Fly fra Aalborg til Alicante

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
  • Sammenlign de bedste tilbud
  • Flyv til Alicante fra 1392 €

Afbudsrejser til Alicante

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Aalborg

Afrejse sø, 12 04 2020 Hjemrejse lø, 18 04 2020
AAL Aalborg
ALC Alicante
hjemrejse fra 1509kr
Afrejse lø, 9 05 2020 Hjemrejse lø, 16 05 2020
AAL Aalborg
ALC Alicante
hjemrejse fra 1391kr
Rute information
Find brugbart information om Aalborg og Alicante til at planlægge din rejse
Sammenligning af prisniveau
Vekselkurs
1.00 DKK = 0.14 EUR
Danish Krone Euro
1 EUR = 7.53 DKK
Sidst kontrolleret 03 april 2020
Tog
Lokal, enkeltbillet
51%

Togrejser i Alicante er 51 % billigere end i Aalborg.

Aalborg
22kr
Alicante
10,82kr
Måltid
Restaurant i mellemklassen
25%

Et måltid i Alicante er 25 % billigere end et måltid i Aalborg.

Aalborg
120kr
Alicante
89,58kr
Taxa
Normal starttakst i dagtimerne
32%

En taxatur i Alicante er 32 % billigere end i Aalborg.

Aalborg
40kr
Alicante
27,25kr
Kaffe
Almindelig cappuccino
70%

Kaffe i Alicante er 70 % billigere end i Aalborg.

Aalborg
43,22kr
Alicante
12,77kr
( Lufthavne i Aalborg
  • ? Aalborg (AAL)
    Afstand fra byens centrum: 2 kms
) Lufthavne i Alicante
  • ? Alicante (ALC)
    Afstand fra byens centrum: 4 kms
L Afstand: 2213 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Aalborg

Som Danmarks fjerde største by er Aalborg omdrejningspunktet for det kulturelle leben i Nordjylland. Her finder man alt, hvad hjertet begærer af musikoplevelser, sport, shopping og andre underholdningsmæssige værdier. Enhver storby er naturligvis forbundet til omverdenen, hvilket for den nordjyske hovedstads vedkommende sker via Aalborg Lufthavn. Den blev grundlagt, som en af de første i provinsen udenfor København, for over 80 år siden, så det er et sted, hvor man er vant til masser af lufttrafik. Lufthavnen består af en enkelt, arkitekttegnet terminal, som løbende er udvidet og restaureret. Der bydes også på gratis parkering samt Wi-Fi. Så du får den bedste start, inden du skal med fly fra Aalborg til Alicante.

Transport til Aalborg lufthavn

Når først du har bestilt dine flybilletter fra Aalborg til Alicante, så skal du til at overveje, hvordan du kommer til lufthavnen. Rigtig mange vælger at køre i bil til Aalborg Lufthavn, da parkeringsmulighederne er mange og gratis. Så kan du også køre helt til stedet og hoppe i bilen igen, når du er landet fra Alicante. Man kan også benytte Direct Parking, der er super bekvemmelig, hvis man ønsker at holde så tæt på check-in som muligt. Ønsker man at benytte offentlig transport, så kører der busser mange gange dagligt fra bymidten, hvorfra det tager en times tid at nå ud til lufthavnen.

Transport til Alicante

Alicante er en skøn perle, der ligger på den spanske østkyst – direkte ud til det smukke Middelhav. Byen emmer af historisk charme, der er formet og udviklet gennem mere end 7.000 år. Den gamle Borg, Santa Barbara, ligger smukt hævet over byen og havnen og er et must-see, når man nu endelig har bestilt en tur med et af de mange fly Aalborg-Alicante. Da byen netop ligger ved havet, er der gode muligheder for at dase på en af de mange badevenlige strande eller dyrke vandsportsaktiviteter som surfing eller kajak. Det er også værd at tage på Segway-tur og opleve alt fra rådhusbygningen og den smukke esplanade med de mange marmorsten.

Transport til Alicante centrum

Når man ankommer fra Aalborg til Alicante lander man i Alicante Lufthavn, der ligger blot 9 km sydvest for bymidten. Det er den femte mest travle lufthavn i hele Spanien, så der er masser af lufttrafik over terminalerne. Ønsker man at opleve lidt mere end blot centrum, så kan man leje en bil direkte i lufthavnen, så man har friheden til at køre, hvorhen man vil. Hvis man hellere vil sidde og slappe af i en bus, så kører der en ca. hvert 20. minut udenfor lufthavnen, som tager dig ind til centrum i løbet af en god halv time. Søger man lidt hurtigere transport, så benyt en af de mange taxaer.

Andre relevante ruter