Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra Aalborg til Paris

-
-
-
-

Last minute-flyvninger fra Aalborg til Paris

Book nu, før det er for sent

Aalborg Paris
ons., 07 aug. AAL - ORY
lør., 10 aug. ORY - AAL
2563kr.
Pris pr. passager
Aalborg Paris
tor., 25 jul. AAL - ORY
684kr.
Pris pr. passager
Aalborg Paris
søn., 11 aug. AAL - CDG
tor., 15 aug. CDG - AAL
1781kr.
Pris pr. passager
Aalborg Paris
man., 22 jul. AAL - CDG
fre., 26 jul. CDG - AAL
2665kr.
Pris pr. passager
Aalborg Paris
tir., 30 jul. AAL - CDG
ons., 31 jul. CDG - AAL
2424kr.
Pris pr. passager
Aalborg Paris
fre., 02 aug. AAL - CDG
man., 05 aug. CDG - AAL
3196kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
33% Togrejser i Paris er 33 % billigere end i Aalborg.
Aalborg 24kr.
Paris 16,06kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
33% Et måltid i Paris er 33 % billigere end et måltid i Aalborg.
Aalborg 200kr.
Paris 134,47kr.
Vekselkurs
1 DKK = 0.14 EUR
1 EUR = 7.53 DKK
Sidst kontrolleret 16 juli 2024
Afstand: 1040 kms
Lufthavne i Aalborg
Aalborg (AAL) Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Paris
Charles De Gaulle (CDG) Afstand fra byens centrum: 23 kms
Orly (ORY) Afstand fra byens centrum: 15 kms
Paris Beauvais (BVA) Afstand fra byens centrum: 68 kms
Pontoise Cormeilles (POX) Afstand fra byens centrum: 34 kms
Paris - Le Bourget (LBG) Afstand fra byens centrum: 14 kms
Villacoublay Velizy (VIY) Afstand fra byens centrum: 15 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Aalborg

Med sit minimalistiske design, der åbner sig op mod omverdenen i form af gigantiske glaspartier, står Aalborg Lufthavn som en markant og vigtig bygning i det nordjyske. Herfra bringer selskaber som SAS, Norwegian og Air France dig med fly fra Aalborg til Paris. Det sker fra en af de i alt 11 gates, der er fordelt over stueplan og 1 sal. Med gratis Wi-Fi, ladestandere til elbiler samt legeområde for børn er lufthavnen totalt gearet med alle former for services, man kan ønske sig. Læg dertil spisesteder, rejsebureauer, mødelokaler, hæveautomat og flere andre ting til – og du har den perfekte base, inden turen går mod Paris.

Transport til Aalborg lufthavn

Hvad har du det bedst med, når du skal afsted til lufthavnen? Er du typen, der selv kører, så kør via Vesterbro/Rute 180 og videre ad Rute 55. I løbet af blot ca. 6 km vil du allerede være fremme, så du kan komme med fly Aalborg Paris. Lad blot bilen stå på en af de 5000 gratis parkeringspladser. Vælger du at lade en anden person køre for dig, så kan du blive sat af helt oppe ved check-in i Direct Parking, hvor man kan holde gratis den første time. Ellers kan du betale en busbillet og hoppe på nummer 12, 70, 71 eller 200. Du kan også hyre en taxi.

Transport til Paris

Paris er en af de byer i verden, hvor der knipses allermest med selfie-knappen. Den er nemlig en af de mest besøgte storbyer – og man forstår hvorfor! Ikoniske attraktioner som Eiffeltårnet, Triumfbuen, Champs-Élysées, Notre Dame, Louvre og Seinen har alle dage draget folk fra hele verden til denne fascinerende metropol. Derfor er du ikke alene, når du bestiller flybilletter Aalborg Paris, for alle vil have et glimt af byen, der er på enhver to-do-liste. Man kommer heller ikke udenom alsidigheden indenfor fransk gastronomi, der bringer dig lige fra lokale gadekøkkener og op til Michelin-restauranter. Husk også at smage de farverige macarons samt de overdådige konditorkager sammen med noget varmt til ganen.

Transport til Paris centrum

Enhver storby med respekt for sig selv har mere end én international lufthavn, hvilket også er selvskrevet med Paris. Den mest kendte er Charles de Gaulle, der ligger godt 30 km fra centrum. Busserne Le Bus Direct samt Roissybus kører direkte til byen. RER-tog er også en mulighed fra T2 eller T3. Orly er den anden mest anvendte lufthavn 13 km syd for Paris samt et årligt passagerantal på over 26 millioner. Herfra kan man også tage en Le Bus Direct i form af nummer 1 eller 3. Orlybus er også tilgængelig, så du kommer nemt ind til alle seværdighederne. I begge lufthavne kan man også hyre en taxi eller leje en bil.