Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Wizz Air med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Wizz Air flytilbud

Book nu, før det er for sent

København Budapest
09 dec. CPH - BUD
12 dec. BUD - CPH
1255kr
Pris pr. passager
København Warsawa
08 dec. CPH - WAW
09 dec. WAW - CPH
809kr
Pris pr. passager
København Larnaca
14 dec. CPH - LCA
21 dec. LCA - CPH
727kr
Pris pr. passager
København Beograd
12 dec. CPH - BEG
19 dec. BEG - CPH
547kr
Pris pr. passager
København Gdansk
13 dec. CPH - GDN
16 dec. GDN - CPH
231kr
Pris pr. passager
København Sofia
10 dec. CPH - SOF
16 dec. SOF - CPH
899kr
Pris pr. passager

Bedste Wizz Air flytilbud

Book nu, før det er for sent

BUD
09 dec. - 12 dec.
København Budapest
kr1255
Pris pr. passager
WAW
08 dec. - 09 dec.
København Warsawa
kr809
Pris pr. passager
LCA
14 dec. - 21 dec.
København Larnaca
kr727
Pris pr. passager
BEG
12 dec. - 19 dec.
København Beograd
kr547
Pris pr. passager
GDN
13 dec. - 16 dec.
København Gdansk
kr231
Pris pr. passager
SOF
10 dec. - 16 dec.
København Sofia
kr899
Pris pr. passager

Wizz Air

Om Wizz Air

Wizz Air – ofte blot kaldet WIZZ - er et lavprisselskab med mere end 10 år på bagen fra sin start i Ungarn i 2003. Hovedbasen ligger i Budapest, men man har også fokus på byer som Varna, London, Warszawa og Skopje. Selskabet er ikke medlem af nogen alliance, men indtil for nylig var det opdelt i yderligere tre afdelinger i Bulgarien, Rumænien og Ukraine, der dog alle tre igen er kommet under hovedselskabet.

Skal du ud og rejse, så er der nok af muligheder med dette ungarske selskab, da flåden består af mere end 80 Wizz Air-fly samt langt over 100 maskiner i ordre. 144 destinationer i 43 lande serviceres af selskabet, så vælg mellem Malta, Barcelona, Split, Tirana, Tenerife, Corfu, Rom, Paris og mange andre steder.

Online check-in

Der er nok af ting at bruge tiden på, inden det for alvor går løs med at rejse, og derfor er det rart og bekvemt at kunne gøre brug af online check-in. Det er også muligt hos Wizz Air, hvor der åbnes op for denne tidsbesparende løsning 48 timer inden afgang, og 3 timer før flyet letter lukkes der igen for muligheden.

Man behøver blot en pc eller gadget med internetadgang for at kunne foretage online check-in. Bookingnummer og efternavn skal blot indtastes, og logger man på fra en pc, så kan man printe boardingkort ud med det samme. Anvender man selskabets app, så lagres boardingkortet på selve telefonen. Online check-in er dog endnu ikke muligt fra alle lufthavne.

Håndbagage regler

Når man rejser med Wizz Air, så kan man glæde sig over, at selskabet tillader håndbagage i kabinen uden ekstra betaling. Alle passagerer må nemlig medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 10 kg. Denne medbragte taske må desuden maks. måle 42 x 32 x 25 cm. Ønsker man at medbringe en større håndbagage, så er det muligt for et ekstra gebyr.

Udover den tilladte håndbagage, så må alle rejsende yderligere medbringe en lille genstand i form af en smartphone, lille tæppe, bog eller lignende. Har man brug for at medbringe en lille håndtaske, pc-taske, større kamera eller andre ting i samme boldgade, så er det kun gratis, hvis man har tilkøbt såkaldt priority boarding.

Check in bagage

Ligesom hos mange andre lavprisselskaber, så er der ingen check-in bagage inkluderet, når man rejer med Wizz Air. Det er naturligvis muligt at tilkøbe bagage, hvis man har behov for det. Man kan vælge mellem to størrelser – enten 23 kg eller 32 kg, og uanset kiloantal, så må hver taske maks. måle 171 x 149 x 119 cm.

Hvis man har brug for at medbringe sportsudstyr eller andre former for specialbagage, så kan man også tilkøbe det, og priserne afhænger af, om det er høj- eller lavsæson. Alle passagerer må desuden maks. medbringe 6 stk. check-in bagage, hvor de tre af dem kan tilkøbes online, og resten i lufthavnen, hvis man har behov for det.

Flyselskab information

Billige Wizz Air-flybilletter kan bookes her på Travellink, så der er ekstra overskud til restauranter og shopping!