Norway (NOK)

Book fly hos Alaska Airlines med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Alaska Airlines flytilbud

Los Angeles - {var.firstDestinationCityName}
Los Angeles - Austin, TX
Retur fra 1.960kr
San Jose - San Diego
Retur fra 677kr

Alaska Airlines

Om Alaska Airlines

Alaska Airlines har rødder helt tilbage til 1932, men det var først i 1944, at selskabet fik sit nuværende navn. Det har base i Sea Tac i USA, og derudover har det fokus på flere andre byer i form af Los Angeles, Portland, San Francisco og San Diego. Alaska Airlines er ikke medlem af nogen alliance, men det er ejet af Alaska Air Group, der også ejer Horizon Air og Virgin America. Derudover har man indgået partnerskaber med selskaber som KLM, Cathay Pacific, Icelandair, Qantas og flere andre.

I USA er mulighederne mange, hvilket også gælder inden for udvalget af flyselskaber. Dette amerikanske selskab ejer en flåde på 153 Alaska Airlines-fly, der bringer rejsende ud til mere end 100 destinationer, som eksempelvis Havana, Dallas, New York, Mexico City, Honolulu og mange andre steder.

Online check-in

Alaska Airlines flyver primært indenrigs i Amerika samt til enkelte regionale destinationer. Som altid er det også muligt at foretage online check-in hos dette populære selskab, hvor der åbnes op for muligheden fra 24 timer og op til 1 time før afgang. Dette tidsspænd gælder desuden altid i USA, når man snakker om online check-in.

Det er altid en fordel at kunne spare tid i lufthavnen, og det kan man netop ved at logge ind med bookingnummer samt ved at vælge afgangslufthavn. Sidder man ved en pc, så er det blot at printe boardingkort ud, og bruger man en tablet eller smartphone, så kan det gemmes direkte på enheden.

Håndbagage regler

Selvom dette amerikanske flyselskab byder på billige Alaska Airlines-flybilletter, så er det tilladt at medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 8 kg uden ekstra betaling. Denne medbragte taske i kabinen må desuden maks. måle 61 x 43 x 25 cm, og den skal opbevares i skabene ovenover sæderne.

Foruden den tilladte mængde af håndbagage, så tillader Alaska Airlines alle passagerer, at de må medbringe yderligere 1 stk. personlig bagage i kabinen. Det kan være i form af en hovedpude, paraply, læsestof eller lignende, som kan opbevares under sædet foran. Overholdes reglerne ikke, risikerer man at skulle af med et gebyr.

Check in bagage

Da Alaska Airlines gør alt for at holde billetpriserne nede, så kører de i stedet med en strategi, hvor man skal betale et beløb, hvis man ønsker at medbringe check-in bagage. Det koster ca. 155 DKK per taske for de første to tasker, man medbringer til check-in. Ønsker man at medbringe en tredje taske, så koster det ca. 470 DKK.

Rejser man med sportsudstyr på et Alaska Airlines-fly, så er det tilladt at pakke det ned i den medbragte check-in bagage, så længe udstyret overholder de gældende regler, hvilket vil sige maks. 130 cm alt i alt samt maks. 23 kg. Hvis man har overvægt i form af ekstra kilo eller en for stor taske, så koster det knap 500 DKK.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Alaska Airlines
  • IATA-kode: AS
  • Grundlagt i: 1932
  • Hovedkvarter: Sea Tac, USA
  • Hjemmeside: alaskaair.com

Indtag USA og flere andre lande med billige flybilletter fra Alaska Airlines booket her på Travellink!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere

Alaska Airlines flyreiser