Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Fly fra Aalborg til Alicante

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flyrejser hos over 660 flyselskaber
  • Sammenlign de bedste tilbud
  • Flyrejser til Alicante til den bedste pris

Afbudsrejser til Alicante

Bedste fly tilbud fra lufthavne nær Aalborg

Afrejse ti, 14 dec. Hjemrejse ti, 21 dec.
AAL Aalborg
ALC Alicante
hjemrejse fra 861kr
Afrejse fr, 31 dec. Hjemrejse to, 06 jan.
AAL Aalborg
ALC Alicante
hjemrejse fra 1.758kr
Rute information
Find brugbart information om Aalborg og Alicante til at planlægge din rejse
Sammenligning af prisniveau
Vekselkurs
1.00 DKK = 0.14 EUR
Danish Krone Euro
1 EUR = 7.5 DKK
Sidst kontrolleret 02 december 2021
Tog
Lokal, enkeltbillet
51%

Togrejser i Alicante er 51 % billigere end i Aalborg.

Aalborg
22kr
Alicante
10,78kr
Måltid
Restaurant i mellemklassen
27%

Et måltid i Alicante er 27 % billigere end et måltid i Aalborg.

Aalborg
122kr
Alicante
89,24kr
Taxa
Normal starttakst i dagtimerne
24%

En taxatur i Alicante er 24 % billigere end i Aalborg.

Aalborg
49kr
Alicante
37,18kr
Kaffe
Almindelig cappuccino
63%

Kaffe i Alicante er 63 % billigere end i Aalborg.

Aalborg
35,42kr
Alicante
13,07kr
Lufthavne i Aalborg
  • ( Aalborg (AAL)
    Afstand fra byens centrum: 2 kms
Lufthavne i Alicante
  • ( Alicante (ALC)
    Afstand fra byens centrum: 4 kms
K Afstand: 2213 kms

Til og fra lufthavnene

Fly fra Aalborg

Som Danmarks fjerde største by er Aalborg omdrejningspunktet for det kulturelle leben i Nordjylland. Her finder man alt, hvad hjertet begærer af musikoplevelser, sport, shopping og andre underholdningsmæssige værdier. Enhver storby er naturligvis forbundet til omverdenen, hvilket for den nordjyske hovedstads vedkommende sker via Aalborg Lufthavn. Den blev grundlagt, som en af de første i provinsen udenfor København, for over 80 år siden, så det er et sted, hvor man er vant til masser af lufttrafik. Lufthavnen består af en enkelt, arkitekttegnet terminal, som løbende er udvidet og restaureret. Der bydes også på gratis parkering samt Wi-Fi. Så du får den bedste start, inden du skal med fly fra Aalborg til Alicante.

Transport til Aalborg lufthavn

Når først du har bestilt dine flybilletter fra Aalborg til Alicante, så skal du til at overveje, hvordan du kommer til lufthavnen. Rigtig mange vælger at køre i bil til Aalborg Lufthavn, da parkeringsmulighederne er mange og gratis. Så kan du også køre helt til stedet og hoppe i bilen igen, når du er landet fra Alicante. Man kan også benytte Direct Parking, der er super bekvemmelig, hvis man ønsker at holde så tæt på check-in som muligt. Ønsker man at benytte offentlig transport, så kører der busser mange gange dagligt fra bymidten, hvorfra det tager en times tid at nå ud til lufthavnen.

Transport til Alicante

Alicante er en skøn perle, der ligger på den spanske østkyst – direkte ud til det smukke Middelhav. Byen emmer af historisk charme, der er formet og udviklet gennem mere end 7.000 år. Den gamle Borg, Santa Barbara, ligger smukt hævet over byen og havnen og er et must-see, når man nu endelig har bestilt en tur med et af de mange fly Aalborg-Alicante. Da byen netop ligger ved havet, er der gode muligheder for at dase på en af de mange badevenlige strande eller dyrke vandsportsaktiviteter som surfing eller kajak. Det er også værd at tage på Segway-tur og opleve alt fra rådhusbygningen og den smukke esplanade med de mange marmorsten.

Transport til Alicante centrum

Når man ankommer fra Aalborg til Alicante lander man i Alicante Lufthavn, der ligger blot 9 km sydvest for bymidten. Det er den femte mest travle lufthavn i hele Spanien, så der er masser af lufttrafik over terminalerne. Ønsker man at opleve lidt mere end blot centrum, så kan man leje en bil direkte i lufthavnen, så man har friheden til at køre, hvorhen man vil. Hvis man hellere vil sidde og slappe af i en bus, så kører der en ca. hvert 20. minut udenfor lufthavnen, som tager dig ind til centrum i løbet af en god halv time. Søger man lidt hurtigere transport, så benyt en af de mange taxaer.

Andre relevante ruter

Fly fra Ålborg til Alicante
Flyg från Ålborg till Alicante