Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Spirit Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Spirit Airlines flytilbud

Baltimore, MD Miami
09 okt. BWI - MIA
11 okt. MIA - BWI
481kr
Baltimore, MD Cancún
05 okt. BWI - CUN
10 okt. CUN - BWI
2129kr
Atlanta Fort Lauderdale, FL
06 okt. ATL - FLL
09 okt. FLL - ATL
583kr
Boston Miami
11 okt. BOS - MIA
13 okt. MIA - BOS
453kr
Dallas Baltimore, MD
29 sep. DFW - BWI
01 okt. BWI - DFW
1251kr
Oakland, CA Las Vegas
08 okt. OAK - LAS
08 okt. LAS - OAK
932kr

Bedste Spirit Airlines flytilbud

MIA
09 okt. - 11 okt.
Baltimore, MD Miami
kr481
CUN
05 okt. - 10 okt.
Baltimore, MD Cancún
kr2129
FLL
06 okt. - 09 okt.
Atlanta Fort Lauderdale, FL
kr583
MIA
11 okt. - 13 okt.
Boston Miami
kr453
BWI
29 sep. - 01 okt.
Dallas Baltimore, MD
kr1251
LAS
08 okt. - 08 okt.
Oakland, CA Las Vegas
kr932

Spirit Airlines

Om Spirit Airlines

Spirit Airlines er et lavprisselskab fra USA, hvor det blev grundlagt i 1980. Hovedsædet ligger i Miramar i staten Florida, men man har også fokus på flere andre byer i form af Chicago, Detroit, Las Vegas, Dallas og Miami. Selskabet er ikke medlem af nogen alliance, men det bruger samme hovedlufthavn i Fort Lauderdale side om side med andre aktører i form af Allegiant Air, JetBlue Airways, United Express og flere andre.

Dette amerikanske selskab flyver udelukkende i USA samt i Syd- og Mellemamerika, hvor en flåde på over 100 Spirit Airlines-fly sørger for at sende rejsende rundt til 59 forskellige byer. Vælg blandt steder som Guatemala City, Montego Bay, Punta Cana, New York, Santo Domingo, Medellin og mange andre lokationer.

Online check-in

I USA er man altid med på det sidste nye inden for alle brancher og genrer. Det gælder også i flybranchen, hvor det er muligt at foretage online check-in, når man rejser med Spirit Airlines. Denne tidsbesparende løsning åbner 24 timer før afgang, og der lukkes igen for muligheden 1 time inden afrejse.

Det er muligt at logge ind fra en hvilken som helst pc eller gadget, når blot man har adgang til internet. Man skal indtaste bookingkode samt efternavn, og logger man på fra en pc, så er det blot at printe boardingkort ud. Anvender man en smartphone, så behøver man ikke et boardingpas i papirudgave.

Håndbagage regler

Spirit Airlines bliver også kaldt et ultra lavpriselskab, hvilket understreger, at billetpriserne er skruet helt i bund. Det er dog stadig tilladt at medbringe 1 stk. håndbagage per passager, og hver en taske må maks. måle 45 x 35 x 20 cm, hvilket svarer til en mindre rygsæk. Overholder man ikke selskabets bagageregler, bliver ens håndbagage sendt med som check-in bagage.

Som hos så mange andre lavprisselskaber, så er er det begrænset, hvad man må have med af håndbagage, hvilket også gælder hos Spirit Airlines. En rygsæk er dog som nævnt med i billetprisen, men ønsker man at medbringe mere bagage i kabinen, så skal man betale for det.

Check in bagage

Skal man ud på længere rejser, så har man behov for en del bagage, men på rejser med Spirit Airlines er der ingen check-in bagage inkluderet i billetprisen. Så uanset destination og klasse, så koster det et gebyr, hvis man ønsker at medbringe bagage til check-in, hvor priserne afhænger af vægt og destination.

Alle rejsende med Spirit Airlines må maks. medbringe 5 stk. check-in bagage. Hver en taske må maks. veje 18 kg samt maks. måle 158 cm alt i alt, når man lægger bredde, højde og længde sammen. Medbringer man en taske på mere end de tilladte 18 kg eller sportsudstyr, så skal der betales for det.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Spirit Airlines
  • IATA-kode: NK
  • Grundlagt i: 1980
  • Hovedkvarter: Miramar, USA
  • Hjemmeside: spirit.com

Book billige Spirit Airlines-flybilletter på Travellink og spar penge allerede inden du rejser!