Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Wizz Air med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Wizz Air flytilbud

København - Warsawa
Retur fra 1.457kr
København - Larnaca
Retur fra 2.901kr
København - Sofia
Retur fra 1.375kr
København - Skopje
Retur fra 792kr
Warsawa - København
Retur fra 957kr
Sofia - København
Retur fra 582kr
Se mere

Wizz Air

Om Wizz Air

Wizz Air – ofte blot kaldet WIZZ - er et lavprisselskab med mere end 10 år på bagen fra sin start i Ungarn i 2003. Hovedbasen ligger i Budapest, men man har også fokus på byer som Varna, London, Warszawa og Skopje. Selskabet er ikke medlem af nogen alliance, men indtil for nylig var det opdelt i yderligere tre afdelinger i Bulgarien, Rumænien og Ukraine, der dog alle tre igen er kommet under hovedselskabet.

Skal du ud og rejse, så er der nok af muligheder med dette ungarske selskab, da flåden består af mere end 80 Wizz Air-fly samt langt over 100 maskiner i ordre. 144 destinationer i 43 lande serviceres af selskabet, så vælg mellem Malta, Barcelona, Split, Tirana, Tenerife, Corfu, Rom, Paris og mange andre steder.

Online check-in

Der er nok af ting at bruge tiden på, inden det for alvor går løs med at rejse, og derfor er det rart og bekvemt at kunne gøre brug af online check-in. Det er også muligt hos Wizz Air, hvor der åbnes op for denne tidsbesparende løsning 48 timer inden afgang, og 3 timer før flyet letter lukkes der igen for muligheden.

Man behøver blot en pc eller gadget med internetadgang for at kunne foretage online check-in. Bookingnummer og efternavn skal blot indtastes, og logger man på fra en pc, så kan man printe boardingkort ud med det samme. Anvender man selskabets app, så lagres boardingkortet på selve telefonen. Online check-in er dog endnu ikke muligt fra alle lufthavne.

Håndbagage regler

Når man rejser med Wizz Air, så kan man glæde sig over, at selskabet tillader håndbagage i kabinen uden ekstra betaling. Alle passagerer må nemlig medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 10 kg. Denne medbragte taske må desuden maks. måle 42 x 32 x 25 cm. Ønsker man at medbringe en større håndbagage, så er det muligt for et ekstra gebyr.

Udover den tilladte håndbagage, så må alle rejsende yderligere medbringe en lille genstand i form af en smartphone, lille tæppe, bog eller lignende. Har man brug for at medbringe en lille håndtaske, pc-taske, større kamera eller andre ting i samme boldgade, så er det kun gratis, hvis man har tilkøbt såkaldt priority boarding.

Check in bagage

Ligesom hos mange andre lavprisselskaber, så er der ingen check-in bagage inkluderet, når man rejer med Wizz Air. Det er naturligvis muligt at tilkøbe bagage, hvis man har behov for det. Man kan vælge mellem to størrelser – enten 23 kg eller 32 kg, og uanset kiloantal, så må hver taske maks. måle 171 x 149 x 119 cm.

Hvis man har brug for at medbringe sportsudstyr eller andre former for specialbagage, så kan man også tilkøbe det, og priserne afhænger af, om det er høj- eller lavsæson. Alle passagerer må desuden maks. medbringe 6 stk. check-in bagage, hvor de tre af dem kan tilkøbes online, og resten i lufthavnen, hvis man har behov for det.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Wizz Air
  • IATA-kode: W6
  • Grundlagt i: 2003
  • Hovedkvarter: Budapest, Ungarn
  • Hjemmeside: wizzair.com

Billige Wizz Air-flybilletter kan bookes her på Travellink, så der er ekstra overskud til restauranter og shopping!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere