Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Ukraine Intl Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Ukraine Intl Airlines

Om Ukraine Intl Airlines

Tilbage i 1992 så Ukraine International Airlines dagens lys, og hovedkontoret ligger i dag stadig i landets hovedstad Kiev i Ukraine. Selskabet flyver både nationalt, regionalt og internationalt, så der er nok af drømmedestinationer at opleve. Man er ikke medlem af nogen alliance, men man har indgået forskellige samarbejder med selskaber som Iberia, KLM, Air France, airBaltic, Brussels Airlines, TAP Portugal og flere andre.

Der er masser af udbydere at vælge imellem her på Travellink, og dette ukrainske flyselskab er et af dem. Flåden består af 42 moderne Ukraine International Airlines-fly, som sender alle typer af rejsende ud til mere end 38 forskellige lande i verden. Vælg mellem New York, Madrid, Rom, Athen, London, Paris, Berlin, Istanbul, Prag og mange andre byer.

Online check-in

Hos Ukraine International Airlines har man taget de sidste nye IT-muligheder til sig, hvilket betyder, at alle rejsende kan foretage online check-in. Rejser man i Ukraine eller på mellemlange distancer på Economy Class, så skal man foretage check-in online. Der åbnes op for muligheden 48 timer inden afgang, og der lukkes igen 40 minutter før afrejse.

Har man booket en billet på Premium Economy eller Business Class, så er det muligt at foretage online check-in helt op til 14 dage før, flyet letter. Det er blot at logge ind med navn og bookingnummer og derefter printe boardingkortet ud – medmindre man anvender en smartphone, hvor boardingkortet modtages elektronisk.

Håndbagage regler

Der gælder forskellige håndbagageregler, når man rejser med Ukraine International Airlines, hvor destination og klasse er afgørende. På de fleste rejser i Europa må man medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 7 kg, når man rejser Economy Class. Business Class derimod giver ret til 1 stk. håndbagage på maks. 12 kg.

Rejser man eksempelvis til Asien eller USA, så giver en rejse på enten Economy Class eller Premium Economy ret til 1 stk. håndbagage på maks. 7 kg. Flyver man på Business Class, så må man medbringe 2 stk. håndbagage, der maks. må veje 15 kg tilsammen. Uanset klasse, så må hver en taske maks. måle 115 cm alt i alt.

Check in bagage

Når man rejser med Ukraine International Airlines, er det både billettypen og destinationen, der afgør den tilladte bagagemængde. På Economy Class til de fleste steder i verden må man medbringe 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg. Rejser man på Economy Class til eller fra enten USA eller Beijing, så må man medbringe 2 x 23 kg.

Hvis man rejser på Premium Economy Class eller Business Class, er det uanset destination tilladt at medbringe 2 x 32 kg check-in bagage. Uanset klasse, så må hver en taske maks. måle 158 cm alt i alt. Har man brug for at medbringe sportsudstyr, så må det tælle med som check-in bagage, så længe man overholder de gældende mål og kiloantal.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Ukraine International Airlines
  • IATA-kode: PS
  • Grundlagt i: 1992
  • Hovedkvarter: Kiev, Ukraine
  • Hjemmeside: flyuia.com

Billige Ukraine International Airlines-flybilletter kan bookes lige her på Travellink. Vælg dit rejsemål allerede i dag!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere