Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos FlyBe med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste FlyBe flytilbud

FlyBe

Om FlyBe

Flybe er et britisk lavprisselskab, der blev grundlagt i 1979 under navnet Jersey European Airways, men i 2002 fik det sit nuværende navn. Det har hovedbaser i Birmingham og Manchester, og derudover har man fokus på byer som Belfast, Southampton, Glasgow, Cardiff og flere andre lokationer. Flybe er ikke medlem af nogen alliance, men har indgået samarbejder med selskaber som Finnair, Air France, Aer Lingus, Emirates, Singapore Airlines og flere andre.

Vil man ud i verden til fordelagtige priser, så er det muligt med dette engelske selskab, der har en flåde på omkring 90 Flybe-fly, der dækker et rutenetværk i det meste af Europa. Så flyv til Zagreb, Budapest, London, Rotterdam, Berlin, Amsterdam, Jersey eller mange andre interessante steder.

Online check-in

Hvis man vil starte ferien på bedste vis uden stress og jag, så skal man benytte muligheden for at foretage check-in online. Det er en nem løsning, der kan klares hjemmefra, fra hotellet, caféen eller alle mulige andre steder. Man skal blot huske, at Flybe åbner for muligheden 36 timer inden afgang og lukker igen 2 timer før afrejse.

Den letteste løsning for langt de fleste er at bruge en smartphone, hvorefter man modtager et elektronisk boardingkort, som man ikke engang behøver at printe. Dermed kan man gå direkte til gaten, hvis man kun medbringer håndbagage, og ellers kan man bruge de såkaldte drop-off-stationer til check-in bagage.

Håndbagage regler

Hos Flybe er de så flinke at tillade alle passagerer håndbagage ombord i kabinen, og det koster ikke ekstra at medbringe det. Man skal dog være opmærksom på de specifikke regler, der siger 1 stk. håndbagage per passager. Tasken må maks. måle 55 x 35 x 25 cm, og den skal opbevares i kabineskabet ovenover sædet.

Udover håndbagage, så er det også tilladt at medbringe yderligere 1 stk. mindre bagage i form af en lille håndtaske, en pc-taske eller lignende, som skal opbevares under sædet foran én. Målene på denne mindre taske må maks. være 40 x 35 x 18 cm. De to tasker må desuden maks. veje 10 kg tilsammen.

Check in bagage

Når man har styr på de billige Flybe-flybilletter samt håndbagagen, så skal man have styr på reglerne for check-in bagage. Hos Flybe er det billettypen, der afgør den tilladte mængde, hvor der på en Just Fly-billet ikke er nogen bagage inkluderet. Rejser man på en såkaldt Get More, så må man medbringe 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg. En All In-billet tillader derimod 2 stk. bagage på maks. 46 kg alt i alt, når de to tasker lægges sammen.

Har man behov for at medbringe ekstra bagage med ombord, der er udover de tilladte maksdimensioner, så er det muligt at tilkøbe det, hvor man kan vælge mellem 15, 23 eller 46 kg. Er man uheldig, at tasken vejer for meget, så koster det ca. 150 DKK per ekstra kilo.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Flybe
  • IATA-kode: BE
  • Grundlagt i: 1979
  • Hovedkvarter: Devon, England
  • Hjemmeside: flybe.com

Book lavprisbilletter hos Travellink og flyv ud med Flybe til mere end 90 destinationer!