Norway (NOK)

Book fly hos Eurowings med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Eurowings flytilbud

Hamborg - Budapest
Hamborg - Budapest
Retur fra 490kr
Hamborg - München
Hamborg - München
Retur fra 570kr
Hamborg - Stuttgart
Retur fra 623kr
Hamborg - Larnaca
Retur fra 1.227kr
Hamborg - Prag
Retur fra 502kr
Zürich - Hamborg
Retur fra 626kr
Se mere

Eurowings

Om Eurowings

Eurowings er et tysk selskab med hovedkvarter i Düsseldorf, hvorfra det startede i 1993, og i samme by ligger én af selskabets hovedlufthavne. Andre hubs finder man blandt andet i Hamborg, Wien og Berlin, hvorfra nogle af selskabets 60 Eurowings-fly afgår. Efter sammensmeltningen med Germanwings har man ændret profil fra at være et regionalt selskab og til nu at fokusere på lavprisbilletter til både Europa og andre steder i verden.

Eurowings byder både på korte, mellemlange og lange flyruter til byer som Bangkok, Las Vegas, Athen, Madrid, Zagreb, Budapest, Chania, Rom og mange andre destinationer. Udover at være medlem af Star Alliance, så er man også datterselskab til Lufthansa. Ydermere har man også fælles aftaler med selskaber som Air Canada, Singapore Airlines, Austrian Airlines, All Nippon Airways og flere andre.

Online check-in

Eurowings check-in kan foretages online op til 72 timer før afgang, så man sparer tid i lufthavnen. Man skal blot logge ind på selskabets hjemmeside fra en browser på en pc eller en smartphone, hvorefter det er muligt at printe boardingkort. En anden mulighed er selskabets app, hvorfra man blot behøver at vise boardingkortet på sin smartphone i lufthavnen.

Alt afhængig af destination og afgangslufthavn, så lukkes der for online check-in fra 3 timer og op til 40 minutter før afgang. Alt man behøver for at logge ind er det personlige, sekscifrede bookingnummer samt ens efternavn – og vupti, så er man klar til at klikke check-in.

Håndbagage regler

Når man flyver med Eurowings, så er det tilladt at medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 8 kg samt følgende maks. mål: 55 x 40 x 23 cm. Derudover tillader selskabet, at man må medbringe yderligere én lille taske på maks. 40 x 30 x 10 cm, hvilket normalt svarer til en håndtaske eller en pc-taske.

Rejser man med spædbørn, så er det gratis at medbringe en bæresele eller andre former for nødvendige remedier. Hvis håndbagagen overstiger de tilladte mål og kiloantal, så skal man enten betale et gebyr eller lade selskabet transportere den som check-in bagage.

Check in bagage

Hos Eurowings er det billettypen, der afgør hvor mange stykker check-in bagage, man må medbringe. Rejser man på en BASIC, så skal der betales fra ca. 60 DKK for at medbringe en taske på op til 23 kg, og prisen afhænger af destinationen. Booker man i stedet en SMART, så må man tage 1 stk. bagage på maks. 23 kg med til check-in, og flyver man på en BEST-billet, så kan man medtage 2 tasker på maks. 23 kg hver især.

Hvis man ønsker at medbringe yderligere en taske på 23 kg til check-in, når man rejser på BASIC eller SMART, så koster det ca. mellem 560 og 1.100 DKK, afhængig af ruten. Ønsker man at tilføje ekstra bagage senere, så skal man blot logge ind med reservationsnummer og efternavn, hvorefter man også kan tilføje specialbagage samt vælge andre services.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Eurowings
  • IATA-kode: EW
  • Grundlagt i: 1993
  • Hovedkvarter: Düsseldorf, Tyskland
  • Hjemmeside: eurowings.com/en.html

Afsted til andre himmelstrøg med en flybillet fra Eurowings her på Travellink!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere

Eurowings flyreiser