøver man heller ikke, for hos flydubai må alle passagerer medbringe håndbagage uden beregning. På Economy Class er det tilladt at medbringe 1 stk. på maks. 7 kg, mens man på Business Class må medbringe 2 stk. med en samlet maks. vægt på 15 kg.

Uanset hvilken klasse, man rejser på, så må den medbragte håndbagage maks. måle 56 x 45 x 25 cm. Derudover er det også tilladt at medbringe 1 stk. ekstra bagage i kabinen i form af en lille håndtaske eller lignende, som maks. må veje 3 kg.

Check in bagage

Kufferten skal pakkes, når man skal ud og flyve, men hvordan er det nu med reglerne? De er ofte forskellige fra selskab til selskab, og hos flydubai afhænger det hele af billettypen. Rejser man på Economy Class, så er der 20 kg check-in bagage inkluderet, mens det på Business Class er tilladt at medbringe 40 kg.

Har man brug for at medbringe mere check-in bagage end det tilladte på billetten, så kan det tilkøbes i 20-, 30- eller 40-kilos zoner. Alle passagerer må desuden maks. have tre tasker med til check-in, og hver en taske må maks. måle 75 x 55 x 35 cm.

Flyselskab information

Få glæde af billige flydubai-flybilletter hos Travellink, så du kan rejse og leve!