Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Atlantic Airways med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Atlantic Airways flytilbud

København - Færøerne
Retur fra 2.603kr
Billund - Færøerne
Retur fra 16.748kr
Aalborg - Færøerne
Retur fra 3.346kr
Færøerne - København
Retur fra 2.703kr
Færøerne - Billund
Retur fra 2.687kr
Færøerne - Aalborg
Retur fra 3.097kr
Se mere

Atlantic Airways

Om Atlantic Airways

Atlantic Airways er et færøsk flyselskab, der blev grundlagt i 1987. Hovedkontoret og fokuslufthavnen ligger i byen Vagar, der tilmed huser Færøernes eneste lufthavn. Selskabet er lille og er ikke med i nogle former for alliancer. I tidernes morgen var Cimber dog en del af firmaet, og man har også haft fælles bonussystem med SAS, men i dag kører man tingene videre alene.

Med en fin lille flåde på 6 Atlantic Airways-fly, sørger selskabet for, at man kan komme ud til flere forskellige destinationer. Det er primært Skandinavien, man servicerer, i form af hovedbyer som København, Billund, Aalborg, Bergen og Reykjavik. Flåden tæller også flere helikoptere, der anvendes til indenrigsflyvning på Færøerne.

Online check-in

Vil man undgå lange køer og ventetid i lufthavnen, så kan man med fordel foretage check-in online, så man blot behøver at aflevere eventuel check-in bagage i drop-off og så direkte videre til sikkerhedskontrol. Online check-in åbner 22 timer før afrejse og lukker igen 1 time inden afgang. Så der er masser af tid at nå det i.

Hos Atlantic Airways kan man foretage online check-in via en pc, hvorefter det er muligt at printe boardingkort ud. Det er også muligt at få tilsendt en QR-kode, som skal vises ved sikkerhedstjek og inden boarding. Anvender man en smartphone, så får man tilsendt boardingkortet elektronisk, og selskabet anbefaler, at man tager et screenshot som sikkerhed, hvis der skulle være problemer med internetforbindelsen i lufthavnen.

Håndbagage regler

Billige Atlantic Airways flybilletter er i hus, og hvad nu? Jo, så skal der styr på bagagereglerne, så man undgår at betale ekstra gebyr. Hos dette færøske selskab må alle passagerer medbringe 1 stk. håndbagage i kabinen. Den medbragte taske må maks. veje 8 kg, og de samlede mål må ikke overstige 55 x 40 x 25 cm.

Udover den medbragte håndbagage, så tillader Atlantic Airways, at alle rejsende yderligere må medbringe 1 stk. bagage ombord i form af en lille håndtaske, en pc-taske eller lignende. Overholder man ikke bagagereglerne, risikerer man, at håndbagagen ryger med i flyets lastrum.

Check in bagage

Hvis man har brug for at medbringe bagage til check-in, så er det billettypen, der afgør den tilladte mængde. Hos Atlantic Airways opererer man med tre forskellige billettyper, hvor en rejse på lavpris eller TIDLIG tillader 1 stk. bagage på maks. 23 kg. Flyver man på en billet kaldet ALTID, så er det tilladt at medbringe 2 stk. bagage til check-in på maks. 23 kg hver især.

Rejser man med mindre børn hos Atlantic Airways, så er det gratis at tage en klapvogn eller barnevogn med til check-in, hvor man også kan købe en særlig indpakningspose til omkring 25 DKK. Ønsker man at medbringe sportsudstyr, så regnes det som 1 stk. bagage, og har man brug for at medbringe en rullestol, så er det gratis på lige fod med andre typer af hjælpemidler.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Atlantic Airways
  • IATA-kode: RC
  • Grundlagt i: 1987
  • Hovedkvarter: Vagar, Færøerne
  • Hjemmeside: atlantic.fo/da/

Selvforkælelse med en booket Atlantic Airways-billet hos Travellink forsøder tilværelsen!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere