Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Fly fra Aalborg til Alicante

Last minute-flyvninger fra Aalborg til Alicante

Book nu, før det er for sent

Aalborg Alicante
tir., 23 apr. AAL - ALC
lør., 27 apr. ALC - AAL
2082kr.
Pris pr. passager
Aalborg Alicante
lør., 27 apr. AAL - ALC
378kr.
Pris pr. passager
Aalborg Alicante
man., 13 maj AAL - ALC
tor., 16 maj ALC - AAL
1664kr.
Pris pr. passager
Aalborg Alicante
søn., 28 apr. AAL - ALC
tir., 30 apr. ALC - AAL
1797kr.
Pris pr. passager
Aalborg Alicante
fre., 03 maj AAL - ALC
man., 06 maj ALC - AAL
2246kr.
Pris pr. passager
Aalborg Alicante
ons., 08 maj AAL - ALC
søn., 12 maj ALC - AAL
4861kr.
Pris pr. passager

Rute information

Sammenligning af prisniveau

Tog Lokal, enkeltbillet
50% Togrejser i Alicante er 50 % billigere end i Aalborg.
Aalborg 24kr.
Alicante 11,1kr.
Måltid Restaurant i mellemklassen
35% Et måltid i Alicante er 35 % billigere end et måltid i Aalborg.
Aalborg 150kr.
Alicante 97,13kr.
Vekselkurs
1 DKK = 0.14 EUR
1 EUR = 7.53 DKK
Sidst kontrolleret 16 april 2024
Afstand: 2213 kms
Lufthavne i Aalborg
Aalborg (AAL) Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Alicante
Alicante (ALC) Afstand fra byens centrum: 4 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Aalborg

Som Danmarks fjerde største by er Aalborg omdrejningspunktet for det kulturelle leben i Nordjylland. Her finder man alt, hvad hjertet begærer af musikoplevelser, sport, shopping og andre underholdningsmæssige værdier. Enhver storby er naturligvis forbundet til omverdenen, hvilket for den nordjyske hovedstads vedkommende sker via Aalborg Lufthavn. Den blev grundlagt, som en af de første i provinsen udenfor København, for over 80 år siden, så det er et sted, hvor man er vant til masser af lufttrafik. Lufthavnen består af en enkelt, arkitekttegnet terminal, som løbende er udvidet og restaureret. Der bydes også på gratis parkering samt Wi-Fi. Så du får den bedste start, inden du skal med fly fra Aalborg til Alicante.

Transport til Aalborg lufthavn

Når først du har bestilt dine flybilletter fra Aalborg til Alicante, så skal du til at overveje, hvordan du kommer til lufthavnen. Rigtig mange vælger at køre i bil til Aalborg Lufthavn, da parkeringsmulighederne er mange og gratis. Så kan du også køre helt til stedet og hoppe i bilen igen, når du er landet fra Alicante. Man kan også benytte Direct Parking, der er super bekvemmelig, hvis man ønsker at holde så tæt på check-in som muligt. Ønsker man at benytte offentlig transport, så kører der busser mange gange dagligt fra bymidten, hvorfra det tager en times tid at nå ud til lufthavnen.

Transport til Alicante

Alicante er en skøn perle, der ligger på den spanske østkyst – direkte ud til det smukke Middelhav. Byen emmer af historisk charme, der er formet og udviklet gennem mere end 7.000 år. Den gamle Borg, Santa Barbara, ligger smukt hævet over byen og havnen og er et must-see, når man nu endelig har bestilt en tur med et af de mange fly Aalborg-Alicante. Da byen netop ligger ved havet, er der gode muligheder for at dase på en af de mange badevenlige strande eller dyrke vandsportsaktiviteter som surfing eller kajak. Det er også værd at tage på Segway-tur og opleve alt fra rådhusbygningen og den smukke esplanade med de mange marmorsten.

Transport til Alicante centrum

Når man ankommer fra Aalborg til Alicante lander man i Alicante Lufthavn, der ligger blot 9 km sydvest for bymidten. Det er den femte mest travle lufthavn i hele Spanien, så der er masser af lufttrafik over terminalerne. Ønsker man at opleve lidt mere end blot centrum, så kan man leje en bil direkte i lufthavnen, så man har friheden til at køre, hvorhen man vil. Hvis man hellere vil sidde og slappe af i en bus, så kører der en ca. hvert 20. minut udenfor lufthavnen, som tager dig ind til centrum i løbet af en god halv time. Søger man lidt hurtigere transport, så benyt en af de mange taxaer.