Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Air Serbia med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Air Serbia flytilbud

Book nu, før det er for sent.

København Beograd
15 okt. CPH - BEG
20 okt. BEG - CPH
1167kr
Pris pr. passager
København Athen
15 okt. CPH - ATH
17 okt. ATH - CPH
2330kr
Pris pr. passager
København Istanbul
16 okt. CPH - IST
21 okt. IST - CPH
3305kr
Pris pr. passager
København Skopje
16 okt. CPH - SKP
20 okt. SKP - CPH
1713kr
Pris pr. passager
København Podgorica
14 okt. CPH - TGD
19 okt. TGD - CPH
2803kr
Pris pr. passager
Athen København
20 okt. ATH - CPH
23 okt. CPH - ATH
2626kr
Pris pr. passager

Bedste Air Serbia flytilbud

Book nu, før det er for sent.

BEG
15 okt. - 20 okt.
København Beograd
kr1167
Pris pr. passager
ATH
15 okt. - 17 okt.
København Athen
kr2330
Pris pr. passager
IST
16 okt. - 21 okt.
København Istanbul
kr3305
Pris pr. passager
SKP
16 okt. - 20 okt.
København Skopje
kr1713
Pris pr. passager
TGD
14 okt. - 19 okt.
København Podgorica
kr2803
Pris pr. passager
CPH
20 okt. - 23 okt.
Athen København
kr2626
Pris pr. passager

Air Serbia

Om Air Serbia

Som man kan læse på navnet, så er Air Serbia netop fra Serbien, hvor det holder til i hovedstaden Beograd. Udover hovedbasen i hjemlandet så har selskabet også fokus på byer som Sarajevo, Sofia, Rom og Bukarest. Air Serbia er ikke medlem af nogen alliance, men det har indgået partnerskaber med flere forskellige aktører i form af KLM, airBaltic, Aeroflot, Alitalia, Etihad Airways, Air France og flere andre.

Man kan nemt, bekvemt og billigt tage ud og rejse, for alle de forskellige flyselskaber er linet op på stribe her på Travellink, hvor dette serbiske selskab er en af mulighederne. Flåden består af 21 Air Serbia-fly, som gør det muligt at flyve ud til byer som Wien, Skopje, Rom, Prag, Nice, New York, Heraklion og mange andre steder.

Online check-in

Det er blevet moderne at tilbyde online check-in blandt de forskellige flyselskaber, så man nemmere og hurtigere kan få passagererne videre i lufthavnen. Denne digitale løsning er også åben for alle rejsende med Air Serbia, hvor det er muligt at foretage check-in online fra 36 timer og op til 1 time før afrejse.

Man behøver blot en pc, tablet eller smartphone for at kunne klare check-in online. Derefter er det blot at indtaste bookingnummer og efternavn, inden man kan printe boardingpas ud. Det er også muligt at sende boardingkortet i en e-mail og så printe i lufthavnen. Benytter man en mobil enhed, så slipper man for at printe.

Håndbagage regler

De fleste rejsende har brug for at medbringe en eller anden form for håndbagage i kabinen, og det er muligt helt gratis, når man rejser med Air Serbia. Når man flyver på Economy Class, så er det tilladt at have maks. 8 kg med i en taske på maks. 55 x 40 x 20 cm.

Rejser man på Business Class, så må man ligeledes medbringe 1 stk. håndbagage med samme vægt og størrelse som på Economy Class samt yderligere 1 stk. taske på maks. 4 kg. Denne ekstra taske må maks. måle 50 x 35 x 20 cm. Derudover må alle passagerer medtage en personlig genstand som en stok, frakke, lille håndtaske eller lignende.

Check in bagage

Inden man rejser med Air Serbia, skal man huske at have styr på selskabets bagageregler, så man kan undgå gebyrer i lufthavnen. Det er billettypen, der afgør den tilladte mængde, hvor flyveture på Economy Class giver rejsende lov til at medbringe 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg.

Hvis man rejser på Business Class, så må man medbringe 2 x 32 kg check-in bagage, og uanset klasse så må hver en taske maks. måle 158 cm alt i alt, når bredde, længde og højde lægges sammen. Der gælder dog lidt andre regler på rejser til nogle lande, hvor man til USA eksempelvis må medbringe mere bagage end ovenstående.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Air Serbia
  • IATA-kode: JU
  • Grundlagt i: 1927
  • Hovedkvarter: Beograd, Serbien
  • Hjemmeside: airserbia.com

Når der skal bookes billige Air Serbia-flybilletter, så er Travellink stedet det foregår!