Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra Billund til Paris

Last minute-flyvninger fra Billund til Paris

Book nu, før det er for sent

Billund Paris
tor., 01 aug. BLL - CDG
søn., 04 aug. CDG - BLL
2810kr.
Pris pr. passager
Billund Paris
tir., 30 jul. BLL - CDG
373kr.
Pris pr. passager
Billund Paris
lør., 20 jul. BLL - CDG
tir., 23 jul. CDG - BLL
999kr.
Pris pr. passager
Billund Paris
ons., 17 jul. BLL - CDG
fre., 19 jul. CDG - BLL
2012kr.
Pris pr. passager
Billund Paris
tor., 25 jul. BLL - CDG
søn., 28 jul. CDG - BLL
3119kr.
Pris pr. passager
Billund Paris
man., 05 aug. BLL - CDG
tor., 08 aug. CDG - BLL
2209kr.
Pris pr. passager

Rute information

Afstand: 891 kms
Lufthavne i Billund
Billund (BLL) Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Paris
Charles De Gaulle (CDG) Afstand fra byens centrum: 23 kms
Orly (ORY) Afstand fra byens centrum: 15 kms
Paris Beauvais (BVA) Afstand fra byens centrum: 68 kms
Pontoise Cormeilles (POX) Afstand fra byens centrum: 34 kms
Paris - Le Bourget (LBG) Afstand fra byens centrum: 14 kms
Villacoublay Velizy (VIY) Afstand fra byens centrum: 15 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Billund

Billund Lufthavn er nærmest en lille by i sig selv. Der kunne man sagtens blive i flere dage, hvis det skulle være, da spisesteder, butikker, tankstation, oplader til el-bil, gratis wi-fi og meget andet er tilgængeligt. Men når nu man ikke kan vente med at komme med fly fra Billund til Paris, så er det heller ikke så tosset at forlade lufthavnen. De ansatte sørger nemlig for, at man som rejsende får den bedste start på ferien. Topmoderne faciliteter kombineret med en ny terminal fra 2002 gør det til en fornøjelse at tjekke ind, shoppe og boarde, inden man stiger ombord.

Transport til Billund lufthavn

Selvom flere byer efterhånden har fået deres egen lufthavn, så er Billund Lufthavn stadig en af de mest foretrukne at rejse fra. Den er også nem at komme til fra hele Danmark, så det er intet problem at bestille flybilletter Billund Paris. Uanset hvilken retning, man kommer fra, så fører Rute 28 og 30 hen til terminalen. Rejser man med bus, så er der ligeledes gode forbindelser – uanset hvilken egn man kommer fra. Alle de større byer hele vejen rundt om Billund har deres egne linjer, der bringer dig trygt frem og tilbage. Tog kører der endnu ingen af til byen, men man kan tage bussen videre fra de nærliggende stationer.

Transport til Paris

Der er mange gode grunde til at rejse til byernes by. Paris fylder dig nemlig op med sanseindtryk og masser af oplevelser. Det parisiske køkken er i en klasse for sig, og det samme gælder for drikkevarerne. Når man har spist sig mæt i både mad og desserter, kan man forbrænde kalorierne med en omgang sightseeing – og der er nok at tage fat på! Klassikere som Eiffeltårnet og Triumfbuen skal med på to-do-listen, mens den gotiske arkitektur ved Notre Dame også er imponerende. Når mørket falder på, så er det værd at aflægge Moulin Rouge et besøg – en kabaret-oplevelse, man aldrig glemmer.

Transport til Paris centrum

Der er flere muligheder, når fly Billund Paris lander i den franske storby. Det sker enten i Charles de Gaulle eller Orly, som ligger henholdsvis nord og syd for byen. Le Bus Direct kører fra begge lufthavne og ind til centrum. Charles de Gaulle har desuden også en anden busforbindelse kaldet Roissybus, mens Orly også har sin egen linje i form af Orly Bus. Taxikørsel kan hyres ude foran indgangen i begge lufthavne, og ønsker man selv at køre kan der også lejes en bil i de respektive ankomsthaller. Dermed er det blot at sætte sig til rette i det ene eller andet transportmiddel og lade rejsen begynde!