Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Spirit Airlines med Travellink

Bedste Spirit Airlines flytilbud

Book nu, før det er for sent

CUN
11 mar. - 16 mar.
Fort Lauderdale, FL Cancún
kr.1894
Pris pr. passager
MSY
13 mar. - 16 mar.
Miami New Orleans
kr.352
Pris pr. passager
STX
12 mar. - 15 mar.
Fort Lauderdale, FL St Croix Isl
kr.988
Pris pr. passager
LAS
12 mar. - 13 mar.
Dallas Las Vegas
kr.600
Pris pr. passager
MSY
19 mar. - 20 mar.
Fort Lauderdale, FL New Orleans
kr.513
Pris pr. passager
SDQ
11 mar. - 18 mar.
Fort Lauderdale, FL Santo Domingo
kr.1340
Pris pr. passager

Spirit Airlines

Om Spirit Airlines

Spirit Airlines er et lavprisselskab fra USA, hvor det blev grundlagt i 1980. Hovedsædet ligger i Miramar i staten Florida, men man har også fokus på flere andre byer i form af Chicago, Detroit, Las Vegas, Dallas og Miami. Selskabet er ikke medlem af nogen alliance, men det bruger samme hovedlufthavn i Fort Lauderdale side om side med andre aktører i form af Allegiant Air, JetBlue Airways, United Express og flere andre.

Dette amerikanske selskab flyver udelukkende i USA samt i Syd- og Mellemamerika, hvor en flåde på over 100 Spirit Airlines-fly sørger for at sende rejsende rundt til 59 forskellige byer. Vælg blandt steder som Guatemala City, Montego Bay, Punta Cana, New York, Santo Domingo, Medellin og mange andre lokationer.

Online check-in

I USA er man altid med på det sidste nye inden for alle brancher og genrer. Det gælder også i flybranchen, hvor det er muligt at foretage online check-in, når man rejser med Spirit Airlines. Denne tidsbesparende løsning åbner 24 timer før afgang, og der lukkes igen for muligheden 1 time inden afrejse.

Det er muligt at logge ind fra en hvilken som helst pc eller gadget, når blot man har adgang til internet. Man skal indtaste bookingkode samt efternavn, og logger man på fra en pc, så er det blot at printe boardingkort ud. Anvender man en smartphone, så behøver man ikke et boardingpas i papirudgave.

Håndbagage regler

Spirit Airlines bliver også kaldt et ultra lavpriselskab, hvilket understreger, at billetpriserne er skruet helt i bund. Det er dog stadig tilladt at medbringe 1 stk. håndbagage per passager, og hver en taske må maks. måle 45 x 35 x 20 cm, hvilket svarer til en mindre rygsæk. Overholder man ikke selskabets bagageregler, bliver ens håndbagage sendt med som check-in bagage.

Som hos så mange andre lavprisselskaber, så er er det begrænset, hvad man må have med af håndbagage, hvilket også gælder hos Spirit Airlines. En rygsæk er dog som nævnt med i billetprisen, men ønsker man at medbringe mere bagage i kabinen, så skal man betale for det.

Check in bagage

Skal man ud på længere rejser, så har man behov for en del bagage, men på rejser med Spirit Airlines er der ingen check-in bagage inkluderet i billetprisen. Så uanset destination og klasse, så koster det et gebyr, hvis man ønsker at medbringe bagage til check-in, hvor priserne afhænger af vægt og destination.

Alle rejsende med Spirit Airlines må maks. medbringe 5 stk. check-in bagage. Hver en taske må maks. veje 18 kg samt maks. måle 158 cm alt i alt, når man lægger bredde, højde og længde sammen. Medbringer man en taske på mere end de tilladte 18 kg eller sportsudstyr, så skal der betales for det.

Flyselskab information

Book billige Spirit Airlines-flybilletter på Travellink og spar penge allerede inden du rejser!