Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Vueling med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Vueling flytilbud

København - Barcelona
Retur fra 1.136kr
København - Málaga
Retur fra 776kr
Billund - Málaga
Retur fra 408kr
København - Bilbao
Retur fra 499kr
Se mere

Vueling

Om Vueling

Vueling er et flyselskab fra Spanien, hvorfra den første tur blev indviet til Ibiza i 2004. Hovedbasen ligger i Barcelona, men man har også fokus på byer som Madrid og Rom. Selskabet er ikke medlem af nogen alliance som sådan, men det er ejet af IAG, som også har British Airways, Iberia og Aer Lingus under sine vinger. Derudover samarbejder Vueling med operatører som Cathay Pacific og Qatar Airways.

Med en flåde på over 100 Vueling-fly er der nok af destinationer at rejse ud til, når verden skal opleves i form af Europa, Nordafrika eller Mellemøsten. Vælg blandt steder som Pisa, Beirut, Marrakech, Lissabon, Bukarest, Mallorca, London, Beograd og mange andre destinationer.

Online check-in

Hvis du ikke har lyst til at spilde tiden med at stå i kø i lufthavnen, så er det oplagt at foretage online check-in på forhånd. Det er nemlig muligt, når man rejser med Vueling fly, hvor der åbnes op for muligheden 24 timer inden afgang, mens der lukkes igen 4 timer før, flyet letter.

Når man ønsker at foretage online check-in, så er det blot at indtaste efternavn og bookingnummer, hvorefter man også kan vælge sæde og printe sit boardingkort ud. Ønsker man at spare på papiret, så er det oplagt at anvende en smartphone, hvorfra boardingkortet blot vises i lufthavnen.

Håndbagage regler

Det er slet ikke dårligt at rejse med håndbagage hos Vueling, da selskabet tillader alle rejsende at medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 10 kg. Tasken med den medbragte håndbagage må maks. måle 55 x 40 x 20 cm. Rejser man på en såkaldt Excellence Fare, må man medbringe op til 14 kg håndbagage.

Ikke nok med at man gratis må medbringe håndbagage i kabinen, for dette spanske selskab tillader alle passagerer at medbringe yderligere 2 stk. bagage. Den ene i form af en lille håndtaske eller lignende på maks. 35 x 20 x 20 cm og den anden i form af indkøbte varer fra Duty Free.

Check in bagage

Når man flyver med Vueling er det billettypen, der afgør den tilladte bagagemængde. På en billig Basic-billet er der ingen check-in bagage inkluderet, men det kan tilkøbes online eller i lufthavnen. Rejser man på en Optima-billet, så må man medbringe 1 stk. bagage på maks. 23 kg til check-in. Booker man derimod en Excellence-billet, må man have 2 x 32 kg med.

Hvis man har behov for at medbringe sportsudstyr, så er det tilladt at pakke det ned i den bagage, der skal til check-in, når maks. mål og kiloantal overholdes. Det er også muligt at medbringe en ekstra taske, der er billigst at tilføje online, og har man overvægt koster det ca. 90 DKK per kilo.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Vueling Airlines
  • IATA-kode: VY
  • Grundlagt i: 2004
  • Hovedkvarter: Barcelona, Spanien
  • Hjemmeside: vueling.com/en

Selvforkælelse er, når man booker billige Vueling-flybilletter på Travellink!