Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Book fly hos Qatar Airways med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Qatar Airways flytilbud

København - Barcelona
København - Barcelona
Retur fra 16.163kr
København - Prag
København - Prag
Retur fra 18.143kr
København - Alicante
Retur fra 15.084kr
København - Istanbul
Retur fra 11.448kr
København - Bruxelles
Retur fra 19.276kr
København - Beirut
Retur fra 3.170kr

Qatar Airways

Om Qatar Airways

Flyselskabet Qatar Airways blev officielt startet i 1997 i byen Doha, der er hovedstad i staten Qatar. Mange folk tror fejlagtigt, at det hedder Qatar Airlines, men det er nu engang døbt "Airways". Hovedlufthavnen ligger i netop Doha i form af den 5-stjernede og smukke Hamad Internationale Lufthavn. Selskabet har mange underafdelinger rundt omkring i verden, hvilket også ses på det danske islæt i kraft af Qatar Airways Danmark.

For tiden råder selskabet over 200 fly, der sender rejsende ud til mere end 150 destinationer på 6 kontinenter. Man kan rejse hen, hvor man vil, hvad enten det er til Auckland, Nice, Skopje, Miami, Johannesburg, Frankfurt, Moskva, Pisa, Sarajevo, Seoul, Dubai og mange andre byer. Udover at være medlem af alliancen oneworld, så indgår Qatar Airways også i andre fællesskaber med eksempelvis Finnair, Iberia, Royal Air Maroc, Malaysia Airlines, British Airways og flere andre.

Online check-in

Det er tidsbesparende at foretage check-in online hjemmefra, så man slipper for kø ved skranken i lufthavnen. Online check-in er naturligvis også muligt, når man rejser med Qatar Airways fly, og der åbnes op for muligheden 48 timer før afgang. Rejser til og fra USA er dog en undtagelse, da reglen der er 24 før afrejse. Muligheden for at tjekke ind online lukker 90 minutter før flyet letter.

For at fuldføre online check-in skal man have sit bookingnummer klar, hvorefter man indtaster efternavn. Derefter skal man trykke bekræft, hvorefter boardingkort kan printes ud. Det er også muligt at sende boardingkortet til en smartphone, som så blot scannes i lufthavnen.

Håndbagage regler

Det er ens billettype, der afgør, hvor mange kilo håndbagage, man må medbringe på et Qatar Airways-fly. Rejser man på Economy Class, så er det tilladt at tage maks. 7 kg med i én og samme taske. Booker man derimod en billet på Business Class eller First Class, så må man medbringe 2 stk. håndbagage med en maks. vægt på 15 kg tilsammen. Uanset klasse, så må taskens størrelse ikke overstige 50 x 37 x 25 cm.

Udover selve håndbagagen, så må alle passagerer medbringe en personlig genstand i form af en paraply, en lille dametaske, en pc-taske, et kamera eller lignende. Overholder man ikke de nævnte regler for håndbagage, så risikerer man at skulle betale et gebyr for overvægt.

Check in bagage

Ligesom med håndbagagen, så er det også ens billettype, der bestemmer vægten for check-in bagage. Rejser man på Economy Class, så må man medbringe maks. 30 kg bagage, mens Business Class og First Class tillader henholdsvis 40 og 50 kg. Uanset klasse må størrelsen på tasken ikke overstige 300 cm alt i alt, når man lægger længde, bredde og højde sammen.

På langt de fleste destinationer gælder ovennævnte bagageregler, men Qatar Airways opererer med en lang række særregler på rejser til eksempelvis Afrika, Brasilien, Canada og USA, hvor man generelt må have mere bagage med. Har man overvægt, så koster det omkring 250 DKK per kilo, og ønsker man at medtage specialudstyr, så koster det omkring 1.000 DKK – afhængig af vægt og genstand.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Qatar Airways
  • IATA-kode: QR
  • Grundlagt i: 1997
  • Hovedkvarter: Doha, Qatar
  • Hjemmeside: qatarairways.com/en-dk/homepage.html

Billige flybilletter med Qatar Airways hos Travellink sender dig ud på dine yndlingsdestinationer!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud