Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Norwegian Air Shuttle med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Norwegian Air Shuttle flytilbud

København - Málaga
Retur fra 3.551kr
Aalborg - København
Retur fra 1.129kr
København - Barcelona
Retur fra 2.283kr
København - Oslo
Retur fra 980kr
Billund - Oslo
Retur fra 1.432kr
København - Budapest
Retur fra 2.180kr
Se mere

Norwegian Air Shuttle

Om Norwegian Air Shuttle

Norwegian Air Shuttle er et af Europas største lavprisselskaber, som så dagens lys i 1993. Det er desuden blot kendt under navnet Norwegian eller Norwegian Air i daglig tale. Hovedkontoret ligger i Oslo i Norge, men man har også fokus på andre byer i form af Bergen, København, Stockholm, London, Barcelona og flere andre steder. Dette norske selskab har desuden indgået partnerskaber med selskaber som Air France, easyJet, Finnair, Lufthansa og flere andre.

Vil du opleve verden, så er det i den grad muligt med Norwegian Air Shuttle. Selskabet råder nemlig over mere end 100 Norwegian-fly, og man har yderligere 250 fly i ordre. Så flyv ud til destinationer som Athen, Berlin, Madrid, Las Vegas, Alta, New York, Tenerife og mange andre interessante steder.

Online check-in

Hos Norwegian Air ved man, hvor kostbar tid er – ikke blot for piloter og lufthavnspersonale, men naturligvis også for dig – passageren. Derfor er det på langt de fleste destinationer muligt at foretage online check-in på forhånd. Det kan klares tidligst 24 timer før afrejse og op til 1 time inden afgang – dog endnu ikke på alle afgange.

Hvis man rejser fra en lufthavn uden mulighed for online check-in, så er det blot at printe boardingkortet ud i en af selvbetjeningsautomaterne i lufthavnen eller henvende sig til personalet ved skrankerne. Man kan også bruge en smartphone, så boardingkortet blot vises i lufthavnen.

Håndbagage regler

Norwegian Air Shuttle er så flinke at tillade en stor håndbagage ombord i kabinen, men man skal naturligvis passe på ikke at overskride de maksimale mål. Billettypen er tilmed afgørende for den tilladte mængde, hvor man på LowFare, LowFare+ og Premium må medbringe 1 stk. håndbagage samt yderligere 1 stk. mindre, personlig bagage, der tilsammen maks. må veje 10 kg.

Rejser man på Flex eller PremiumFlex er det også tilladt at medbringe 1 stk. håndbagage samt yderligere 1 stk. mindre, personlig bagage, som tilsammen maks. må veje 15 kg. Uanset billettype, så må håndbagagen maks. måle 55 x 40 x 23 cm, mens den lille personlige taske, som eksempelvis en pc-taske, maks. må måle 33 x 25 x 20 cm. På rejser til og fra Dubai må man dog maks. medbringe 8 kg håndbagage.

Check in bagage

Ligesom ved håndbagagen, så er billettypen også afgørende for check-in bagage. Der er ingen check-in bagage inkluderet på en LowFare, men på LowFare+ må man medbringe 20 kg. Rejser man på Premium, Flex eller PremiumFlex, så er det tilladt at medbringe 2 x 20 kg bagage til check-in. Hver en taske må maks. måle 250 x 112 x 79 cm med en maksimal omkreds på 300 cm.

Hvis man har overvægt med i sin check-in bagage, så skal man betale et gebyr på ca. 80 DKK pr. kilo, pr. strækning. Flyver man med børn under 2 år, så har man ret til at medtage 5 kg check-in bagage, mens børn fra 0-11 år må medtage en autostol, klapvogn eller barnevogn gratis.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Norwegian Air Shuttle
  • IATA-kode: DY
  • Grundlagt i: 1993
  • Hovedkvarter: Oslo, Norge
  • Hjemmeside: norwegian.com/dk/

Billige Norwegian-flybilletter bookes her på Travellink, der sørger for fordelagtige priser!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere