Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Norwegian Air Shuttle med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Norwegian Air Shuttle flytilbud

Book nu, før det er for sent

Billund Oslo
15 dec. BLL - OSL
17 dec. OSL - BLL
1079kr
Pris pr. passager
København Oslo
23 dec. CPH - OSL
29 dec. OSL - CPH
1167kr
Pris pr. passager
Oslo København
24 dec. OSL - CPH
29 dec. CPH - OSL
877kr
Pris pr. passager
København Trondheim
22 dec. CPH - TRD
26 dec. TRD - CPH
3043kr
Pris pr. passager
København Salzburg
23 dec. CPH - SZG
28 dec. SZG - CPH
2259kr
Pris pr. passager
København Tromsø
15 dec. CPH - TOS
20 dec. TOS - CPH
2431kr
Pris pr. passager

Bedste Norwegian Air Shuttle flytilbud

Book nu, før det er for sent

OSL
15 dec. - 17 dec.
Billund Oslo
kr1079
Pris pr. passager
OSL
23 dec. - 29 dec.
København Oslo
kr1167
Pris pr. passager
CPH
24 dec. - 29 dec.
Oslo København
kr877
Pris pr. passager
TRD
22 dec. - 26 dec.
København Trondheim
kr3043
Pris pr. passager
SZG
23 dec. - 28 dec.
København Salzburg
kr2259
Pris pr. passager
TOS
15 dec. - 20 dec.
København Tromsø
kr2431
Pris pr. passager

Norwegian Air Shuttle

Om Norwegian Air Shuttle

Norwegian Air Shuttle er et af Europas største lavprisselskaber, som så dagens lys i 1993. Det er desuden blot kendt under navnet Norwegian eller Norwegian Air i daglig tale. Hovedkontoret ligger i Oslo i Norge, men man har også fokus på andre byer i form af Bergen, København, Stockholm, London, Barcelona og flere andre steder. Dette norske selskab har desuden indgået partnerskaber med selskaber som Air France, easyJet, Finnair, Lufthansa og flere andre.

Vil du opleve verden, så er det i den grad muligt med Norwegian Air Shuttle. Selskabet råder nemlig over mere end 100 Norwegian-fly, og man har yderligere 250 fly i ordre. Så flyv ud til destinationer som Athen, Berlin, Madrid, Las Vegas, Alta, New York, Tenerife og mange andre interessante steder.

Online check-in

Hos Norwegian Air ved man, hvor kostbar tid er – ikke blot for piloter og lufthavnspersonale, men naturligvis også for dig – passageren. Derfor er det på langt de fleste destinationer muligt at foretage online check-in på forhånd. Det kan klares tidligst 24 timer før afrejse og op til 1 time inden afgang – dog endnu ikke på alle afgange.

Hvis man rejser fra en lufthavn uden mulighed for online check-in, så er det blot at printe boardingkortet ud i en af selvbetjeningsautomaterne i lufthavnen eller henvende sig til personalet ved skrankerne. Man kan også bruge en smartphone, så boardingkortet blot vises i lufthavnen.

Håndbagage regler

Norwegian Air Shuttle er så flinke at tillade en stor håndbagage ombord i kabinen, men man skal naturligvis passe på ikke at overskride de maksimale mål. Billettypen er tilmed afgørende for den tilladte mængde, hvor man på LowFare, LowFare+ og Premium må medbringe 1 stk. håndbagage samt yderligere 1 stk. mindre, personlig bagage, der tilsammen maks. må veje 10 kg.

Rejser man på Flex eller PremiumFlex er det også tilladt at medbringe 1 stk. håndbagage samt yderligere 1 stk. mindre, personlig bagage, som tilsammen maks. må veje 15 kg. Uanset billettype, så må håndbagagen maks. måle 55 x 40 x 23 cm, mens den lille personlige taske, som eksempelvis en pc-taske, maks. må måle 33 x 25 x 20 cm. På rejser til og fra Dubai må man dog maks. medbringe 8 kg håndbagage.

Check in bagage

Ligesom ved håndbagagen, så er billettypen også afgørende for check-in bagage. Der er ingen check-in bagage inkluderet på en LowFare, men på LowFare+ må man medbringe 20 kg. Rejser man på Premium, Flex eller PremiumFlex, så er det tilladt at medbringe 2 x 20 kg bagage til check-in. Hver en taske må maks. måle 250 x 112 x 79 cm med en maksimal omkreds på 300 cm.

Hvis man har overvægt med i sin check-in bagage, så skal man betale et gebyr på ca. 80 DKK pr. kilo, pr. strækning. Flyver man med børn under 2 år, så har man ret til at medtage 5 kg check-in bagage, mens børn fra 0-11 år må medtage en autostol, klapvogn eller barnevogn gratis.

Flyselskab information

Billige Norwegian-flybilletter bookes her på Travellink, der sørger for fordelagtige priser!