Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Book fly hos Air New Zealand med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Air New Zealand

Om Air New Zealand

Air New Zealand blev startet helt tilbage i 1940 i Auckland, New Zealand. Den første tur gik fra selvsamme by til Sydney, og senere fulgte byer som Wellington, Christchurch og Los Angeles. Selskabet er også medlem af en af verdens største alliancer – nemlig Star Alliance, hvor det blev optaget i 1997. Alliancen består af en lang række selskaber som United Airlines, Lufthansa, Croatia Airlines, Austrian Airlines, SAS, Aegean Airlines og flere andre.

Her på Travellink er der masser af flyselskaber at vælge imellem, der alle har hver deres signatur. Det gælder også for dette new zealandske selskab, der ejer en flåde på 103 Air New Zealand-fly. Dermed er der mulighed for at flyve til destinationer som Hong Kong, Shanghai, Tahiti, Los Angeles, Fiji, Barcelona, London og mange andre steder.

Online check-in

Ønsker du også at minimere ventetiden i lufthavnen, så er det nemt, bekvemt og tidsbesparende at fortage online check-in på forhånd. Det er muligt hos Air New Zealand, hvor der åbnes op for denne digitale løsning 24 før afrejse. Derudover skal man huske at afslutte senest 1 time inden flyet letter.

Det er muligt at foretage online check-in hjemmefra, eller når man er på farten. Man skal blot logge ind med bookingnummer og efternavn, og uanset hvor man logger på fra, så er det muligt at printe boardingkort ud med det samme. Anvender man selskabets app eller en smartphone, så er det nok at vise boardingpasset i lufthavnen.

Håndbagage regler

Man kan ikke undvære håndbagage, når man skal ud og rejse, hvilket Air New Zealand er enige i. Selskabets håndbagagepolitik afhænger af billettypen, hvor man på Economy Class må medbringe 1 stk. på maks. 7 kg, mens man på Premium Economy og Business Class må medtage op til 14 kg. Hver en taske må maks. måle 118 cm alt i alt.

Det er ikke kun håndbagage, som rejsende gratis må medtage i kabinen, for selskabet tillader også alle passagerer at medbringe en personlig genstand i form af en lille håndtaske, pc-taske eller lignende ting. Vil man undgå ekstra gebyrer, så skal bagagereglerne naturligvis overholdes.

Check in bagage

Ligesom hos mange andre flyselskaber så er billettypen også afgørende for bagagemængden, når man flyver med Air New Zealand. På Economy Class må man medbringe 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg, mens man på Premium Economy må medtage 2 x 23 kg. Rejser på Business Class tillader derimod 2 x 32 kg check-in bagage. Uanset klasse, så må hver en taske maks. måle 158 cm alt i alt.

Hvis man ønsker at medbringe sportsudstyr på rejser med Air New Zealand, så kan man bruge den tilladte check-in bagage som mulighed. Har man brug for at medbringe yderligere bagage end den tilladte mængde på billetten, så kan det tilkøbes, hvor prisen er billigst online, og den er desuden afhængig af destinationen.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Air New Zealand
  • IATA-kode: NZ
  • Grundlagt i: 1940
  • Hovedkvarter: Auckland, New Zealand
  • Hjemmeside: airnewzealand.eu

Se frem til en rejse med billige Air New Zealand-flybilletter booket hos Travellink!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere

Air New Zealand flyreiser
Air New Zealand flyg