Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Bangkok Airways med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Bangkok Airways flytilbud

Book nu, før det er for sent.

Bangkok Koh Samui
18 okt. BKK - USM
22 okt. USM - BKK
1242kr
Pris pr. passager
Koh Samui Bangkok
12 okt. USM - BKK
15 okt. BKK - USM
963kr
Pris pr. passager
Koh Samui Phuket
20 okt. USM - HKT
23 okt. HKT - USM
1036kr
Pris pr. passager
Bangkok Trat
16 okt. BKK - TDX
19 okt. TDX - BKK
688kr
Pris pr. passager
Koh Samui Chiang Mai
16 okt. USM - CNX
23 okt. CNX - USM
1520kr
Pris pr. passager
Rayong - Pattaya Phuket
17 okt. UTP - HKT
24 okt. HKT - UTP
1309kr
Pris pr. passager

Bedste Bangkok Airways flytilbud

Book nu, før det er for sent.

USM
18 okt. - 22 okt.
Bangkok Koh Samui
kr1242
Pris pr. passager
BKK
12 okt. - 15 okt.
Koh Samui Bangkok
kr963
Pris pr. passager
HKT
20 okt. - 23 okt.
Koh Samui Phuket
kr1036
Pris pr. passager
TDX
16 okt. - 19 okt.
Bangkok Trat
kr688
Pris pr. passager
CNX
16 okt. - 23 okt.
Koh Samui Chiang Mai
kr1520
Pris pr. passager
HKT
17 okt. - 24 okt.
Rayong - Pattaya Phuket
kr1309
Pris pr. passager

Bangkok Airways

Om Bangkok Airways

Bangkok Airways er et regionalt flyselskab med base i netop Thailand, hvor det var landets første private selskab, da det blev startet tilbage i 1968 under navnet Sahakol Air. Hovedbasen er Suvarnabhumi Lufthavn, men da selskabet ejer tre lufthavne i helholdsvis Koh Samui, Sukhothai og Trat, anses de også for at være vigtige hubs. Selskabet har desuden aftaler med andre flyselskaber, som eksempelvis Emirates, Thai Airways, Cathay Pacific, Japan Airlines og mange andre.

Dette thailandske selskab ejer i dag 36 Bangkok Airways-fly, som byder på masser af indenrigsruter til byer som Chiang Mai, Krabi, Phuket og flere andre populære steder. At det er et regionalt selskab ses også på de mange hovedruter til destinationer som Hong Kong, Kuala Lumpur, Singapore, Male, Siem Reap, Mumbai og andre eksotiske lokationer.

Online check-in

På rejser med Bangkok Airways er det muligt at foretage online check-in op til 24 timer før afgang. Det kan ske via en browser fra enten en pc eller smartphone, men det er også muligt at downloade flyselskabets app. I samme ombæring kan man også vælge sæde, og det hele skal være afsluttet senest en time før afrejse, hvor online check-in lukker.

For at fuldføre online check-in skal man bruge sit reservationsnummer samt efternavn, og når man er logget ind, er det også muligt at foretage ændringer, købe ekstra bagage og printe boardingkort. Boardingområdet åbner ca. 50 minutter før afgang, og så er det endelig tid til at få glæde af dine billige Bangkok Airways-flybilletter.

Håndbagage regler

Bangkok Airways opererer med tre forskellige flytyper, som har betydning for selskabets regler om håndbagage. Flyver man med en ATR72, så må håndbagagen maks. være 50 x 36 x 23 cm og ikke overstige 5 kg. Rejser man med Airbus 319 eller 320, så er de maksimale dimensioner 56 x 36 x 23 cm samt en vægt på maks. 5 kg.

Uanset flytype må man have ét stk. håndbagage med samt en lille håndtaske, et kamera eller lignende. Overholder man ikke selskabets regler om håndbagage, så risikerer man at skulle betale ekstragebyr, men man kan også blive nødt til at indtjekke håndbagage, hvis taskestørrelse og vægt overstiger det tilladte.

Check in bagage

I forhold til check-in bagage opdeler Bangkok Airways reglerne i tre grupper, der svarer til de respektive billettyper. På Economy Class må man maks. medbringe 20 kg, mens man på Premium Economy må have maks. 30 kg med. Vælger man den mere luksuriøse billettype i form af Business Class, så kan man med glæde tage maks. 40 kg bagage med til check-in. Rejser man med børn under 2 år må de maks. medbringe 10 kg uanset billettype.

Har man overvægt, må tasken ikke veje mere end 32 kg på Economy og Premium Economy. Overvægt betales per kilo alt efter, hvilken zone man rejser i, og priserne svinger fra ca. 50 DKK og op til omkring 350 DKK. Har man behov for særlig assistance, så skal det meddeles senest 24 timer inden afgang.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Bangkok Airways
  • IATA-kode: PG
  • Grundlagt i: 1968
  • Hovedkvarter: Bangkok, Thailand
  • Hjemmeside: bangkokair.com

Tag ud og se verden med en flybillet fra Bangkok Airways hos Travellink!