Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Vueling med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Vueling flytilbud

Book nu, før det er for sent

København Barcelona
24 dec. CPH - BCN
26 dec. BCN - CPH
1223kr
Pris pr. passager
København Málaga
21 dec. CPH - AGP
27 dec. AGP - CPH
2440kr
Pris pr. passager
København Las Palmas
18 dec. CPH - LPA
22 dec. LPA - CPH
2242kr
Pris pr. passager
Málaga København
18 dec. AGP - CPH
25 dec. CPH - AGP
2123kr
Pris pr. passager
Alicante København
22 dec. ALC - CPH
26 dec. CPH - ALC
2300kr
Pris pr. passager
København Sevilla
21 dec. CPH - SVQ
28 dec. SVQ - CPH
3874kr
Pris pr. passager

Bedste Vueling flytilbud

Book nu, før det er for sent

BCN
24 dec. - 26 dec.
København Barcelona
kr1223
Pris pr. passager
AGP
21 dec. - 27 dec.
København Málaga
kr2440
Pris pr. passager
LPA
18 dec. - 22 dec.
København Las Palmas
kr2242
Pris pr. passager
CPH
18 dec. - 25 dec.
Málaga København
kr2123
Pris pr. passager
CPH
22 dec. - 26 dec.
Alicante København
kr2300
Pris pr. passager
SVQ
21 dec. - 28 dec.
København Sevilla
kr3874
Pris pr. passager

Vueling

Om Vueling

Vueling er et flyselskab fra Spanien, hvorfra den første tur blev indviet til Ibiza i 2004. Hovedbasen ligger i Barcelona, men man har også fokus på byer som Madrid og Rom. Selskabet er ikke medlem af nogen alliance som sådan, men det er ejet af IAG, som også har British Airways, Iberia og Aer Lingus under sine vinger. Derudover samarbejder Vueling med operatører som Cathay Pacific og Qatar Airways.

Med en flåde på over 100 Vueling-fly er der nok af destinationer at rejse ud til, når verden skal opleves i form af Europa, Nordafrika eller Mellemøsten. Vælg blandt steder som Pisa, Beirut, Marrakech, Lissabon, Bukarest, Mallorca, London, Beograd og mange andre destinationer.

Online check-in

Hvis du ikke har lyst til at spilde tiden med at stå i kø i lufthavnen, så er det oplagt at foretage online check-in på forhånd. Det er nemlig muligt, når man rejser med Vueling fly, hvor der åbnes op for muligheden 24 timer inden afgang, mens der lukkes igen 4 timer før, flyet letter.

Når man ønsker at foretage online check-in, så er det blot at indtaste efternavn og bookingnummer, hvorefter man også kan vælge sæde og printe sit boardingkort ud. Ønsker man at spare på papiret, så er det oplagt at anvende en smartphone, hvorfra boardingkortet blot vises i lufthavnen.

Håndbagage regler

Det er slet ikke dårligt at rejse med håndbagage hos Vueling, da selskabet tillader alle rejsende at medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 10 kg. Tasken med den medbragte håndbagage må maks. måle 55 x 40 x 20 cm. Rejser man på en såkaldt Excellence Fare, må man medbringe op til 14 kg håndbagage.

Ikke nok med at man gratis må medbringe håndbagage i kabinen, for dette spanske selskab tillader alle passagerer at medbringe yderligere 2 stk. bagage. Den ene i form af en lille håndtaske eller lignende på maks. 35 x 20 x 20 cm og den anden i form af indkøbte varer fra Duty Free.

Check in bagage

Når man flyver med Vueling er det billettypen, der afgør den tilladte bagagemængde. På en billig Basic-billet er der ingen check-in bagage inkluderet, men det kan tilkøbes online eller i lufthavnen. Rejser man på en Optima-billet, så må man medbringe 1 stk. bagage på maks. 23 kg til check-in. Booker man derimod en Excellence-billet, må man have 2 x 32 kg med.

Hvis man har behov for at medbringe sportsudstyr, så er det tilladt at pakke det ned i den bagage, der skal til check-in, når maks. mål og kiloantal overholdes. Det er også muligt at medbringe en ekstra taske, der er billigst at tilføje online, og har man overvægt koster det ca. 90 DKK per kilo.

Flyselskab information

Selvforkælelse er, når man booker billige Vueling-flybilletter på Travellink!