Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Qantas Airways med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Qantas Airways flytilbud

Book nu, før det er for sent.

Billund Sydney
11 okt. BLL - SYD
20 okt. SYD - BLL
17008kr
Pris pr. passager
København Perth
18 okt. CPH - PER
25 okt. PER - CPH
10609kr
Pris pr. passager
København Canberra
15 okt. CPH - CBR
21 okt. CBR - CPH
87985kr
Pris pr. passager
Billund Perth
14 okt. BLL - PER
18 okt. PER - BLL
13794kr
Pris pr. passager

Bedste Qantas Airways flytilbud

Book nu, før det er for sent.

SYD
11 okt. - 20 okt.
Billund Sydney
kr17008
Pris pr. passager
PER
18 okt. - 25 okt.
København Perth
kr10609
Pris pr. passager
CBR
15 okt. - 21 okt.
København Canberra
kr87985
Pris pr. passager
PER
14 okt. - 18 okt.
Billund Perth
kr13794
Pris pr. passager

Qantas Airways

Om Qantas Airways

Qantas Airways er det største flyselskab i Australien, hvor det har hovedbase i Sydney. Derudover har selskabet fokus på flere andre byer i form af Perth, Melbourne, Cairns, Los Angeles, Brisbane og Adelaide. Qantas Airways er desuden et af de grundlæggende medlemmer af alliancen oneworld, der blev stiftet tilbage i 1998. Alliancen tæller derudover selskaber som Malaysian Airlines, British Airways, American Airlines, Iberia, Finnair samt mange andre. Ydermere ejer selskabet også Jetstar – et australsk lavprisselskab.

Dette australske selskab dækker især en lang række indenrigsruter samt mange regionale ruter, der betjenes af en flåde på mere end 120 Qantas Airways-fly. Derfor er der rig mulighed for at opleve flere kontinenter til steder som Hong Kong, Beijing, Bangkok, Hobart, Darwin, Tokyo, Wellington og mange andre destinationer.

Online check-in

Når nu muligheden er der, så kan man lige så godt springe køen i lufthavnen over ved at foretage online check-in på forhånd. Det kan nemlig lade sig gøre, når man flyver med Qantas Airways. Man skal blot huske tidsfristen, der løber fra 24 timer før afgang og indtil 2 timer inden afrejse på internationale ture. På indenrigsruter i Australien lukkes der for muligheden 30 minutter inden afgang.

Man kan vælge at foretage online check-in fra en stationær enhed som en pc, hvorefter det er muligt at printe boardingkort ud. Det er naturligvis også muligt at logge ind via en mobil enhed på farten, så man modtager et elektronisk boardingkort, der blot skal scannes i lufthavnen.

Håndbagage regler

Det er helt op til de individuelle flyselskaber at bestemme den mængde, som passagerer må have med som håndbagage. Hos Qantas Airways tillader man 1 stk. håndbagage på maks. 7 kg, når man rejser på Economy Class. Størrelsen på tasken må enten være 56 x 36 x 23 cm eller 114 x 60 x 11 cm, hvilket vil sige enten 115 eller 185 cm alt i alt.

Hvis man rejser på Premium Economy, Business eller First Class, så er det tilladt at medbringe 2 stk. håndbagage med en samlet vægt på maks. 7 kg per taske. Man må enten medbringe 2 tasker på maks. 56 x 36 x 23 cm hver eller 1 taske på 56 x 36 x 23 cm samt 1 taske på 114 x 60 x 11 cm.

Check in bagage

På rejser med Qantas Airways er det destinationen, der afgør den tilladte mængde af check-in bagage. På internationale rejser minus USA og Canada anvender man vægt-princippet. Det betyder, at man på Economy må medbringe 30 kg, mens man på Premium Economy og Business Class må medbringe 40 kg. Rejser man derimod på First Class, så er det tilladt at medbringe 50 kg.

Når man rejser til enten USA eller Canada, så er det styk-princippet, der er gældende. Det betyder, at man på Economy og Premium Economy må medbringe 2 stk. check-in bagage på hver især 23 kg. Rejser man på Business- eller First Class, så er det tilladt at medbringe 3 x 32 kg.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Qantas Airways
  • IATA-kode: QF
  • Grundlagt i: 1920
  • Hovedkvarter: Sydney, Australien
  • Hjemmeside: qantas.com 

Book billige Qantas Airways-flybilletter hos Travellink, og din rejse bliver uforglemmelig!