Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:
Europe
Sweden (SEK)
Norway (NOK)
Finland (€)

Fly fra Billund til Alicante

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
  • Sammenlign de bedste tilbud
  • Flyrejser til Alicante til den bedste pris

Afbudsrejser til Alicante

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Billund

Afrejse ti, 20 dec. Hjemrejse to, 22 dec.
BLL Billund
ALC Alicante
hjemrejse fra 495kr
Afrejse ti, 10 jan. Hjemrejse to, 12 jan.
BLL Billund
ALC Alicante
hjemrejse fra 427kr
Rute information
Find brugbart information om Billund og Alicante til at planlægge din rejse
Lufthavne i Billund
  • ( Billund (BLL)
    Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Alicante
  • ( Alicante (ALC)
    Afstand fra byens centrum: 4 kms
K Afstand: 2061 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Oplev verden direkte med afsæt i Billund Lufthavn, der er Danmarks andenstørste efter Kastrup. Med en passagerterminal på over 40.000 m² er der nok af plads til de over 3 millioner passagerer, der årligt benytter sig af lufthavnens services. Når du rejser med fly Billund Alicante får du en smagsprøve på lufthavnens moderne faciliteter, der får ros fra international side. Den åbnede officielt i 1964, og i 2002 stod den nye terminal med de mange kvadratmeter klar. Med 3 etager samt 16 gates flyves der til over 90 destinationer fra denne topmoderne hub i Billund ved siden af Legoland. Den gamle terminal står for fragt- samt privat- og firmaflyvning.

Transport til Billund lufthavn

Da selve Billund har lidt over 6000 indbyggere kommer mange af de rejsende fra andre dele af landet. Lufthavnen ligger nemlig strategisk i forhold til store dele af Jylland. Både Øst-, Syd- og Vestjylland er dækket rigtig godt ind med Billund Lufthavn, da infrastrukturen er helt i top. Bus 912X og 913X kører mellem Østjylland og lufthavnen, mens rute 44 og 144 dækker Esbjerg. 166 kan tages fra Kolding, 43 eller 143 fra Vejle samt 119 Give-Tørring. Busserne fungerer samtidig som bindeled mellem lufthavn og tog. Rute 28 og 30 er de to hovedfærdselsårer, der forbinder Midt-, Syd- og Østjylland med lufthavnen. Dermed kan du nemt komme med fly fra Billund til Alicante.

Transport til Alicante

Alicante er et yndet turistmål for folk, der elsker kombinationen af frisk luft fra Middelhavet i forening med moderne byliv. Det er en havneby, der ligger som en perle midt på en 200 km lang strandkyst i Costa Blanca (hvide kyst). I byen er Santa Barbara-fortet samt det arkæologiske museum de store trækplastre, mens de skønne strande lokker, når der skal slappes af. Når der skal shoppes så prøv noget af den lokale vin samt den smagfulde olivenolie. Turrón er også en uundgåelig specialitet af mandler og honning. Der kan også købes keramik, læder og tekstiler, som også er blandt områdets spidskompetencer - udover den gode service samt det smagfulde køkken.

Transport til Alicante centrum

Når du skal have indløst dine flybilletter Billund Alicante så lander du i Alicante Lufthavn, der ligger blot 9 km fra centrum – og dermed tæt på både strande og seværdigheder. Mange vælger at tage linje C6 fra lufthavnen. Det er en lokal bus, der kører fra kl. 7 om morgenen og indtil 22 om aftenen til en pris på omkring 12 kr. Lejer man en bil skal man fra N-338 og ud på A-70 og derfra videre mod øst ad A-31 inden man rammer Alicante by. En tur med taxi kan klares for ca. 150 kr., så du selv slipper for at skulle navigere rundt i området.

Andre relevante ruter

Flyg från Billund till Alicante
Fly fra Billund til Alicante
Lennot Billund - Alicante