Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Ethiopian Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Ethiopian Airlines flytilbud

Addis Abeba - København
Retur fra 6.695kr
København - Mombasa
Retur fra 8.344kr
København - Kigali
Retur fra 10.209kr
København - Windhoek
Retur fra 8.742kr
København - Lomé
Retur fra 11.760kr
København - Addis Abeba
Retur fra 8.005kr
Se mere

Ethiopian Airlines

Om Ethiopian Airlines

Ethiopian Airlines er et flyselskab fra netop Etiopien, som holder til i landets hovedstad Addis Ababa. Den først rute blev fløjet i 1946 til Kairo med et enkelt stop i Asmara. I dag ejes selskabet af den etiopiske stat, og det blev i sin tid hjulpet i gang med mangeårig hjælp fra USA. Det er også medlem af Star Alliance sammen med selskaber som Lufthansa, SAS, Thai Airways, Turkish Airlines, Air China, United Airlines og flere andre.

Vil man ud og opleve verden, så er det oplagt at flyve med dette etiopiske selskab, der ejer en flåde på 92 Ethiopian Airlines-fly med yderligere 60 fly i ordre. Selskabet flyver over det meste af verden til destinationer som Cape Town, New York, London, Toronto, Doha, Singapore, Rom og mange andre byer.

Online check-in

Vil man spare tid, når man står i lufthavnen, så skal man overveje at foretage online check-in hjemmefra eller på farten. Man skal nemlig blot bruge en pc med internetforbindelse samt indtaste efternavn og billetnummer. Denne mulighed åbner 36 timer inden afgang og lukker igen 2 timer før afrejse.

Udover en pc og internetforbindelse, så skal man også bruge en printer. Har man ikke det, så er det også nemt at printe fra selvbetjeningsautomaterne i lufthavnen. Det er også muligt at logge på fra en smartphone, hvorefter man modtager et elektronisk boardingkort, som ikke skal udskrives.

Håndbagage regler

Hos Ethiopian Airlines koster det ikke noget at medbringe håndbagage ombord i kabinen, men man skal være opmærksom på selskabet bagageregler. Rejser man på Economy Class, så må man medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 7 kg, mens man på Business Class må medtage 2 stk. håndbagage på maks. 7 kg hver især. Hver taske må maks. måle 55 x 40 x 23 cm.

Det er ikke blot medbragt håndbagage, man kan nyde godt af, for Ethiopian Airlines er generøse og tillader derudover, at hver passager må medtage 1 stk. ekstra bagage på maks. 5 kg i form af en lille håndtaske, en kamerataske eller en lignende genstand.

Check in bagage

Hvis man har check-in bagage med hos Ethiopian Airlines, så skal man være opmærksom på selskabets bagageregler, hvor det er billettypen, der afgør den tilladte mængde. Rejser man på Economy Class mellem Afrika, Asien, Amerika eller Europa, så må man medbringe 2 stk. tasker på maks. 23 kg hver især. Rejser man fra Mellemøsten, så må man medbringe 40 kg bagage til check-in.

Rejser man derimod på en såkaldt Cloud Nine-billet, så må man uanset destination enten medbringe 2 stk. check-in bagage på maks. 32 kg hver især eller 3 stk. bagage til check-in på maks. 23 kg hver især. Uanset klasse, så må hver taske maks. måle 158 cm alt i alt.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Ethiopian Airlines
  • IATA-kode: ET
  • Grundlagt i: 1945
  • Hovedkvarter: Addis Ababa, Etiopien
  • Hjemmeside: ethiopianairlines.com/AA/EN

Book billige flybilletter fra Ethiopian Airlines hos Travellink og flyv med Afrikas yngste flåde!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere