Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Eurowings med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Eurowings flytilbud

Book nu, før det er for sent

København Prag
24 dec. CPH - PRG
28 dec. PRG - CPH
1349kr
Pris pr. passager
København Berlin
18 dec. CPH - BER
21 dec. BER - CPH
714kr
Pris pr. passager
Prag København
17 dec. PRG - CPH
19 dec. CPH - PRG
1004kr
Pris pr. passager
Hamborg Las Palmas
22 dec. HAM - LPA
27 dec. LPA - HAM
1915kr
Pris pr. passager
Zürich Hamborg
17 dec. ZRH - HAM
20 dec. HAM - ZRH
1344kr
Pris pr. passager
Hamborg Amsterdam
22 dec. HAM - AMS
29 dec. AMS - HAM
888kr
Pris pr. passager

Bedste Eurowings flytilbud

Book nu, før det er for sent

PRG
24 dec. - 28 dec.
København Prag
kr1349
Pris pr. passager
BER
18 dec. - 21 dec.
København Berlin
kr714
Pris pr. passager
CPH
17 dec. - 19 dec.
Prag København
kr1004
Pris pr. passager
LPA
22 dec. - 27 dec.
Hamborg Las Palmas
kr1915
Pris pr. passager
HAM
17 dec. - 20 dec.
Zürich Hamborg
kr1344
Pris pr. passager
AMS
22 dec. - 29 dec.
Hamborg Amsterdam
kr888
Pris pr. passager

Eurowings

Om Eurowings

Eurowings er et tysk selskab med hovedkvarter i Düsseldorf, hvorfra det startede i 1993, og i samme by ligger én af selskabets hovedlufthavne. Andre hubs finder man blandt andet i Hamborg, Wien og Berlin, hvorfra nogle af selskabets 60 Eurowings-fly afgår. Efter sammensmeltningen med Germanwings har man ændret profil fra at være et regionalt selskab og til nu at fokusere på lavprisbilletter til både Europa og andre steder i verden.

Eurowings byder både på korte, mellemlange og lange flyruter til byer som Bangkok, Las Vegas, Athen, Madrid, Zagreb, Budapest, Chania, Rom og mange andre destinationer. Udover at være medlem af Star Alliance, så er man også datterselskab til Lufthansa. Ydermere har man også fælles aftaler med selskaber som Air Canada, Singapore Airlines, Austrian Airlines, All Nippon Airways og flere andre.

Online check-in

Eurowings check-in kan foretages online op til 72 timer før afgang, så man sparer tid i lufthavnen. Man skal blot logge ind på selskabets hjemmeside fra en browser på en pc eller en smartphone, hvorefter det er muligt at printe boardingkort. En anden mulighed er selskabets app, hvorfra man blot behøver at vise boardingkortet på sin smartphone i lufthavnen.

Alt afhængig af destination og afgangslufthavn, så lukkes der for online check-in fra 3 timer og op til 40 minutter før afgang. Alt man behøver for at logge ind er det personlige, sekscifrede bookingnummer samt ens efternavn – og vupti, så er man klar til at klikke check-in.

Håndbagage regler

Når man flyver med Eurowings, så er det tilladt at medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 8 kg samt følgende maks. mål: 55 x 40 x 23 cm. Derudover tillader selskabet, at man må medbringe yderligere én lille taske på maks. 40 x 30 x 10 cm, hvilket normalt svarer til en håndtaske eller en pc-taske.

Rejser man med spædbørn, så er det gratis at medbringe en bæresele eller andre former for nødvendige remedier. Hvis håndbagagen overstiger de tilladte mål og kiloantal, så skal man enten betale et gebyr eller lade selskabet transportere den som check-in bagage.

Check in bagage

Hos Eurowings er det billettypen, der afgør hvor mange stykker check-in bagage, man må medbringe. Rejser man på en BASIC, så skal der betales fra ca. 60 DKK for at medbringe en taske på op til 23 kg, og prisen afhænger af destinationen. Booker man i stedet en SMART, så må man tage 1 stk. bagage på maks. 23 kg med til check-in, og flyver man på en BEST-billet, så kan man medtage 2 tasker på maks. 23 kg hver især.

Hvis man ønsker at medbringe yderligere en taske på 23 kg til check-in, når man rejser på BASIC eller SMART, så koster det ca. mellem 560 og 1.100 DKK, afhængig af ruten. Ønsker man at tilføje ekstra bagage senere, så skal man blot logge ind med reservationsnummer og efternavn, hvorefter man også kan tilføje specialbagage samt vælge andre services.

Flyselskab information

Afsted til andre himmelstrøg med en flybillet fra Eurowings her på Travellink!