Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra Billund til Palma de Mallorca

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
  • Sammenlign de bedste tilbud
  • Flyrejser til Palma de Mallorca til den bedste pris

Fly i sidste øjeblik til Palma de Mallorca

Book nu, før det er for sent.

Billund Palma de Mallorca
on, 01 nov. BLL - PMI
on, 01 nov. PMI - BLL
3375kr
Pris pr. passager
Billund Palma de Mallorca
lø, 28 okt. BLL - PMI
96kr
Pris pr. passager
Billund Palma de Mallorca
ma, 16 okt. BLL - PMI
ti, 17 okt. PMI - BLL
1363kr
Pris pr. passager
Billund Palma de Mallorca
ti, 10 okt. BLL - PMI
lø, 14 okt. PMI - BLL
1488kr
Pris pr. passager
Billund Palma de Mallorca
fr, 20 okt. BLL - PMI
sø, 22 okt. PMI - BLL
2252kr
Pris pr. passager
Billund Palma de Mallorca
on, 25 okt. BLL - PMI
sø, 29 okt. PMI - BLL
1783kr
Pris pr. passager
Rute information
Find brugbart information om Billund og Palma de Mallorca til at planlægge din rejse
Lufthavne i Billund
  • ( Billund (BLL)
    Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Palma de Mallorca
  • ( Palma de Mallorca (PMI)
    Afstand fra byens centrum: 7 kms
K Afstand: 1859 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Når man skal med fly Billund Mallorca, foregår det i Danmarks anden største lufthavn, der sørger for en optimal start på rejsen. Det er nemlig ingen sag at møde op i god tid i Billund Lufthavn, for der er nok at give sig til. Det gælder, hvad enten man vil sidde med en kop kaffe og nyde en gratis internetforbindelse, eller om man vil bruge tiden på at handle i taxfree-butikken. Du kan også købe et ugeblad eller magasin eller kigge på tøj. For ungerne er der legeområde, så de kan få brændt noget energi af, inden flyveturen starter.

Transport til Billund lufthavn

Folk fa Billund by har ikke brug for at slå GPS'en til, da lufthavnen blot ligger et stenkast fra city. Men da lufthavnen dækker hele Danmark, og især den sydlige del af landet, så kommer folk fra alle egne. Mere end 3 millioner passagerer benytter nemlig lufthavnen om året, hvilket også ses på de over 8000 parkeringspladser. Rute 28 og 30 er de to veje, man skal ind på for at komme til Billund i bil. Man er i gang med at undersøge en mulig jernbaneforbindelse, men der kommer ikke nyt før i 2018. Når du skal med fly fra Billund til Mallorca, kører der dog busser fra både Aarhus, Vejle, Esbjerg og Kolding.

Transport til Palma de Mallorca

Grisefest på Mallorca var i 60'erne og 70'erne det helt store hit. I dag har stilen ændret sig, men én ting er sikkert: Danskerne er stadig vilde med Spaniens største ø. Derfor sælges der masser af flybilletter Billund Mallorca, da fede oplevelser venter. Med over 500 km kystlinje er der nok af strande at vælge imellem. Derudover er der også mange vandsportsaktiviteter for enhver. Cykling og golf er også populært på øen, så den er perfekt til en kombination af afslapning og sport. Af kulturelle ting skal man huske slottene Castell de Bellver og Castell de Capdepera samt Le Seu-katedralen, kunstmuseet Es Baluard og Tramuntana-bjergene. Husk også at se mandeltræerne samt at smage noget tapas.

Transport til Palma de Mallorca centrum

Du kan stige ud af flyet på denne skønne ø i Palma de Mallorca Lufthavn, der ligger ca. 8 km sydøst for hovedbyen Palma. Der kører en bus fra lufthavnen og direkte ind til city. Her skal man med linje 1, og en billet koster ca. 15 kr. Taxis holder lige udenfor ankomsthallen, og der afregnes med en starttakst plus en fast takst pr. kørt kilometer. Priserne kan skifte i forhold til, hvad tid på dagen, man rejser, samt om det er helligdag eller ej. I lufthavnen kan man desuden vælge mellem fem forskellige biludlejningsfirmaer og finde den bil, der matcher bedst med ens individuelle behov.

Andre relevante ruter