Book fly hos Mahan Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Mahan Airlines flytilbud

Book nu, før det er for sent.

Mahan Airlines

Om Mahan Airlines

Mahan Air er et iransk flyselskab, der blev grundlagt i 1991, og det første officielle fly lettede året efter. Selskabet har hovedbase i Teheran, men har også fokus på flere andre iranske byer i form af Kish, Kerman og Shiraz. Mahan Air har et godt renommé på verdensplan, hvilket også ses på selskabets flere vundne priser – bl.a. i kategorien "bedste flyselskab til Iran". Man er ikke med i nogen alliance eller andre former for partnerskab, men klarer tingene selv.

En flåde på 54 Mahan Air-fly sender alle typer af rejsende ud til alverdens destinationer, og selskabet dækker både Europa, Mellemøsten og Asien. Rutekortet omfatter byer som Barcelona, Paris, Beijing, Milano, Dubai, Bangkok, Istanbul, Moskva samt mange andres interessante destinationer.

Online check-in

Det er nemt og bekvemt at booke billige Mahan Air flybilletter, og når først billetterne er reserveret, så er det tid til at skrive en to-do-liste. For nuværende er det kun muligt at foretage online check-in fra enkelte iranske byer, men selskabet har planer om at udvide løsningen til alle andre destinationer i fremtiden. Hvis man rejser til eller fra en af de iranske byer, så åbnes der for online check-in 24 timer før afgang, og der lukkes igen 90 minutter inden afrejse.

Mahan Air anbefaler, at man møder op i lufthavnen omkring 3 timer før afgang på internationale rejser, mens man på indenrigsrejser skal være i lufthavnen mindst 1 time og 30 minutter før afgang. Dermed er der tid til at foretage check-in ved en billetskranke, hvor personalet udskriver boardingkortet til dig.

Håndbagage regler

Når man rejser med Mahan Air, må alle passagerer medbringe 1 stk. håndbagage, hvor den tilladte kilomængde afhænger af den bookede billettype. Hvis man rejser på Economy Class, så må håndbagagen maks. veje 5 kg, mens rejser på Business Class tillader op til 7 kg medbragt bagage i kabinen. Uanset klasse, så må tasken maks. måle 55 x 40 x 23 cm.

Udover selve håndbagagen, så må enhver rejsende yderligere medbringe forskellige personlige genstande i form af en kamerataske, en lille håndtaske, en paraply, læsestof til turen eller lignende ting. Hvis man medbringer mere end det tilladte, så vil det blive transporteret i lastrummet.

Check in bagage

Det er ikke kun ved håndbagagereglerne, at billettypen er afgørende for den tilladte mængde. Hvis man ønsker at medbringe bagage til check-in, opererer Mahan Air med to rutetyper, hvor indenrigsrejser på Economy tillader 20 kg, mens internationale rejser på Economy tillader 30 kg medbragt bagage til check-in.

Hvis man rejser på Business Class med Mahan Air, så må hver passager medbringe 30 kg på indenrigsrejser, mens man må medtage 40 kg check-in bagage på internationale rejser. Uanset billettype, så må hver en taske maks. måle 158 cm alt i alt, når man lægger bredde, højde og længde sammen. Det er tilladt at medbringe sportsudstyr, hvis det kan være i check-in bagagen, ellers koster det et gebyr.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Mahan Air
  • IATA-kode: W5
  • Grundlagt i: 1991
  • Hovedkvarter: Teheran, Iran
  • Hjemmeside: mahan.aero/en/

Vil du se mere af verden i form af nye eventyr, så book en Mahan Air-flybillet hos Travellink!