Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Book fly hos Singapore Airlines med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Singapore Airlines flytilbud

Brisbane - København
Brisbane - København
Retur fra 8.814kr
{var.secondOriginCityName} - Singapore
Fukuoka - Singapore
Retur fra 4.718kr
København - Macau
Retur fra 9.465kr

Singapore Airlines

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines har haft mange navne op gennem årene siden begyndelsen i 1947, hvor det hed Malayan Airways. Efterfølgende hed det Malaysia-Singapore Airlines, inden de to blev splittet op i henholdsvis Singapore Airlines og Malaysia Airlines. Selskabet er i dag medlem af Star Alliance, hvor man samarbejder med selskaber som Air Canada, Turkish Airlines, SAS, SWISS, Brussels Airlines, Lufthansa, Air China og mange andre.

Dette populære asiatiske selskab har en af de yngste flåder i verden, der består af 106 Singapore Airlines-fly. Man kan godt glæde sig til at flyve med selskabet, for det har flere gange vundet titler som verdens bedste flyselskab. Så vælg mellem Shanghai, New York, Paris, London, Rom, Sydney, Tokyo, Bali, Amsterdam, Barcelona og mange andre destinationer.

Online check-in

Et så stort, velrenommeret og moderne flyselskab som Singapore Airlines tilbyder naturligvis, at man kan spare tid ved at foretage check-in online. Der åbnes op for denne digitale løsning 48 timer inden afgang, og der lukkes igen 1 time og 30 minutter før afrejse. Hvis man vælger at bruge denne mulighed, så er der mere tid til shopping og hygge i lufthavnen.

Man skal bare bruge en gadget eller en pc samt en internetforbindelse, for at foretage online check-in. Derudover er det blot at logge ind med bookingnummer og efternavn. Bruger man en smartphone, så er det dog kun muligt at modtage et elektronisk boardingkort, hvis man rejser fra et land, hvor visum ikke er påkrævet.

Håndbagage regler

Når man har booket billige Singapore Airlines-flybilletter, så skal man til at overveje de forskellige bagageregler. Som hos så mange andre flyselskaber, så er det hos Singapore Airlines også billettypen, der afgør den tilladte mængde. På Premium Economy og Economy Class må man medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 7 kg. Business Class, First Class og Suites tillader derimod 2 stk. håndbagage på maks. 7 kg hver især.

Uanset klasse og dermed billettype, så må hver en taske medbragt i kabinen ikke overstige 115 cm alt i alt, når længde, højde og bredde lægges sammen. Hos Singapore Airlines må man yderligere medbringe en personlig taske i form af en lille håndtaske, en pc-taske eller lignende, som maks. må måle 40 x 30 x 10 cm.

Check in bagage

Det er ligeledes billettypen, der afgør bagagemængden, når man medbringer check-in bagage. På Economy Class må man maks. medbringe 30 kg, mens Premium Economy Class tillader 35 kg. Rejser man derimod på Business Class, så er det tilladt at medtage 40 kg, mens First Class og Suites tillader 50 kg medbragt bagage til check-in. Hver en taske må maks. måle 158 cm alt i alt.

På alle rejser følger bagagereglerne kilo-konceptet, hvor det netop er antal kilo, der bestemmer mængden af check-in bagage. Dog er USA undtaget, da man der regner efter det såkaldte styk-koncept. Det betyder, at man på Economy og Premium Economy må medbringe 2 stk. bagage på maks. 23 kg hver især. På Business, First og Suites må man derimod medbringe 2 stk. check-in bagage på maks. 32 kg hver især, når man rejser til eller fra Amerika.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Singapore Airlines
  • IATA-kode: SQ
  • Grundlagt i: 1947
  • Hovedkvarter: Singapore
  • Hjemmeside: singaporeair.com/en_UK/dk/home

Book en Singapore Airlines-flybillet via Travellink og nyd en fantastisk service!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere

Singapore Airlines lennot
Singapore Airlines flyreiser
Singapore Airlines flyg