Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Wideroe med Travellink

Bedste Wideroe flytilbud

Book nu, før det er for sent

BGO
13 mar. - 15 mar.
Billund Bergen
kr.1981
Pris pr. passager
BLL
15 mar. - 18 mar.
Bergen Billund
kr.1826
Pris pr. passager
TRD
14 mar. - 18 mar.
Billund Trondheim
kr.1931
Pris pr. passager
TOS
18 mar. - 22 mar.
Billund Tromsø
kr.2370
Pris pr. passager
SOG
20 mar. - 22 mar.
Billund Sogndal
kr.3172
Pris pr. passager
AES
20 mar. - 22 mar.
Billund Ålesund
kr.1947
Pris pr. passager

Wideroe

Om Wideroe

Widerøe er et regionalt flyselskab fra Norge, der blev stiftet af Viggo Widerøe sammen med fire andre. Hovedbasen ligger i Bodø, men man har også fokus på byer som Oslo, Bergen, Sandefjord og Tromsø. Selskabet er ikke direkte medlem af nogen alliance, men så alligevel, da det er ejet af SAS, som er medlem af Star Alliance, der også tæller selskaber som Lufthansa, Thai Airways, Brussels Airlines, Air Canada og flere andre aktører.

Da Widerøe er et regionalt flyselskab, opererer det primært i Norge, men også i andre skandinaviske lande. Basen består af 41 Widerøe-fly, som flyver ud til 46 nationale og internationale destinationer. Det er til byer som København, Aberdeen, Gøteborg, Stavanger, Trondheim, Molde, Kristiansand og mange andre.

Online check-in

Internettets muligheder er for længst nået til luftfartsbranchen, hvor man i forvejen arbejder med teknik og IT. Derfor er det også nemt og effektivt at foretage online check-in, hvilket er muligt, når man rejser med Widerøe. Der åbnes op for muligheden fra 22 timer og op til 1 time inden afgang.

Uanset om man anvender en pc, tablet eller smartphone, så er det nemt at logge ind med bookingnummer og efternavn. Hvis man anvender en pc, så kan man med fordel printe boardingkort ud bagefter, mens man via en smartphone blot gemmer det elektroniske boardingpas på mobilen.

Håndbagage regler

Den letteste og hurtigste løsning er at foretage check-in online og kun medbringe håndbagage, så man kan gå direkte til sikkerhedskontrollen i lufthavnen. Det er også muligt at aflevere check-in bagage som drop-off. Uanset hvad, så må hver passager medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 8 kg samt følgende maks. mål: 55 x 40 x 20 cm.

Man skal være opmærksom på, at det kun er tilladt at medbringe denne ene håndbagage, hvilket også betyder, at personlige ting som bærbar pc, kamera, pas og andre ting skal opbevares i tasken med håndbagage. Overholder man ikke de gældende regler, risikerer man at skulle betale et ekstra gebyr.

Check in bagage

Billige Widerøe-flybilletter er bestilt, og man skal videre i teksten. Men hvad er næste skridt? Jo, man skal kende selskabets bagagepolitik, der afhænger af alder og billettype. Rejser man som eller på Youth eller Economy, så må man medbringe 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg. Flyver man derimod som eller på Senior, Flex eller Full Flex, så må man medbringe 2 x 23 kg.

Uanset alder og billettype, så må hver en taske maks. måle 158 cm alt i alt, når man lægger bredde, højde og længde sammen. Ønsker man at medbringe ekstra bagage udover det tilladte på billetten, så kan det købes, hvor det som altid er billigst online til en pris på ca. 220 DKK.

Flyselskab information

Se mere af Norden med billige Widerøe-flybilletter booket hos Travellink!