Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Jetstar med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Jetstar flytilbud

Sydney - Cairns
Retur fra 2.046kr
Melbourne - Hobart
Retur fra 879kr
Queenstown - Auckland
Retur fra 2.353kr
Sydney - Melbourne
Retur fra 3.171kr
Cairns - Bali
Retur fra 3.726kr
Se mere

Jetstar

Om Jetstar

Jetstar er et lavprisselskab med base i Australien, hvor det har hovedbase i Melbourne. Derudover har man fokus på forskellige byer i form af Sydney, Brisbane, Adelaide, Perth, Cairns, Auckland og flere andre. Selskabet er ejet af Qantas, som er medlem af alliancen oneworld sammen med British Airways, airberlin, Cathay Pacific, Finnair, Iberia og flere andre flyselskaber.

Dette australske selskab opererer i Asien, Australien og New Zealand med en flåde på mere end 70 Jetstar-fly. Dermed er der masser af spændende steder at rejse til, hvad enten det er til Tokyo, Bali, Manila, Singapore, Wellington, Hanoi, Phnom Penh, Taipei eller mange andre destinationer. Man har blandt andet vundet prisen som bedte lavprisselskab i Australien hos anerkendte Skytrax. Så se mere af verden med dette populære selskab.

Online check-in

Det er nemt og bekvemt at foretage check-in online, da man sparer tid i lufthavnen. Hos Jetstar er det også muligt at anvende denne løsning, og det kræver blot en pc, en browser samt en internetforbindelse. Der åbnes op for muligheden 48 timer før afrejse, og der lukkes igen 2 timer inden afgang.

Hvis man logger på via en pc, så er det muligt at printe boardingkortet ud efterfølgende, men man kan også gå hen til en af skrankerne i lufthavnen. Vælger man at foretage online check-in fra en smartphone, så modtager man et elektronisk boardingkort, som man ikke behøver at printe ud.

Håndbagage regler

Inden man flyver med Jetstar, så skal man være opmærksom på de gældende bagageregler. Hos dette populære lavprisselskab afhænger bagagemængden af billettypen. På Economy Basic, Plus eller Max må man medbringe maks. 7 kg håndbagage i kabinen. Rejser man på FlexiBiz må man medtage 10 kg, mens Business Class tillader 14 kg, der skal fordeles i 2 stk. bagage på maks. 7 kg hver især.

Hvad enten man rejser på den ene eller den anden klasse, så må hver en håndbagage maks. måle 56 x 36 x 23 cm. Derudover tillader selskabet, at alle passagerer må medtage én såkaldt personlig genstand i form af en lille håndtaske, en pc-taske, en paraply, et kamera eller lignende.

Check in bagage

Når man medbringer bagage til check-in på en rejse med Jetstar, så er det ligeledes billettypen der afgør den tilladte mængde. Economy Starter og Economy FlexiBiz tillader ingen check-in bagage, mens Economy Plus tillader 20 kg. Rejser man derimod på Economy Max eller Business Class, så må man medbringe maks. 30 kg bagage til check-in.

Hos Jetstar er det altid muligt at tilkøbe ekstra bagage, hvis man har behov for det. På Economy eller FlexiBiz kan man købe 15, 20, 25, 30, 35 eller 40 kg. På en Economy Plus kan man købe op til 20 kg ekstra, mens man på Economy Max eller Business Class kan købe op til 10 kg check-in bagage ekstra.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Jetstar
  • IATA-kode: JQ
  • Grundlagt i: 2004
  • Hovedkvarter: Melbourne, Australien
  • Hjemmeside: jetstar.com/au/en/home

Nyd godt af billige Jetstar-flybilletter på Travellink, hvor vi sender dig ud at rejse til budgetpriser!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere