Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Finnair med Travellink

Bedste Finnair flytilbud

Book nu, før det er for sent

HEL
09 mar. - 09 mar.
København Helsinki
kr.2052
Pris pr. passager
RVN
15 mar. - 20 mar.
København Rovaniemi
kr.3152
Pris pr. passager
OMA
07 mar. - 11 mar.
København Omaha, NE
kr.3695
Pris pr. passager
CPH
07 mar. - 15 mar.
Bali København
kr.8015
Pris pr. passager
PER
15 mar. - 17 mar.
København Perth
kr.39038
Pris pr. passager
DAC
09 mar. - 15 mar.
København Dhaka
kr.8584
Pris pr. passager

Finnair

Om Finnair

Man kan høre det på navnet – Finnair er netop fra Finland, hvor det blev stiftet helt tilbage i 1923. I dag benytter man lufthavnen i Helsinki som hovedbase, og man har senest vundet en pris som bedste flyselskab i Nordeuropa. Det er medlem af alliancen oneworld, der også tæller selskaber som Japan Airlines, Iberia, British Airways, Cathay Pacific, Malaysian Airlines, American Airlines og flere andre.

Dette finske flyselskab har et rigtig godt ry på den internationale scene, og der er gode muligheder for at opleve verden i et af selskabets 60 Finnair-fly. Rutekortet tæller destinationer som Prag, Tallinn, Paris, Malaga, Shanghai, Brisbane, Osaka, Miami, Tel Aviv og mange andre spændende steder.

Online check-in

Hvis man vil have ekstra tid til at shoppe, slappe af eller drikke kaffe i lufthavnen, så er det en fordel at foretage online check-in på forhånd. Det er muligt fra en pc eller gadget, hvor man blot logger ind med efternavn og bookingnummer. Der åbnes op for denne mulighed fra 36 timer og op til 1 time før afrejse.

Hvis man logger ind fra en pc, så er det muligt at printe boardingkort ud så snart, man har afsluttet online check-in. Anvender man en smartphone, så modtager man et elektronisk boardingkort, der blot skal vises i lufthavnen.

Håndbagage regler

Har man kun håndbagage med på rejsen med Finnair, så kan man nemt og bekvemt gå direkte ombord efter online check-in. På Economy Class er det nemlig tilladt at medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 8 kg. Rejser man på Business Class, så må man til gengæld medbringe 2 stk. håndbagage i kabinen med en maksimal samlet vægt på 10 kg.

Uanset hvilken klasse man rejser på, må hver håndbagage maks. måle 56 x 45 x 25 cm. Derudover må hver passager medtage yderligere 1 stk. personlig bagage, der forstås som en lille håndtaske, en pc-taske eller lignende med følgende maks. mål: 40 x 30 x 15 cm.

Check in bagage

Billige Finnair-flybilletter er bestilt, og hvad er så næste skridt? Jo, man skal naturligvis kende selskabets bagageregler. Hos Finnair er reglerne delt op i billettype og destination, hvor Economy Light ikke tillader check-in bagage, mens man på Economy Value/Basic må medbringe 1 stk. på maks. 23 kg.

På Economy Pro/Flexible må man til Europa, Asien og Mellemøsten medbringe 2 stk. check-in bagage på maks. 23 kg hver især, mens man på rejser til og fra Nordamerika må medbringe 1 stk. på maks. 23 kg. Flyver man på Business Class, er det tilladt at medbringe 3 stk. check-in bagage på maks. 23 kg hver især til og fra Asien, mens Nordamerika, Europa og Mellemøsten tillader maks. 2 stk. på maks. 23 kg hver især. Uanset klasse og destination må hver taske maks. måle 158 cm alt i alt.

Flyselskab information

Book billige flybilletter hos Travellink og rejs med Finnair til nære eller fjerne himmelstrøg!